Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ότι προτάθηκε η GTX 970 και ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση, γιατί το σκέφτομαι κι εγώ για κάρτα σύντομα. Θα μπορεί να την ταΐσει ο 920 ή θα αγοραστεί τσάμπα; Θα είχε την ίδια απόδοση η κάρτα με το αν ήταν με έναν σύγχρονο i7;

Δημοσ.

με εναν haswell i7 θα εχει καλητερες επιδοσεις αλλα δεν ξερω κατα ποσο ,ενα μικρο bottleneck μπορει να υπαρχει εξαρταται και το παιχνιδι βεβαια

Δημοσ.

Τις μνήμες από vision ή από techstores να τις παραγγείλω??

Όσον αφορά το OC ποιες οι πιθανότητες για έναν αρχάριο να πάρει το μηχάνημα στα χέρια από λάθος ρύθμιση γιατί με ψήσατε να το ψάξω!

Δημοσ.

Μεγιές μου παραγγελία μνημών καταχωρήθηκε! Για την κάρτα γραφικών μόλις απάντησε το παλικάρι για την R9 θα έχω νεότερα του μεχρι το βράδυ γιατί είπε ότι για κάποιον την εχει κρατήσει αλλά δεν επικοινώνησε μαζί του εδώ και μέρες!Ελπιζω να σταθώ τυχερός και να την βγάλω καθαρή με ενα 150αρι την κάρτα!

Πάω να μελετήσω τα κόλπα περι OC και θα επιστρέψω με ερωτήσεις!Παιδιά σας ευχαριστώ και πάλι πολύ όλους για την βοήθεια και τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Είδα ότι προτάθηκε η GTX 970 και ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση, γιατί το σκέφτομαι κι εγώ για κάρτα σύντομα. Θα μπορεί να την ταΐσει ο 920 ή θα αγοραστεί τσάμπα; Θα είχε την ίδια απόδοση η κάρτα με το αν ήταν με έναν σύγχρονο i7;

Κάθε άλλο! Εχει προβλημα με το memory allocation σε πάνω απο τα 3.5gb. Αν δεν το θες για φυσικά δεν θα φανεί το θέμα. Κατα τα άλλα καλή κάρτα. Δες και το thread με το NVidia gtx900 series

Αν clockαρεις λιγάκι τον 920 θα την σηκώνει μια χαρα! :D Ανεβαίνει άνετα στα 3.4-3.6 ghz ;)

Δημοσ.

Αν clockαρεις λιγάκι τον 920 θα την σηκώνει μια χαρα! :D Ανεβαίνει άνετα στα 3.4-3.6 ghz ;)

Μπορώ να clockaρω με την ψυκτρα που εχει της intel η χρειαζεται να παω σε κατι aftermarket για να πετυχω χρονισμό στα 3.4?

Δημοσ.

Κάθε άλλο! Εχει προβλημα με το memory allocation σε πάνω απο τα 3.5gb. Αν δεν το θες για φυσικά δεν θα φανεί το θέμα. Κατα τα άλλα καλή κάρτα. Δες και το thread με το NVidia gtx900 series

Με πέτυχες, άμα δεις και την υπογραφή, ακριβώς εκεί τον έχω :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...