niCk_eleCtro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 πρέπει να κάνω format το pc για να βάλω? upgrade τύπου OS X δεν έχει? βαριέμαι να κάνω install τα πάντα από την αρχή!
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, τέρμα τα ψέμματα. Πνέει αέρας αλλαγής. Πολύ καλή δουλειά από τη Microsoft. Και η Cortana θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας. She sings ... 4
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ωραία ξε ωραία εμένα πόνεσαν τα μάτια μου με αυτό το περιβάλλον. Λες και γύρισα στα 98 είναι... Λογικό είναι να είναι πιο ελαφριά, το ίδιο θα γίνουν και τα 7 αν κλείσετε το themes service. Έλεος πια όσο πάνε κι ασχημένουν. ΥΓ: εγώ πάντως διάφανο start menu δε βλέπω όπως το δείχνει η πρώτη φωτο. Μπήκα και στα properties και πλέον υπάρχει το 1/3 των ρυθμίσεων από ότι στα 7. Έτσι λοιπόν θα τα κάνουν πιο ελαφριά. Αφαιρώντας τα πάντα. ΟΛΕ 5
JohNickZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια, οσο παει οι εποχες αλλαζουν. Ξεκολληστε με τα WINDOWS7 κ τα trasparent menus κ τα πρασινα αλογα. Ωραια ναι, ομορφα κ σταθεροτατα. Η σημερινη εποχη ομως προσταζει flat κ material (Google) design κ απλο σχεδιασμο που συνδυαζει το μοντερνο με την ευχρηστια. Κατι παραπανω ξερουν οι σχεδιαστες που πληρωνονται κ εγω δεν ξερω τι ποσα να κανουν αυτην την δουλεια. Δεν ειναι οτι ειπε η ΜΑΜΑ, τωρα θα τους τα κλεισω ολα να πετανε. Αμα θελετε κινουμενα γραφικα και ομορφες μεταβασεις κτλ κτλ καντε tweaking. Η σημερινη μοδα προσταζει το απλο κ γρηγορο. Εμενα προσωπικα με καλυπτουν εδω κ καιρο τα 8 που ειναι σταθεροτατα κ φλατ οσο δεν παει., ουτε φανφαρες ουτε τπτ (καλα το μετρο το εχω εξαφανισει). 8
telas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φαγωθηκατε με το Start menu και τώρα μας πειράζει που πιάνει την μισή οθόνη... Τι να πω 18
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Start menu όσο η μισή οθόνη lol Χα, και στο Ubuntu μου, τη μισή οθόνη πιάνει. 1
GrandGamer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το menu είναι παραμετροποιήσιμο, βγάζεις όλα τα tiles και γίνεται πιο μικρό από των 7. 3
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το menu είναι παραμετροποιήσιμο, βγάζεις όλα τα tiles και γίνεται πιο μικρό από των 7. Δεν έχω πρόβλημα, μια χαρά είναι έτσι.
weirdo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 τρόπος να επαναφέρουμε το μετρο υπάρχει; θελω να ακολουθήσω αλλα δε θέλω να αποχωριστώ το μετρο το οποίο με εχει βολέψει απίστευτα 1
michael92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, τέρμα τα ψέμματα. Πνέει αέρας αλλαγής. Πολύ καλή δουλειά από τη Microsoft. Και η Cortana θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας. She sings ... Meh, ξαναζεσταμένο φαί. Θυμάμαι είχα περάσει ώρες με αυτό. Τότε ήταν εξωπραγματικό και ας ήταν fail. 1
pcos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μπα, εγω βολευομαι ακομα με τα 7 στον ssd. το πσ δεν κλεινει ποτε και δεν εχω κανενα προβλημα. δεν θα τα αλλαζα μονο και μονο για τη μοδα! 3
dazoo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 τρόπος να επαναφέρουμε το μετρο υπάρχει; θελω να ακολουθήσω αλλα δε θέλω να αποχωριστώ το μετρο το οποίο με εχει βολέψει απίστευτα Εδώ είσαι. Τελικά κάποιος που τα έχει για τεστάρισμα. Η Cortana ενεργοποιείτε με hey cortana, ή πρέπει να πατήσουμε στην αναζήτηση/hotkey?
kirileman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αν έχεις κάμερα, ενεργοποιείται και με στιγμιαίο κλείσιμο του ματιού...
iasonas04 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Windows xp τα καλύτερα που έκανε ποτέ η microsoft Sent from my iPad using Insomnia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα