Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απότι βλέπω στο μάνουαλ τις έχουν ονομάσει 1-3-2-4 με αυτην τη σειρά . Άρα για το dual channel 1 και 3 είναι δίπλα δίπλα.

Μάνουαλ κατέβασα θεωρώντας ότι η μητρική σου είναι η K9AGM3-FIH καθώς αυτό μου βγάζει το MS-7367, από αυτή τη σελίδα http://www.msi.com/support/mb/K9AGM3FIH.html#down-manual  (πάτα στο manual , δεν πάει μόνο του) το αγγλικό που έχει στο τέλος καθώς το ελληνικό είναι ελλιπέστατο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε, όπως λέει και ο φίλος guardian, αλλάζεις θέση σε ένα dimmακι των 1gb με 1 dimmακι των 2 gb. Περιμένουμε αποτελέσματα ;) (Τα δύο dimmάκια των 2gb να είναι πιο κοντά στον επεξεργαστή, ή το ανάποδο)

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει κάτι,θες να κάνεις dual channel με διαφορετικής μάρκας μνήμες; Δεν νομίζω να γίνεται αυτό,εδώ πολλές φορές μπορεί να πάρεις τον ίδιο τύπο μνήμης μιας εταιρίας αλλά νεότερη έκδοση και να μην παίζουν σε dual μεταξύ τους.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Επικό τρολλάρισμα από την msi!

Για dual channel θέλει δίπλα δίπλα και όχι ίδιο χρώμα!

Όντως είχε δίκιο ο guardianx71!

Τώρα πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει frequency μικρότερο του 333 αλλά όπως είπα και νωρίτερα, το bios δε δίνει τη δυνατότητα να το αλλάξω :P

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Να στε καλά!

post-228082-0-15925800-1422091434_thumb.png

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει κάτι,θες να κάνεις dual channel με διαφορετικής μάρκας μνήμες; Δεν νομίζω να γίνεται αυτό,εδώ πολλές φορές μπορεί να πάρεις τον ίδιο τύπο μνήμης μιας εταιρίας αλλά νεότερη έκδοση και να μην παίζουν σε dual μεταξύ τους.

Γίνεται αλλά πρέπει να είναι όλες με τα ίδια timing ή να τις βάλεις χειροκίνητα σε αυτά (εφόσον βέβαια τα αντέχουν)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...