giannis2429 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα.Προσπαθώ να κάνω εγγραφή σε ένα site και συγκεκριμένα σ'αυτό http://www.guitarampmodeling.com/ Αλλά δεν με αφήνει λέγοντας μου χαρακτηριστικά Your IP has been blocked because it is blacklisted.An entry on the blacklist may have several reasons:1. You are a well-known spammer.2. Last time a well-known spammer was using the dynamic IP address which you got from your ISP (Internet Service Provider), your e-mail address or the username you have choosen.3. Your ISP is well-known for a lot of spamming customers and is not fighting against spammers enough. Έχει συμβεί σε κανέναν? Σ'αυτο το site ήμουν γραμμένος παλιότερα πριν 5-6 χρόνια αλλά δεν θυμάμαι κωδικούς και email. Έχω προσπαθήσει με 2-3 διαφορετικά email και διαφορετικά usernames αλλα τίποτα. Τι μπορώ να κάνω?
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασε α.με proxy του isp σου.β.με αλλo proxy που πχ θα κανει την Ip σου να φαινται απο εξωτερικο.δοκιμασε tor browser που θα κανει να φαινεσαι οτι εισαι απο αλλο μερος.
forest66 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 δοκίμασε και ένα απλό restart στο router μήπως και έτυχε να πάρεις black listed ip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα