Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, τέρμα τα ψέμματα. Πνέει αέρας αλλαγής. Πολύ καλή δουλειά από τη Microsoft.

Και η Cortana θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

She sings ...

• Like 4
Δημοσ.

Ωραία ξε ωραία εμένα πόνεσαν τα μάτια μου με αυτό το περιβάλλον. Λες και γύρισα στα 98 είναι... Λογικό είναι να είναι πιο ελαφριά, το ίδιο θα γίνουν και τα 7 αν κλείσετε το themes service. Έλεος πια όσο πάνε κι ασχημένουν.

ΥΓ: εγώ πάντως διάφανο start menu δε βλέπω όπως το δείχνει η πρώτη φωτο. Μπήκα και στα properties και πλέον υπάρχει το 1/3 των ρυθμίσεων από ότι στα 7. Έτσι λοιπόν θα τα κάνουν πιο ελαφριά. Αφαιρώντας τα πάντα. ΟΛΕ

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδια, οσο παει οι εποχες αλλαζουν. Ξεκολληστε με τα WINDOWS7 κ τα trasparent menus κ τα πρασινα αλογα. Ωραια ναι, ομορφα κ σταθεροτατα. Η σημερινη εποχη ομως προσταζει flat κ material (Google) design κ απλο σχεδιασμο που συνδυαζει το μοντερνο με την ευχρηστια.

Κατι παραπανω ξερουν οι σχεδιαστες που πληρωνονται κ εγω δεν ξερω τι ποσα να κανουν αυτην την δουλεια.

Δεν ειναι οτι ειπε η ΜΑΜΑ, τωρα θα τους τα κλεισω ολα να πετανε. Αμα θελετε κινουμενα γραφικα και ομορφες μεταβασεις κτλ κτλ καντε tweaking. Η σημερινη μοδα προσταζει το απλο κ γρηγορο. Εμενα προσωπικα με καλυπτουν εδω κ καιρο τα 8 που ειναι σταθεροτατα κ φλατ οσο δεν παει., ουτε φανφαρες ουτε τπτ (καλα το μετρο το εχω εξαφανισει).

• Like 8
Δημοσ.

Φαγωθηκατε με το Start menu και τώρα μας πειράζει που πιάνει την μισή οθόνη... Τι να πω

• Like 18
Δημοσ.

τρόπος να επαναφέρουμε το μετρο υπάρχει; θελω να ακολουθήσω αλλα δε θέλω να αποχωριστώ το μετρο το οποίο με εχει βολέψει απίστευτα 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, τέρμα τα ψέμματα. Πνέει αέρας αλλαγής. Πολύ καλή δουλειά από τη Microsoft.

Και η Cortana θυμίζει ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

She sings ...

Meh, ξαναζεσταμένο φαί. Θυμάμαι είχα περάσει ώρες με αυτό. 

Τότε ήταν εξωπραγματικό και ας ήταν fail.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα, εγω βολευομαι ακομα με τα 7 στον ssd. το πσ δεν κλεινει ποτε και δεν εχω κανενα προβλημα. δεν θα τα αλλαζα μονο και μονο για τη μοδα!

• Like 3
Δημοσ.

τρόπος να επαναφέρουμε το μετρο υπάρχει; θελω να ακολουθήσω αλλα δε θέλω να αποχωριστώ το μετρο το οποίο με εχει βολέψει απίστευτα 

Εδώ είσαι.

Τελικά κάποιος που τα έχει για τεστάρισμα. Η Cortana ενεργοποιείτε με hey cortana, ή πρέπει να πατήσουμε στην αναζήτηση/hotkey?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...