Προς το περιεχόμενο

ταμπλετ turbox να το παρω;;;

girly14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, θελω ενα ταμπλετακι για να διαβαζω ηλεκτρονικα βιβλια, δε θελω να ειναι πολυ ακριβο αλλα να μην ειναι και σκαρτο,,, πηγα λοιπον χθες στο πλαισιο και μου προτειναν το turbox twister III στα 45 ευρω. Δε λεω δεν ειναι πολλα και σιγουρα κανει για την δουλεια που το θελω. απλα ειμαι σε διλημμα...Η αληθεια ειναι οτι οταν το ειδα απο το pc μου φανηκε ωραιο αλλα οταν πηγα απο κοντα και ειδα το μεγεθος του ψιλοξενερωσα, σ'αυτο ουτε ταινιες μπορεις να δεις ουτε να ευχαριστηθεις πλοηγηση. Θελω λοιπον να μου πει καποιος αν το εχει ή εχει καποιο παρομοιο της φτηνης σειρας, αν παιζει flash (πολυ βασικο) και γενικα ποιες ειναι οι εντυπωσεις του κι αν αξιζει τα λεφτα του!

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ts

Κάτσε να σκεφτώ αν θα σου απαντήσω «όχι» ή ... «όχι». Διαλέγω το «όχι»

Υπάρχουν πολύ καλύτερες και αξιόπιστες μάρκες.

Προσωπική γνώμη, vfm είναι τα lenovo. Εχουν περάσει δυο απο τα χέρια μου (πέρα απο άλλα 3 κινητα) και οι αγοράστες έμειναν πολύ ικανοποιημένοι. Περίμενε να βγει κάποιο σε προσφορά και χτύπα το. 

Άλλες καλές vfm μάρκες ειναι (τυχαία σειρά) asus, mls

Αν θες να ανέβεις budget, υπάρχουν και άλλες μάρκες (π.χ. lg, sony, samsung)

edit: Μόλις πρόσεξα το ποσο. Από Ελλάδα να έχεις τσέπη τουλάχιστον 80-100 ευρω. Οτιδήποτε κάτω απο εκεί ειναι ψιλο-πεταμένα χρήματα. Μνήμη τουλάχιστον 1GB και αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 16GB. 

Επεξ/σία από arc
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...