Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσοι θέλουν να δοκιμάσουν πάρτε ένα image τον δισκο σας(με acronis, norton ghost κλπ) για σιγουρια και εύκολο πισογύρισμα

Δημοσ.

πλεον η MS νομιζω οτι δειχνει πολυ ανανεωμενη με φρεσκες ιδεες... μακαρι συνεχισει και να την μιμιθουν και οι υπολοιποι...

• Super Moderators
Δημοσ.

Windows xp τα καλύτερα που έκανε ποτέ η microsoft

Sent from my iPad using Insomnia

ούτε για αστείο...

• Like 21
Δημοσ.

όποιος τα έβαλε και έχει την καλοσύνη ας μας πει λίγο boot time απο την στιγμή που πατάς το κουμπί..Αρκεί να έχει ssd.peace

Δημοσ.

καλα σαν σκεψει. αλλα παρεμενουν μονταρισμενα 8αρια. Δηλαδη, πολυπρογραμματισμο μαπα, βελτιστοποιημενο για ταμπλετ, για παιχνιδια ξεχνα αλτ ταμπ και για development ξεχνα 2 3 emulator ανοιχτα. καλα χρυσα αλλα οχι για δουλεια η gaming. Παρτε τα 7 βαλτε το "μοντερνο" σας ui βαλτε την cortana και κλειστε εκει και αφηστε τα απσ και τα μαπς. Το κανετε τοτε με τα xp καντε το τωρα και με τα 10. -.- ολα τα χαμε στο desktop τα εξτρα ram drain μας ελειπαν (continium)

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά help. έκανα install win 10, είχα επιλογή σε κάθε restart να bootarw είτε με τα 10 είτε με το ''old operating system''.

δοκίμασα σε κάποια φάση να bootarw με το παλιό, και πλέον στα restart δεν μου βγάζει επιλογή για τα 10 και δεν ξέρω πως να επανέλθω στ 10.

παθών κανείς?

Δημοσ.

ρε παιδιά help. έκανα install win 10, είχα επιλογή σε κάθε restart να bootarw είτε με τα 10 είτε με το ''old operating system''.

δοκίμασα σε κάποια φάση να bootarw με το παλιό, και πλέον στα restart δεν μου βγάζει επιλογή για τα 10 και δεν ξέρω πως να επανέλθω στ 10.

παθών κανείς?

λογικο ειναι να συμβει κατι τετοιο...τα 10αρια βρισκονται ακομα σε δοκιμαστικη φαση κατι που σημαινει οτι θα παρουσιαζουν προβληματα απο το πουθενα...απο οτι διαβασα σε ενα ξενο φορουμ πρεπει να κανει πρωτα ενα bcdbackup και μετα να κανεις dualboot

οι μισοι παντως λενε οτι δεν εχουν κανενα προβλημα με την εγκατασταση και οι αλλοι μισοι την πατησαν...τωρα να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως να το επιδιορθωσεις

Δημοσ.

Εδώ τα έχω κατεβάσει, αλλά συμπεράσματα για απόδοση δε βγάζω γιατί τα έχω σε virtual.

Σα γενικά συμπεράσματα λοιπόν

και μόνο από UI και χρηστικότητα,

είμαστε ακόμα στο ενδιάμεσο της εξέλιξης του νέου περιβάλλοντος

είναι φανερό επίσης ότι χρειάζεται βέβαια αρκετή δουλειά ακόμα για ένα ολοκληρωμένο προϊόν

αλλά προς το παρόν σε σχέση με τις μέχρι τώρα προσθήκες

σε κάποια πράγματα ήδη έχουν δείξει θετική ανταπόκριση από το feedback,

ενώ και άλλα στοιχεία χρειάζονται ακόμα φινίρισμα μέχρι το τελικό προϊόν,

πάντως αν ακολουθήσουν το πολύ καλό προηγούμενο της βελτιστοποιημένης διαχείρισης πόρων στα 8/8.1 ,

και συνδυάσουν το πακέτο με νέα χαρακτηριστικά,

θα έλεγα δεν υπάρχει λόγος αμφιβολίας.

Το τελευταίο update θα έλεγα ότι συνολικά έχει αρχίσει να δείχνει ένα πακέτο στο οποίο θα αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσει ακόμα και κάποιος ο οποίος είναι επιφυλακτικός.

Δημοσ.

Φαγωθηκατε με το Start menu και τώρα μας πειράζει που πιάνει την μισή οθόνη... Τι να πω

Εξαιρετικη αλλαγη. Και γενικως εξαιρετικη παρουσιαση. Πολλα χιλιομετρα μπροστα απο το κακιστο και εξαιρετικα δυσχηστο interface των windows 8. Ουτε τα app stores ναναι full screen, ουτε wifi options σε τρια διαφορετικα μενου ουτε τιποτα. Πανεμορφη φλατ σχεδιαση, και menu που εχουνε λογικη.  

Και εχουνε σαφως καλυτερη συμπεριφορα σε μεγαλυτερης αναλυσης οθονες, τα 8.1 με τον macbook pro ratina ειχα ορισμενα θεματακια, που δεν παρατηρασα στα 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...