nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδια. Μέχρι και τωρα ήμουν χρήστης καποιων κινητων 'smart' πλην ομως ποτε δεν ειχα ενα κινητο που να μην κολλάει ή να κραταει η μπαταρία του έστω μια μερα αξιοπρεπώς. Θα ηθελα καποια γνωμη εστω να μου προτείνεται καποιο κινητο 1.5- 2gb ram και μπαταρια που να αντέχει όσο μια μέρα σε δυνατη χρήση. ο λόγος που θελω 1gb ram ειναι γιατι αμα ανοιξεις 2-3 εφαρμογες κλατάρει και δεν κλατάρει τοσο απο τους επεξεργαστες που αναφερεται καποιοι.ακομα και για κινητο με 1.5gb έχω τους ενδιασμούς μου. καλα λογια έχω ακουσει για s4 mini 9195...και το s3 mini neo αλλα και πάλι οχι απο αξιοπιστους χρηστες. Τέλος όσο αφορα για την μπαταρια δεν θα με πειραζε έαν υπαρχει κιτ με μεγαλυτερη μπαταρια(extended battery) ωστε να μου κραταει, οποτε θα δεχτω και αυτην την εκδοχη. Τα χρήματα είναι μεχρι 200ευρο.εαν δω ότι δεν μπορω κατι τετοιο με αυτα τα χρηματα τότε θα αλλαξω το budget. ευχαριστω
KwstasXt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αφου δεν θες να κολλαει , με τα χιλια σου προτεινω να πας σε Windows με το Lumia 735 http://www.skroutz.gr/s/5536025/Nokia-Lumia-735-8GB.html?from=catspan Αλλιως αν θες να μεινεις στο android δες το moto G (2 generation)
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερη συνολικά επιλογή είναι το moto g 2nd gen αλλά από μπαταρία το LG G3s. Από κει και πέρα αν η μπαταρία είναι πολύ σημαντική για σένα τότε μάλλον πρέπει να ψαχτείς προς Κίνα μεριά, μια αγορά που δεν γνωρίζω σχεδόν καθόλου
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 παιδια με ολη moυ την καλοσυνη ευχαριστω αλλα... Καταρχην είχα το lumia 735...η μπαταρια τπτ δεν κανεις και πεφτει σαν τρελη.ολοι έχουν θεμα με το lumia.δεν αντεχει ουτε μιση μερα πολυ απλα...!και απλα δεν ξαναπαω σε Lumia ναι μεν δεν κολλαει ναι μεν windows αλλα...η μπαταρια του ειναι μεγαλη πληγη... Επισης αναφερθηκα για κινητα με μεγαλυτερη απο 1gb.δεν γνωριζω έαν ειχατε ποτε στα χερια σας το moto g 2nd gen ή το lg g3 που μου ειπατε...αλλα πιστευω εαν όχι τον πρωτο καιρο μετα απο καιρο θα σερνεται.και εαν ακους μουσικη συνεχεια και σερφαρεις παραλληλα σιγουρα θα lagαρει. Ας δούμε κινητα τα οποια έχουν μια αξιοπρεπη ραμ και την μπαταρια την βλέπουμε μετα γιατι ισως οπως παλι αναφερθηκα μπορει να λυθει με καμια extended battery.
leo06 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 xiaomi mi3 για καλη μπαταρια γυρω στα 225 ευρω απο κινα zte nubia z5s στα 170 απο κινεζικο σιτε αλλα αποστολη απο ευρωπη http://www.myefox.es/zte-nubia-z5s-qualcomm-snapdragon-800-quad-core-50-pulgadas-gorilla-glass-3-fhd-pantalla-android-4-g-1243286
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου το zte φαινεται δελεαστικο λόγο τιμης και μπαταρια κραταει απο οτι λενε μια μερα. οσο αναφορα το xiaomi mi3 ειδα μια αντιστοιχη επιλογη το blackberry z10 το οποιο με μια http://www.aliexpress.com/item/High-quality-4500mAh-Extended-cell-phone-battery-with-back-cover-for-Blackberry-Z10/32243253044.htmlδεν θα χω θεμα...τι λετε;
leo06 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου το zte φαινεται δελεαστικο λόγο τιμης και μπαταρια κραταει απο οτι λενε μια μερα. οσο αναφορα το xiaomi mi3 ειδα μια αντιστοιχη επιλογη το blackberry z10 το οποιο με μια http://www.aliexpress.com/item/High-quality-4500mAh-Extended-cell-phone-battery-with-back-cover-for-Blackberry-Z10/32243253044.htmlδεν θα χω θεμα...τι λετε; εισαι σιγουρος οτι οντως ειναι 4500mah?
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 σιγουρα δεν ειναι 4500 αλλα σιγουρα πανω απο 3000mah...η λογικη μου παντως ειναι αυτη να βρω ενα κινητο που να μην λαγκαρει κ να κραταει η μπαταρια του εκει γυρω στα 200ευρο ή πάλι κινητο που να μην λαγκαρει και του αλλαξω μπαταρια... για το s4 mini δεν μου εχει γραψει κανεις εντυπωσεις κτλ...ουτε για το z10
leo06 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 σιγουρα δεν ειναι 4500 αλλα σιγουρα πανω απο 3000mah...η λογικη μου παντως ειναι αυτη να βρω ενα κινητο που να μην λαγκαρει κ να κραταει η μπαταρια του εκει γυρω στα 200ευρο ή πάλι κινητο που να μην λαγκαρει και του αλλαζω μπαταρια... για το s4 mini δεν μου εχει γραψει κανεις εντυπωσεις κτλ...ουτε για το z10 στην θέση σου θα απέφευγα οτιδήποτε mini 1
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 γιατι ομως; και εαν λες να το αποφυγω πες μου μια λυση περαν τον κινεζικων...
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Έχει η γυναίκα μου το Moto G 1st gen 1 χρόνο. Μετά από σκληρή χρήση, που μέχρι και με δύναμη στο πάτωμα πέταξε ΔΕΝ λαγκάρει. Οι διαφορές του 2 είναι η μεγαλύτερη οθόνη, και η καλύτερη κάμερα.Το Ζ10 είναι μια χαρά τηλέφωνο και παίρνει και android εφαρμογές μέσω του amazon store. To ΒΒ OS είναι εξαιρετικό, γρήγορο και ασφαλές.
leo06 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 γιατι ομως; και εαν λες να το αποφυγω πες μου μια λυση περαν τον κινεζικων... λαγκαρουν οι κανονικές εκδόσεις τους φαντάσου τι γίνεται με τις mini
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 gianniSM δλδ για την χρηση που το θελω δεν θα χω θέμα οσο αφορα το moto g; αναμεσα σε z10 και moto g; πιο λες ειναι πιο σταθερο;(οχι γρηγορο αλλα σταθερο)
GianniSM Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 gianniSM δλδ για την χρηση που το θελω δεν θα χω θέμα οσο αφορα το moto g; αναμεσα σε z10 και moto g; πιο λες ειναι πιο σταθερο;(οχι γρηγορο αλλα σταθερο) Το Ζ10 είναι ΠΟΛΥ σταθερό το πρόβλημα έρχεται με τις εφαρμογές android που θα βάλεις πάνω, και εφόσον θα δουλεύουν με emulator τα κρασιαρίσματα είναι αναπόφευκτα. Το store του BB γενικά είναι πολύ φτωχό σε εφαρμογές. Χρησιμοποιούσα ΒΒ σαν 2η συσκευή για το εταιρικό email και δούλευε εξαιρετικά Σαν 1η όμως έχω android και για αυτές μου τις ανάγκες το προτιμώ. Πάντως στο Μότο δεν θα έλεγα πως συνάντησα σοβαρά προβλήματα. 1-2 επανεκκινήσεις τον μήνα και δουλεύει ρολόι. Να έχεις υπόψη πως έχει καλή μπαταρία αλλά μικρή οθόνη, 4.2 έναντι 5 του Μοτο. Τώρα για το θέμα μπαταρίας υπάρχουν power banks με 10-15Ε, οπότε δεν το θεωρώ σοβαρό θέμα. Η άποψη μου είναι πως εφόσον δεν έχεις ανάγκη να το δουλέψεις σαν εταιρικό τηλέφωνο, το Μότο είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα.
nickvas19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 εγω το θελω για να ακουω μουσικη sd καρτα με τραγουδια και σερφάρισμα στο ιντερνετ. τπτ αλλο.αλλα καθημερινη πολυωρη χρηση... παντως τα κινεζικα τα εξαιρω...τα samsung mini και αυτα οπως ειπε ο φιλος πανω...ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα