jaraxus1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 έχει κανείς άποψη γιατί η τιμή του έχει φτάσει τόσο ψηλά?
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φυσιολογικη τιμη εχει λυπαμαι αλλα τσαμπα θεμα ανοιξες. 2
nexus5 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 τι να πω δεν ξερω,εγω ειχα παρει πριν ενα χρονο των 4770κ στα 330..ακομα την ιδια τιμη εχει και αυτος.
Papakitou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ε ποσο να εχει... Αμα δεν θες να κανεις rendering και τετοια πραγματα καλυτερα παρε με 100 ευρω λιγοτερα τον 4690
jaraxus1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εμένα πάλι στο skroutz μου βγάζει normal μόνο το φθηνότερο κατάστημα και τα αλλά στο θεό. Ο fulgore το βλέπει σε άλλο κανάλι. Μάλλον κάτι με το $ θα παίζει. Φανταστείτε τώρα με δραχμή τι έχει να γινει. Τον i5 έχω και ήθελα να τον αλλάξω!
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εμένα πάλι στο skroutz μου βγάζει normal μόνο το φθηνότερο κατάστημα και τα αλλά στο θεό. Ο fulgore το βλέπει σε άλλο κανάλι. Μάλλον κάτι με το $ θα παίζει. Φανταστείτε τώρα με δραχμή τι έχει να γινει. Τον i5 έχω και ήθελα να τον αλλάξω! Μάλλον εκεί ήθελες να καταλήξεις κ άνοιξες θέμα.. Γιατί δεν βλέπω πουθενά να γράφεις αν τον χρειάζεσαι και όπως είπε και ο @Fu η τιμή αυτή είναι, πανευρωπαϊκά. Φυσιολογική,και σταθερή καιρό τώρα για τον Top επεξεργαστή,στο 1150. 3
NT1G Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Τρομερό αστείο αυτό με την δραχμή, θα γέλασε και 1 άτομο.. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Είναι ο καλύτερος και ο πιο δυνατός τετραπύρηνος της αγοράς για τα σημερινά δεδομένα. Δεν βρίσκω λόγο να πωλείται πιο χαμηλά. Επίσης η intel έχει την τάση να μην ρίχνει τις τιμές στους επεξεργαστές της και να βλέπεις ακόμα και σήμερα ivy bridge καινούριους να κοστίζουν το ίδιο με τους haswell. Η intel έχει τα ηνία στους επεξεργαστές σταθερών και φορητών υπολογιστών οπότε δεν θα την συνέφερε οικονομικά το γεγονός να κατεβάσει τις τιμές. Μην ξεχνάμε ότι ως γνώμονα έχει το μέγιστο δυνατό κέρδος ειδικά από την στιγμή που πουλά τους δυνατότερους επεξεργαστές της αγοράς παγκοσμίως.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Εμένα πάλι στο skroutz μου βγάζει normal μόνο το φθηνότερο κατάστημα και τα αλλά στο θεό. Ο fulgore το βλέπει σε άλλο κανάλι. Μάλλον κάτι με το $ θα παίζει. Φανταστείτε τώρα με δραχμή τι έχει να γινει. Τον i5 έχω και ήθελα να τον αλλάξω! Απο την στιγμη που η Intel βγαζει καθε χρονο υπολογιστες.Δεν εχει λογικη να ριχνει τις τιμες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα οπως λες καθως αυτο θα ειχε σημαντικες επιδρασεις και στους προηγουμενους επεξεργαστες.Κοινως αν πχ ο 4770k κοστιζε 250ας πουμε ευρω μετα απο 6μηνες,τοτε κανενας δεν θα αγοραζε τον i5 4670k και επισης κανενας δεν θα αγοραζε τον 4790k οταν βγει στα 320ευρω.Απλη λογικη μονοπωλιου ειναι.Αν παλι θες φθηνο i7 ψαξε στις αγγελιες.Δηλαδη επειδη εσυ πηρες τον i5 και θες τωρα τον I7 πρεπει η Intel να ριξει τις τιμες της????
jaraxus1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα που άνοιξα για να συζητήσουμε χαλαρά γιατί δεν πιστεύω να πληρώνεστε από το post count σας ήταν γιατί πχ στο eshop (συγνώμη που αναφέρω καταστήματα) ο συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει σήμερα 358,90 €, τη στιγμή που λίγο μετά την κυκλοφορία του στο ίδιο κατάστημα είχε 318,80 €. (03/09/14) Παρόμοια αυξητική τάση δείχνει και το εργαλείου του skroutz εκτός από ένα κατάστημα το φθηνότερο στο οποίο δεν γνωρίζω εάν ισχύει η τιμή που δίνουν. Δεν ρώτησα με παράπονο fulgore γιατί αυξήθηκε η τιμή έγραψα ακριβώς αυτό: "Εχει κανείς άποψη γιατί η τιμή του έχει φτάσει τόσο ψηλά?" Ούτε εάν είναι ακριβός η φθηνός, ούτε να μου εξηγήσεις την τιμολογιακή πολιτική της intel. Ο λόγος που ρώτησα λοιπόν είναι γιατί μου φαίνεται περίεργη η αυξητική τάση σύμφωνα με τις πληροφορίες διαθέσιμες σε όλους( ανακοίνωση νέας γενιάς επεξεργαστών κτλ) .Δεν σου έγραψα ότι ήταν σωστό να πέσει η τιμή έγραψα ότι μου φαίνεται περίεργο που ανεβαίνει. Στη συνέχεια σκέφθηκα την αλλαγή της ισοτιμίας και σας το έγραψα. Δυστυχώς οι συμμετέχοντες στη συζήτηση μου έγραψαν μεταξύ άλλων γιατί δεν έχει λόγο η intel να ρίχνει τις τιμές, γιατί να μην αλλάξω σε i7, ότι έχει φυσιολογική τιμή, ότι είναι σταθερή η τιμή του, δηλαδή ο καθένας το δικό του. Την προηγούμενη φορά πάντως που είχα χρησιμοποιήσει το forum δεν είχα συναντήσει τέτοιο επίπεδο και τέτοια προδιάθεση από ορισμένους. Όσον αφορά τον NT1G που δημοσίευσε τον πίνακα, θεωρώ ότι συμφωνεί μαζί μου. Όσον αφορά το αστείο για τη δραχμή,δεν ξέρω πόσοι γέλασαν μπορεί και ένας. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας και τη βοήθεια σε προηγούμενο θέμα μου. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Οσον αφορα αυτο που λες για την αυξηση τιμης πιθανως να οφειλεται στο οτι δεν εχει ανακοινωθει ακομα κατι νεο για νεους Intel και να προσπαθουν να κερδισουν κατι παραπανω απο αυτον. Παντως και στο εξωτερικο αν δεις το αμερικανικο Amazon Ιδια τιμη τον εχει και εκει αρα δεν παιζει κατι με την Ευρωπη μονο. Οσο για την συμπεριφορα μας που λες,βιαζεσαι να μιλησεις γιατι δεν γνωριζεις σε πολλα troll post εχουν δει τα ματια μας και γραφουμε οτι γραφουμε(και συνηθως ειχαν τιτλους οπως τον παραπανω) Επισης δεν γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του,απλα ειναι λογικες απαντησεις οταν αρχικα ρωτας γενικα και αοριστα γιατι ανεβηκε η τιμη του I7 και μετα λες οτι εχεις i5 και θες να πας σε i7. Αλλωστε πανω κατω τετοιες μπορουν να ειναι και οι γνωμες και αποψεις των χρηστων οποιουδηποτε forum εκτως αν εχει κανεις κανενα γνωστο μεσα στην Intel να μας πει ακριβως τον λογο.... Και στις καρτες γραφικων εχουν ανεβει οι τιμες δεν ειναι μονο οι Intel. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εμενα εχθες στο πλαισιο μου τον αφησαν 355 τους εσκαγα 350 και μου ειπαν οχι. Θα παω σημερα να τον παρω γιατι εχθες δεν ειχε τους ειχαν παρει ολους!
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/cpu-epeksergastes/Intel-CPU-Core-i7-4790K-1150-4-0GHz-8MB-BX80646I74790K.htm τρομερη εκπτωση απο 358 στα 355 μην παθουν τιποτα τα παιδια και μπει μεσα το καταστημα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Ημουν στο τσακ να παω σημερα να τον παρω με 355 αλλα μου λεει η γυναικα μου φαε πρωτα και μετα φευγεις. Εκει στο φαϊ χαζευω αγγελιες Insomnia τον πηρα με 300 με αποδειξη εχθες 27/1/2015 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/395817-intel-4790k/ Εκανα δωρο στον εαυτο μου που εχω γενελθια σημερα 3
KiriosD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 εσύ τον πήρες ρε; το σκεφτόμουν γιατί ήθελα τον απλό 1. για αυτά που χάνει ο k 2. δεν έχω όρεξη για oc ούτε για επιπλέον ψυξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα