exypnakias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Λοιπόν, στο coolermaster calculator όταν πάω να επιλέξω motherboard μου γράφει τα εξής: Regular Desktop High End Desktop Regular Server High End Server No ATX + 12V Connector (old board) Mini ITX 945GC (for Intel Atom) Mini ITX Δεν ψάχνω για τροφοδοτικό για μία συγκεκριμένη mobo, αλλά θέλω να καταλάβω τι διαφορά έχουν όλα αυτά. Η βοήθειά σας πολύτιμη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Physiciant Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πες μας από τι αποτελείται το σύστημα σου
trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 για μετρηση PSU καλυτερα να ψαχτεις στο extreme power supply calculator
exypnakias Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πες μας από τι αποτελείται το σύστημα σου Δε ρωτάω, για εμένα συγκεκριμένα, αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά!
trujillo2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 τα ειδα τηων μητρικων . αν ειναι για νορμαλ χρηση , αν ειναι για overclock , αν ειναι μητρικη server κλπ . το καθενα θελει και το αναλογο ρευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα