Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ε γιατι βαριεμαι να περιμενω και απο εγγυηση δεν θα βγαζω ακρη.

οπως και να χει σε αυτα τα 4 κατεληξα. κανεις καμια γνωμη;

Δημοσ.

g2 απο μενα φιλε οπως ειπα και πριν....αυτο εχω και εγω τωρα....εκπληκτικη οθονη, ατελειωτη μπαταρια, δεν κολλαει πουθενα και πολυ καλη καμερα!! αν δεν σε πειραζει το οτι δεν παιρνει micro sd, (10,6gb ειναι ο διαθεσιμος χωρος που θα εχεις) ειναι η καλυτερη επιλογη πιστευω!!

Δημοσ.

μάλιστα...βλέπω έχει απο τις καλυτερες μπαταριες...2gb ram....16 gb rom... δεν θέλω κατι αλλο κομπλε.

απλά έλεγα μήπως υπάρχει κατι αναλογο με πιο λιγα χρήματα...αλλα μαλλον οχι ετσι;

και το htc 816 φαινεται καλο παίρνει και sd ...η και το sony xperia z1 εφοσον ανεβηκα budget...

οποτε lg g2 - sony xperia z1 - htc 816 και θα βαλω και το z10 επειση ειναι σταθερο τηλ απο ολα διαβαζω και ξερω :)

τι λετε;

Το z1 αν και το έχω και με έχει αφήσει αρκετά ευχαριστημένο δε θα στο πρότεινα σε αυτό το ποσό σήμερα, από Sony μόνο z2 αξίζει αλλά ξεφεύγει αρκετά από το αρχικό σου budget

Βέβαια παιρνει SD.. αλλά και πάλι πιστεύω ότι με g2 θα είσαι παραπάνω από οκ, αν θες χώρο έχει και 32GB έκδοση

πάντως με 3000 mAh σε android μπορείς να κάνεις αυτό με μια φόρτιση

αυτό είναι από Ζ1, αλλά και το g2 μιας και το έχει η αδερφή μου είναι αντίστοιχο από όσο έχω δει, ίδιο soc/μπαταρία και ανάλυση έχουν..

Screenshot_2015-01-23-23-40-27_zpszch5wy

Screenshot_2015-01-23-23-40-20_zpso1emmz

Δημοσ.

Για android με καλή μπαταρία και χωρίς lag θα πρέπει να ανέβει λίγο το budget σου στα 250-300 (ανάλογα από που θα το πάρεις) και παίρνεις το G2 και καθαρισες. Εγώ το πηρα πριν από μια εβδομάδα και με σκληρή χρήση μου κρατάει η μπαταρία 1.5 με 2 μέρες, με Bluetooth, WiFi και GPS ανοιχτά, απλά η μπαταρία δεν υπάρχει. Από ταχύτητα σουπερ, Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Και εγώ έψαχνα ένα κινητό που να κρατάει η μπαταρία του και να μην κολλάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Για το g2 το μονο μειον ειναι που δεν παιρνει sd.

Για το z1 ενοω την εκδοση compact και σε σχεση με το g2 εχει sd κ λιγο καλυτερη μπαταρια.

το htc 816 το χει κανεις;

παντως εφοσον ολα εχουν καλη μπαταρια...το htc φαινεται πιο πρακτικο γιατι εχει dual sim και sd μετα παει το sony λογο sd και μετα το lg μιας και δεν εχει τπτ απο τα δυο.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

πολυ καλο................................λες; με εβαλες σε σκεψεις!!!!!!!!!!!

Όντως είναι! Μπορεί να συγκριθεί με πολύ πιο ακριβά high-end smartphones. Επίσης συνοδεύεται από το zen UI της Asus, ένα λειτουργικό εύχρηστο, ελαφρύ και με πολύ ωραίες και χρήσιμες λειτουργίες!

Δημοσ.

μαλιστα σε ευχαριστω για την ενημερωση. για το sony xperia z1 compact εχεις να πεις γνωμη;

Εγώ προσωπικά δεν θα επέλεγα Sony κινητό, ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Το συγκεκριμένο είναι καλό, αλλά δεν συγκρίνεται η μπαταρία του με του Lg G2(2300mah-3000mah) και θ οθόνη μόνο τόσες ίντσες, δεν νομίζω να κάνεις εύκολα τη δουλειά σου με το σερφάρισμα που θέλεις. Για τα 250 κι εγώ ψηφίζω Lg! Αλλά, αν θες να διαθέσεις περίπου 100 ευρώ κάτω για εξίσου πολύ καλό κινητό, Motorola Moto g 2nd Gen όπως είπαν και οι υπόλοιποι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...