GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Σερφάρεις πολύ πιο άνετα σε μεγαλύτερη οθόνη...συνεχίζω να πιστεύω πως το Μότο είναι πιο καλή επιλογή
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 εχει και dual sim....εφοσον επιμενεις οτι δεν λαγκαρει μαλλον θα παω να το παρω...σε ευχαριστω καπου βεβαια διαβασα οτι το dual έχει θεματα...κολλαει ή δειχνει οτι ειναι κλειστο...
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 εχει και dual sim....εφοσον επιμενεις οτι δεν λαγκαρει μαλλον θα παω να το παρω...σε ευχαριστω καπου βεβαια διαβασα οτι το dual έχει θεματα...κολλαει ή δειχνει οτι ειναι κλειστο... Θα το χρησιμοποιήσεις σαν dual? δεν έχω γνώση για αυτό. Για κολλήματα όμως σε διαβεβαιώ πως δεν θα έχεις κρίνοντας από το τηλ της γυναίκας μου.
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 της γυναικας σου ειναι dual 2nd gen?!
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Όπως έγραψα και πιο πάνω είναι της 1ης γενιάς, και το έχει ακριβώς 1 χρόνο. Δεν άλλαξε σε επεξεργαστή και ραμ τίποτα. Οι διαφορές είναι στην μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα και υποστήριξη επέκτασης μνήμης, οπότε μπορώ να έχω ασφαλή συμπεράσματα σε σχέση με τα κολλήματα.
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 σε ευχαριστω...και τελος το z10 το χρησιμοποιησες πολυ;κολλουσε καθολου;
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Σου εξήγησα που είναι το θέμα με το Ζ10. Τα Blackberry είχαν βγει από αρχή σαν επαγγελματικές λύσεις, που πρόσφεραν ασφάλεια, και ποτέ δεν είχαν στόχο τους main stream users. Είναι φοβερά εργαλεία δουλειάς, αλλά όπως σου είπα παρότι χρήστης και BB, σαν βασικό τηλέφωνο προτιμώ android. Βέβαια εγώ ξόδεψα 350Ε (πλέον το ίδιο τηλ 311) για να κάνω το κέφι μου.Τα θέματα εφαρμογών στα είπα πιο πάνω. Από κει και πέρα η επιλογή δική σου. Δεν θεωρώ κακή λύση το Ζ10, αλλά το άλλο καλύτερο.
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/2939726/Blackberry-Z10-LTE.html στο σκρουτζ το χει 220ευρω με τα μεταφορικα μαζι...οχι 311 οπως λες.
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αδερφέ αναφέρομαι στο G3 όχι στο Ζ10. Είπαμε αυτό είναι το βασικό μου τηλ. Τέλος πάντων κουράστηκα. Η απόφαση δική σου
elenit24 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για το s4 mini γιατι δεν σου απάντησε κανείς.Έχω να σου πω οτι δεν κολλάει πουθένα. Δηλαδή το πιο βαρύ παιχνίδι που έπαιζα ηταν το simcity και αν κόλλαγε θα ήταν για πολύ λίγοβέβαια να ξέρεις οτι ανεβάζει θερμοκρασίες με το παραμικρό.Χειμώνας, έπαιζα παιχνίδια και μετά απο κανα 10λεπτό δεν μπορούσα να το αγγίξω απο την θερμοκρασία. τώρα για την μπαταρία κάθε βράδυ το φόρτιζα.φυσιολογικά πλαίσια,έχω δει και καλύτερα κινητά αφου στην πρίζα πήγαινε στο 100% και μόλις το έβγαζα απο την μπρίζα πήγαινε στο 99%.!(και σε εξοικονόμηση ενέργειας) βέβαια όταν έπαιζα περιττό να πω οτι το φόρτιζα 3-4 φορές την ημέρα.Μια άλλη φορά ξέχασα το wifi ανοιχτό ενώ κοιμόμουν και ήταν στο 84% και όταν ξύπνησα είχε φτάσει στο 14% !!!!!!!!!!!!!!
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 φίλε μου αν θες αυτονομία κοιτάς σε κάποιο android με 3000 mah μπαταρία η προτασή μου είναι να ανέβεις λίγο ακόμα για lg g2 που σου βγάζει κάνα 5ωρο οθόνη άνετα (εγώ έτσι μετράω την αυτονομία με χρήση οθόνης, τα υπόλοιπα δε μου λένε κάτι ) και αν θες και sd πρέπει να περάσεις το 300αρι και να παίξεις σε τίποτα στυλ Z2 που έχει μεγάλη μπαταρία και παραμένει 1080, γιατί σε κινητά 1440p η κατανάλωση ξαναπέφτει επίσης αν μιλάμε για snapdragon 800 και πάνω με 2GB ram δεν υπάρχουν κολλήματα ακόμα και στο android άποψή μου λοιπόν είναι να ανεβάσεις λιγάκι το budget σου
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για το s4 mini γιατι δεν σου απάντησε κανείς. Έχω να σου πω οτι δεν κολλάει πουθένα. Δηλαδή το πιο βαρύ παιχνίδι που έπαιζα ηταν το simcity και αν κόλλαγε θα ήταν για πολύ λίγο βέβαια να ξέρεις οτι ανεβάζει θερμοκρασίες με το παραμικρό.Χειμώνας, έπαιζα παιχνίδια και μετά απο κανα 10λεπτό δεν μπορούσα να το αγγίξω απο την θερμοκρασία. τώρα για την μπαταρία κάθε βράδυ το φόρτιζα.φυσιολογικά πλαίσια,έχω δει και καλύτερα κινητά αφου στην πρίζα πήγαινε στο 100% και μόλις το έβγαζα απο την μπρίζα πήγαινε στο 99%.!(και σε εξοικονόμηση ενέργειας) βέβαια όταν έπαιζα περιττό να πω οτι το φόρτιζα 3-4 φορές την ημέρα.Μια άλλη φορά ξέχασα το wifi ανοιχτό ενώ κοιμόμουν και ήταν στο 84% και όταν ξύπνησα είχε φτάσει στο 14% !!!!!!!!!!!!!! Το S4 mini δεν σχολιάστηκε επειδή είναι ΑΘΛΙΟ, με διπύρηνο επεξεργαστή φορτωμένο το touchwiz. Πιο πάνω ένα παιδί είπε μακρυά από τα μίνι.
elenit24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το S4 mini δεν σχολιάστηκε επειδή είναι ΑΘΛΙΟ, με διπύρηνο επεξεργαστή φορτωμένο το touchwiz. Πιο πάνω ένα παιδί είπε μακρυά από τα μίνι. Κοίτα και εγώ το αντιπάθησα μέχρι αιδίας το πήρα για να έχω και μια άποψη για την samsung και τελικά το πούλησα..αλλα δεν μπορώ με τίποτα να πω οτι αυτό το κινητό δεν πέταγε...αν κάποιος ψάχνει για χαρακτηριστικά είναι άριστο! το touchwiz.άστο.. ουτε λεξιλόγιο δεν είχε για τις αποθηκευμένες λέξεις..τι να λεμε..είχε ότι πιο άχρηστη ρύθμιση ήθελες..αλλα δεν έπιανε πολύ 500-700mb επιανε στην ram δεν είχα θέμα εγώ.
xtekto Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνω και εγω με τον φιλο απο πανω!! Ειχα το s4 μινι ακριβως ενα χρονο!! Το κινητο δεν μου κολλησε ουτε μια φορα!! Αψογο και γρηγορο!!! ΑΛΛΑ!! Εχει σοβαρο θεμα με την μοαταρια του! Στανταρ 2 φορες τη μερα.φορτιση και βλεπουμε...Ισως το προβλημα βεβαια λυνεται με μια 2η μπαταρια....Αν και σε.γενικες.γραμμες εμεινα ευχαριστημενος.εγω θα προτεινα στο φιλο να.δωσει ενα 50αρι παραπανω, να παρει το g2και να ναι παραπανω απο ευχαριστημενος!!! 1
nickvas19 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 μάλιστα...βλέπω έχει απο τις καλυτερες μπαταριες...2gb ram....16 gb rom... δεν θέλω κατι αλλο κομπλε. απλά έλεγα μήπως υπάρχει κατι αναλογο με πιο λιγα χρήματα...αλλα μαλλον οχι ετσι; και το htc 816 φαινεται καλο παίρνει και sd ...η και το sony xperia z1 εφοσον ανεβηκα budget... οποτε lg g2 - sony xperia z1 - htc 816 και θα βαλω και το z10 επειση ειναι σταθερο τηλ απο ολα διαβαζω και ξερω τι λετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα