Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχει 1080 οθονη να την αλλαξει? :blink: Γιατι?Ειναι λιγη η αναλυση για την δυναμη της 970?

την καρτα εννοουσα προφανως, και ο ts μπερδευτηκε για καποιο λογο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά η 970 υποστηρίζει 4Κ gaming. Τώρα σε τι αποδόσεις, θα σε γελάσω. Πάντως είδα τα benchmarks ενός τύπου για 1080p και χτύπαγε κάτι 80ρια. Τεσπά, ας δουλέψει καλά σε 1080p και θα είμαι υπέρ ικανοποιημένος.

Ναι, μπερδεύτηκα πριν το συμπληρώσεις γιατί είχαμε συζητήσει με ένα φίλο ότι η οθόνη μου είναι ΓΤΠ γενικά και σκεφτόμασταν μήπως αυτό έφταιγε και για το tearing...

EDIT: Πφφφ, δεν σου είπα εγώ; Restart στα καπάκια...

Επεξ/σία από ektelion
Δημοσ.

Θεωρητικά η 970 υποστηρίζει 4Κ gaming. Τώρα σε τι αποδόσεις, θα σε γελάσω. Πάντως είδα τα benchmarks ενός τύπου για 1080p και χτύπαγε κάτι 80ρια. Τεσπά, ας δουλέψει καλά σε 1080p και θα είμαι υπέρ ικανοποιημένος.

Ναι, μπερδεύτηκα πριν το συμπληρώσεις γιατί είχαμε συζητήσει με ένα φίλο ότι η οθόνη μου είναι ΓΤΠ γενικά και σκεφτόμασταν μήπως αυτό έφταιγε και για το tearing...

EDIT: Πφφφ, δεν σου είπα εγώ; Restart στα καπάκια...

Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο pc που είναι το πιό απλό. Αν σου κάνει τα ίδια είναι η κάρτα. Αν όχι, μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό, όχι γιατί δεν επαρκεί (ίσα-ίσα, πιθανόν να μπορεί να σηκώσει και δύο τέτοιες με χαμηλό tdp, είναι single rail με 52Α 12V), αλλά γιατί μπορεί να είναι ελαττωματικό σαν psu. Μου ξανα-έτυχε με G650M πρόβλημα στο παρελθόν. Τα άλλα της σειράς είναι ΟΚ. Το 650άρι είναι λίγο πιό ζημιάρικο. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα ένα 750άρι gold της Corsair. Δεν έχω λιώσει κιόλας στο παιχνίδι (λόγω φόρτου εργασίας), αλλά μέχρι στιγμής οι πρώτες δοκιμές με Witcher 2 και Attila Total War πήγαν πολύ καλά. Δηλαδή και στα δύο παιχνίδια είχα τέλειο performance με όλα τα settings όσο πιο ψηλά γίνεται, και δεν μου έκανε restart. Άρα, με κάποια επιφύλαξη, μάλλον έφταιγε το τροφοδοτικό. Ασχέτως αν θεωρητικά θα έπρεπε να τη σηκώνει την κάρτα. Whatevs, I'm happy :-)

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα ένα 750άρι gold της Corsair. Δεν έχω λιώσει κιόλας στο παιχνίδι (λόγω φόρτου εργασίας), αλλά μέχρι στιγμής οι πρώτες δοκιμές με Witcher 2 και Attila Total War πήγαν πολύ καλά. Δηλαδή και στα δύο παιχνίδια είχα τέλειο performance με όλα τα settings όσο πιο ψηλά γίνεται, και δεν μου έκανε restart. Άρα, με κάποια επιφύλαξη, μάλλον έφταιγε το τροφοδοτικό. Ασχέτως αν θεωρητικά θα έπρεπε να τη σηκώνει την κάρτα. Whatevs, I'm happy :-)

Αν κάτι στραβώσει, μη διστάσεις να ξαναγράψεις. Δεν είναι ακόμα 100% ότι είναι τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Αν κάτι στραβώσει, μη διστάσεις να ξαναγράψεις. Δεν είναι ακόμα 100% ότι είναι τροφοδοτικό.

Μπα που να φας τη γλώσσα σου, χαχαχα XD

Ναι, εννοείται ότι θα ενημερώσω, αλλά ελπίζω να είναι αυτό το τελευταίο μήνυμά μου.

Πάντως κάνει πολύ θόρυβο η ρημάδα...

Δημοσ.

Πάντως κάνει πολύ θόρυβο η ρημάδα...

Η G1 κάνει θόρυβο; Εντύπωση μου κάνει. Έχεις φτιάξει κανένα προφίλ για τους ανεμιστήρες; 

Δημοσ.

Nope. Γενικά είμαι εντελώς noob σε ό,τι έχει να κάνει με OC κλπ. Υπόψιν ότι έχω την compact έκδοση με τον ένα ανεμιστήρα (hairdryer που είπε κι ένας reviewer, χαχα). Από ό,τι λένε η κανονική δεν είναι τόσο θορυβώδης. Δεν ξέρω στις πόσες στροφές τρέχει όταν κάνει το θόρυβο, αλλά σε θερμοκρασία φτάνει γύρω τους 50 βαθμούς. Δηλαδή στους 70 τι θα γίνει, θα πετάξει και θα φύγει το PC, χαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...