trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 σε γενικες γραμμες σου προταθηκαν αξιολογα τροφοδοτικα εγω θα κοιταγα την λυση superflower συγκεκριμενα http://www.e-shop.gr/super-flower-golden-green-hx-series-650w-sf-650p14xe-p-PER.811709, δες ποσα A βγαζει η 12V γραμμη του και θα καταλαβεις , να και ενα review http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=CA-004-SF
ttheo1983 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 το διάβασα και φαίνεται πολύ καλό...ευχαριστώ 1
Physiciant Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το Corsair CS δεν αξίζει τόσο..υπάρχουν καλύτερες επιλογές με λιγότερα λεφτά. Αγαπώ Super Flower!! Το μόνο κακό ότι δεν είναι modular το συγκεκριμένο
Papakitou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Παρε SUperflower! Εχω το gold 650w full modular (αμα το χρειαζεσαι, αμα δεν το χρειαζεσαι ειναι εξτρα λεφτα χωρις λογο)
frozex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά αυτό είναι καλό για αυτή τη περίπτωση; http://www.e-shop.gr/coolermaster-g750m-gm-series-750w-modular-psu--80-bronze-rs750-amaab1-eu-p-PER.811694
Sakiz105 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Ναι overkill και αυτο αλλα αν θες sli αργοτερα κανει
ektelion Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλημέρα. Πήρα πρόσφατα μια Geforce GTX 970 της Gigabyte, μοντέλο GV-N970IXOC-4GD (είναι η compact με τη μία υποδοχή ρεύματος). Αναρτώ το πρόβλημά μου στο συγκεκριμένο νήμα γιατί, από ό,τι είδα ο OP είχε το ίδιο πρόβλημα, αλλά εγώ πολύ φοβάμαι ότι φταίει η κάρτα και όχι το τροφοδοτικό. Όπως και ο OP, όταν βάζω να παίξω ένα σχετικά απαιτητικό παιχνίδι (π.χ. Dying Light, The Witcher 2), μετά από λίγη ώρα (από ένα μέχρι πέντε λεπτά), το PC κάνει shutdown και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ανοίγει πάλι μόνο του. Συν τοις άλλοις, το performance δεν με ξετρέλανε. Πριν πάρω την 970 GTX είχα μια Radeon 7870HD. Περίμενα να φυσάσει η 970 στο Dying Light, αλλά δεν έπιανα με τίποτα αξιοπρεπές frame rate. Δεν σερνόταν κιόλας, αλλά δεν το υπολόγιζα πολύ πάνω από τα 30 fps (δεν έχω εξακριβώσει το ακριβές frame rate με κάποιο πρόγραμμα, εμπειρικά το λέω). Επιπλέον, έβλεπα κάτι περίεργα πράγματα στο desktop, π.χ. έντονο tearing όταν σκρόλαρα γρήγορα στον browser, αλλά μόνο στον Chrome, όχι και στον Firefox (!). Αυτό λύθηκε για κάποιο λόγο (μάλλον θα φταίει κάτι που πείραξα στις ρυθμίσεις των drivers). Αλλά έχω και άλλα θέματα, π.χ. κάποια παράθυρα (subwindows) εμφανίζουν ένα μαύρο πλαίσιο με στρογγυλές γωνίες από πίσω τους, το οποίο όμως εμφανίζεται μόνο μπροστά από συγκεκριμένο πλαίσιο. Τα παραπάνω τα γράφω γιατί νομίζω είναι σημαντικό να τονίσω ότι δεν είναι μόνο το restart το πρόβλημα. Κάνει κι άλλα περίεργα η κάρτα. Το σύστημά μου, πέρα από την κάρτα, είναι το εξής: - CPU: Intel Core [email protected] - PSU: Cooler Master G650M - RAM: 8 GBs DDR3 - OS: Windows 10 64bit - Driver version: 355.82 Νομίζω ότι θεωρητικά, το PSU μου θα έπρεπε να σηκώνει την κάρτα. Έχω δοκιμάσει τα εξής: - Άλλαξα PCIE slot. - Της κούμπωσα διαφορετικά ρεύματα από το PSU. - Χρησιμοποίησα το ανταπτοράκι που είχε μέσα η συσκευασία της κάρτα για 2 σε 1 ρεύματα και συνέδεσα τις δύο υποδοχές εισόδου με το PSU και την έξοδο με την κάρτα. Τι θα δοκιμάσω: Κατέβασα το Gigabyte OC Guru και θα ρίξω τα GPU Clock και Memory Clock για να δω τι θα γίνει. Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεμσα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.
Physiciant Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Κατέβασε το Furmark και δοκίμασε να κάνεις ένα stress για λίγη ώρα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Κατέβασε το Furmark και δοκίμασε να κάνεις ένα stress για λίγη ώρα. Όχι furmark, έχουν καεί κάρτες με αυτό το ρημάδι πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι unigine heaven ή valley, από τα καλύτερα και ασφαλέστερα software για τεσταρίσματα καρτών γραφικών.
Eliaskat Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 εχεις καθαρισει τους παλιους drivers με ddu? μπορεις να την δοκιμασεις σε αλλο pc?
ektelion Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα δοκιμάσω να τη στρεσάρω. Ναι, έχω καθαρίσει τους παλιούς drivers με ddu (μου είχε βρει και υπολείμματα από τους Catalyst). Θα μου δανείσει ένας φίλος το τροφοδοτικό του να δοκιμάσω και θα την βάλω και στο PC του αδελφού μου όποτε μπορέσω.
ektelion Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δυστυχώς, δεν βγάζω άκρη. Θέμα θερμοκρασίας δεν πρέπει να υπάρχει, αφού μου έκανε restart με την κάρτα στους 55 βαθμούς περίπου. Θεωρητικά το PSU μου τη σηκώνει άνετα (η συγκεκριμένη χρειάζεται λέει τουλάχιστον 400άρι και το δικό μου είναι 650άρι). Έπαιξα λίγο ακόμη με τις ρυθμίσεις στο OC Guru και στους Drivers, αλλά κακά τα ψέματα, αν ήταν τόσο απλό το πρόβλημα δεν θα μου έριχνε ολόκληρο το σύστημα η κάρτα. Θα τη δοκιμάσω και σε άλλο υπολογιστή για την τιμή των όπλων, αλλά πιστεύω ότι κατά 99% είναι ελατωματική και θα πάω για αλλαγή. Μάλλον με τιμωρεί ο Θεός που πρόδωσα την ΑΤΙ μετά από τόσα χρόνια άψογης συνεργασίας...
CrimsonSky_gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) γιατι του λετε οτι φταιει το τροφοδοτικο αφου ειναι multi rail και συνολικα δινει μεχρι 52 ampere που σιγουρα φτανουν? Δυστυχώς, δεν βγάζω άκρη. Θέμα θερμοκρασίας δεν πρέπει να υπάρχει, αφού μου έκανε restart με την κάρτα στους 55 βαθμούς περίπου. Θεωρητικά το PSU μου τη σηκώνει άνετα (η συγκεκριμένη χρειάζεται λέει τουλάχιστον 400άρι και το δικό μου είναι 650άρι). Έπαιξα λίγο ακόμη με τις ρυθμίσεις στο OC Guru και στους Drivers, αλλά κακά τα ψέματα, αν ήταν τόσο απλό το πρόβλημα δεν θα μου έριχνε ολόκληρο το σύστημα η κάρτα. Θα τη δοκιμάσω και σε άλλο υπολογιστή για την τιμή των όπλων, αλλά πιστεύω ότι κατά 99% είναι ελατωματική και θα πάω για αλλαγή. Μάλλον με τιμωρεί ο Θεός που πρόδωσα την ΑΤΙ μετά από τόσα χρόνια άψογης συνεργασίας... επεσες σε ελλατωματικη καρτα. Συμβαινει σε ολους ανεξαρτητως εταιριας. Απο που την αγορασες απο περιεργεια?Η 970 θα πρεπει να εχει διπλασια περιπου αποδοση απο την 7870 που ειχες, αν εχεις 1080p οθονη θα σου προτεινα να την αντικαταστησεις απλα την καρτα Επεξ/σία 2 Απριλίου 2016 από CrimsonSky_gr
ektelion Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Θα προτιμούσα να μην πω από πού την αγόρασα, μήπως θεωρηθεί δυσφήμιση. Χώρια που δεν ξέρω πώς θα ανταποκριθούν όταν τους ενημερώσω ότι είναι ελαττωματική. Αν μου την αλλάξουν άμεσα χωρίς μα και μου, τότε έχει καλώς. Αλλιώς, όλο και κάποιο οργισμένο post μου θα βρεις εδώ κι εκεί ;-) In other news, έβγαλα τα δύο-σε-ένα καλώδια που της είχα βάλει (πιστεύοντας ότι έτσι θα έπαιρνε περισσότερο ρεύμα) και της ξανακούμπωσα το 6+2 pin του PSU. Επίσης, έβαλα τα default settings στο OC Guru της Gigabyte. Έπαιξα Witcher 2 (βασικά αυτό χρησιμοποιώ για τις δοκιμές μου) για πάνω από μισή ώρα χωρίς να γίνει restart. Μάλιστα είχα ξεχάσει ανοιχτό το Ubersampling, το οποίο από ό,τι λένε όλοι ζορίζει (αναίτια) πολύ τις κάρτες. Και πάλι, όμως, πιστεύω ότι απλά έτυχε. Αν, όμως, έγινε κάνα θαύμα και τελικά έφταιγε το καλώδιο ή το OC, θα σας ενημερώσω σε περίπτωση που αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα... Υ.Γ.: Το σκέφτηκα και για την οθόνη, αλλά επί του παρόντος με "στέγνωσε" η κάρτα και με το φόρο εισοδήματος προ των πυλών, η αναβάθμιση οθόνης θα πρέπει να περιμένει...
LouCi4er Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 γιατι του λετε οτι φταιει το τροφοδοτικο αφου ειναι multi rail και συνολικα δινει μεχρι 52 ampere που σιγουρα φτανουν? επεσες σε ελλατωματικη καρτα. Συμβαινει σε ολους ανεξαρτητως εταιριας. Απο που την αγορασες απο περιεργεια? Η 970 θα πρεπει να εχει διπλασια περιπου αποδοση απο την 7870 που ειχες, αν εχεις 1080p οθονη θα σου προτεινα να την αντικαταστησεις απλα Αν εχει 1080 οθονη να την αλλαξει? Γιατι?Ειναι λιγη η αναλυση για την δυναμη της 970?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα