spellmike21 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να ανταλλάξω το ps3 μου με cfw και 1tb σκληρό δίσκο με κάτι παιχνίδια για wii u 8gb και κάτι παιχνίδια και το gamepad εννοείται , αξίζει ;
vag.patrick Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αναλογα τι παιχνιδια θες να παιξεις...αν εχεις ενα pc για τα multiplatform τοτε ναι αξιζει....
pho Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Όχι. Είναι δύο διαφορετικές κονσόλες. Το ps3 είναι σχεδόν ίδιο με xbox και το wii/wiiu μόνο του. Αν κάνεις την αλλαγή θα σου λήψει η αλητεία του ps. Μάζεψε χρήματα και πάρε και το άλλο. Εκτός και αν έχεις καλό PC ... Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να ανταλλάξω το ps3 μου με cfw και 1tb σκληρό δίσκο με κάτι παιχνίδια για wii u 8gb και κάτι παιχνίδια και το gamepad εννοείται , αξίζει ; nope
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να ανταλλάξω το ps3 μου με cfw και 1tb σκληρό δίσκο με κάτι παιχνίδια για wii u 8gb και κάτι παιχνίδια και το gamepad εννοείται , αξίζει ; Nope, αξιζει ομως να παρεις ΚΑΙ ενα WiiU αν εχεις να παιξεις παιχνιδια.
spacecowboy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 το θεμα ειναι θα δεχτει κανεις να κανει τετοια τραμπα? το ps3 στα τελευταια του και το wii u στης αγγελιες εδω δεν βρισκεις ουτε με κιαλι...(100 ζητανε ενας πουλαει) αμα βρηκες θυμα να κανει τετοια τραμπα δωστο στεγνα ακομη και να μη σαρεσει ως κονσολα το πουλας (σε κανα μηνα που θα "ξεχαστει" η προσφορα του κοτσοβολου στα 200) και βαζεις μερικα ακομη και περνεις κανα ps4-xbox one
vag.patrick Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 σκεφτηκε κανεις οτι μπορει να χει παιξει τα παιχνιδια που θα πρεπε στην προηγουμενη γενια? επισης οπως ειπε και ο space σκεφτηκε κανεις οτι δε παιζει να δωσει καποιος wiiu για ps3?? βασικα καλο θα ηταν να μας ελεγε, αφου βεβαια τον ρωτουσαμε κιολας , αν εχει απολαυσει βασικους τιτλους στο ps3 και μετα να παρει την αναλογη απαντηση...Οποτε, φιλε Spellmike εχει παιξει εστω τα βασικα της προηγουμενης γενιας?Εχεις παιξει τα exclusive του ps3?? αν ναι και εφοσον βρεις το "κοροϊδο" δωστο με κλειστα ματια, ΑΛΛΑ εφοσον εχεις pc της προκοπης για να παιξεις και κανα multiplatform.. 3
nikoladim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αν εχεις βαρεθει το Ps3, εννοειται πως ειναι ευκαιρια να το ανταλλαξεις με το U. Eτσι και αλλιως απο εδω και επειτα λιγα cross-generation θα βλεπουμε και σιγουρα δεν θα αξιζει να παιζεις την πετσοκομενη εκδοση στο 3. Οπως τα exclusives του U, μου φαινονται μονοδρομος.
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εγω παντως δεν θα αντάλλαζα ps3 με cfw μιας και ακομα παιζω. Επισης δεν συγκρινεται η συλλογη παιχνιδιων του ps3 με αυτην του wii u + wii... 1
mtzs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 το ps3 με cfw κανει την κονσολα εντελως διαφορετικη απο ενα απλο PS3 παραβλεποντας το θεμα των backup το cfw δινει τρομερα πλεονεκτηματα που τα εχουμε χιλιοαναλυσει
NobodyRankXV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 spellmike εδΩ Άτομο να γίνει η συναλλαγή εχω βρει το θέμα είναι όμως πως δεν αξίζει τελικά να το κάνω γιατί πολυ απλά με το cfw και τον 1tb σκληρό οτι νέο βγαίνει το παίζω , στο wii u θα χάλασε αρκετά χρήματα οπότε καλυτερα να κρατήσω το ps3 και με 2 εκατοσταρικα να πάρω το wii u
vag.patrick Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ετσι ειναι το καλυτερο.αν σε παιρνει να το κανεις , καντο.... Εννοειται..Αλλα μην περιμενεις πολλα απο δω και περα για την προηγουμενη γενια...Γενικοτερα βιαζονται να τραβηξουν κοσμο
Nightshady Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Aν έχεις βαρεθεί το PS3 και δεν σκοπεύεις να παίξεις σ' αυτό παλιότερα παιχνίδια που δεν έχεις παίξει...τότε ναι, αξίζει να το πουλήσεις για ν' αγοράσεις Wii U. Aν και καλύτερη ιδέα θα ήταν να κράταγες το PS3 (ποτέ δεν ξέρεις, ίσως να σε ξαναπιάσει νοσταλγία γι' αυτό στο μέλλον) και να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις Wii U. Η απόφαση δικιά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα