DarthGRE Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 βασικά IOS 5 THE BEST! και μετα η κατηφόρα. Ειδηκά στα παλιότερα iPhones. Προσωπικά ποτέ δε χώνεψα το νέο look που μας φορτώσαν με το "ετσι θέλω" με το ios7. Οτι τί; Θα τους έπεφτε ο κώλος να μας έδιναν την επιλογή "σκεβομορφικ" ή "Τρέντυ" λουκ; Χώρια οτι οι μπαγκιές και ατέλειες δίνουν και πέρνουν απο το ios6 και μετα. Πραγματικά μου δίνει την εντύπωση η Apple οτι "εξαργυρώνει" το όνομά της μέχρι να μήν πουλάει άλλο. Αν συνεχιστεί αυτό μπορεί στο τέλος να καταλήξει σε ενα φάντασμα που επιβιώνει νοικιάζοντας τις (αμέτρητες) πατέντες της. Αδυνατεί να καταλάβει οτι αυτός που θελει Android θα παει σε Android γιατι είναι Android. αυτός που θελει Windows θα παει σε Windows γιατι είναι Windows. Και αυτός που θελει ios θα παει σε windows γιατι δεν είναι Android. Αυτά, ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε να διαβάσετε το παραλήρημα μου. Μην ξεχασετε να περπατάτε απο τη δεξιά μεριά, Να μην πίνετε και οδηγήτε και μεθαύριο να ψηφήσετε υπεύθηνα ΥΓ: Αγαπητή Apple <3 : Στο iphone μου το τελευταίο update που πήρε ήταν το ios6 και θα μείνει σ' αυτο. Επήσεις για πανάκριβη συσκεβή, βγήκε απίστευτο μπουρδέλο σε περίοδο 2 ετών. προβληματικά home & power button, ξεκόλλησε η βαση της μπαταρίας, το socket της πισω καμερας, το wifi chip. Έτυχε θα μου πείς. Να πάς να πνιγείς θα σου απαντήσω. Οταν πουλάς 600 & 700αρια το ios σε συμβατή συσκεβή, το hardware περπει να είναι ανταξιο του Software.Για να εξηγούμαστε, Λατρέβω το ios αλλα σιχαίνομαι το ηλεκτρονικο κουράδι ονόματι iphone.Οταν τελικά καποια στιγμή το αντικαταστήσω, πιθανότατα θα πάω σε καποιο windows phone Μου βγήκε σταγόνα Fanta απο την μύτη φίλε. Εύγε για το πόστ
Federer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 το ζητημα ειναι οτι αν θες να αναβαθμισεις απο ios 5/6 δε μπορεις να πας σε ios 7 . μονο σε 8 . εκτος αν κανεις jailbreak . Και jailbreak να κάνεις, πάλι μονο σε 8 μπορείς να πας
Ta3ideftis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι η Apple προσπαθεί να οδηγήσει τους χρήστες της όλο και περισσότερο στο cloud. Έχω στην κατοχή μου το iPhone 5 έκδοση 32Gb, χρησιμοποιώ τα 14 από αυτά με εφαρμογές, email κλπ και άλλα 48 Gb μουσική από το iTunes Match το οποίο απλά μου έχει λύσει τα χέρια!
k1k2k3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το ios 6 στο 5αρι πηγαινε σφαιρα.. Απο το ios 7 και μετα μειωνεται πιο γρηγορα η μπαταρια και εχει πολλα προβληματα.. Η apple πιστευω οτι το κανει αυτο για να μας αναγκασει να παρουμε καινουργιο... Επισης ειναι τοσο κομπλεξικη που εχει φραξει ολους τους τροπους για downgrade...
ninos22 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ο καθένας λέει τα δικα του -για ακομα μια φορα- No mercy 3
ninos22 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ναι παιδιά!! Μετα το iOS 5 που δεν ειχε ουτε την καμερα στο lock screen όλο προβλήματα, bugs, crashes, επαννεκινησεις, υπερθερμάνσεις, και υπερκαταναλώσεις ειναι τα iOS!!! Πήρε την κατηφόρα η apple παει για κλείσιμο!!! ποτέ δε χώνεψα το νέο look που μας φορτώσαν με το "ετσι θέλω" με το ios7. </p> Το "έτσι θέλω" ποιο ειναι; Εκείνο το κόκκινο στρογγυλακι στο εικονίδιο των ρυθμίσεων που σου λέει οτι υπαρχει αναβάθμιση και ΑΝ θες την κάνεις; Sent from my iPhone using Insomnia 2
fragment_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 βασικά IOS 5 THE BEST! και μετα η κατηφόρα. Ειδηκά στα παλιότερα iPhones. Προσωπικά ποτέ δε χώνεψα το νέο look που μας φορτώσαν με το "ετσι θέλω" με το ios7. Οτι τί; Θα τους έπεφτε ο κώλος να μας έδιναν την επιλογή "σκεβομορφικ" ή "Τρέντυ" λουκ; Χώρια οτι οι μπαγκιές και ατέλειες δίνουν και πέρνουν απο το ios6 και μετα. Πραγματικά μου δίνει την εντύπωση η Apple οτι "εξαργυρώνει" το όνομά της μέχρι να μήν πουλάει άλλο. Αν συνεχιστεί αυτό μπορεί στο τέλος να καταλήξει σε ενα φάντασμα που επιβιώνει νοικιάζοντας τις (αμέτρητες) πατέντες της. Αδυνατεί να καταλάβει οτι αυτός που θελει Android θα παει σε Android γιατι είναι Android. αυτός που θελει Windows θα παει σε Windows γιατι είναι Windows. Και αυτός που θελει ios θα παει σε windows γιατι δεν είναι Android. Αυτά, ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε να διαβάσετε το παραλήρημα μου. Μην ξεχασετε να περπατάτε απο τη δεξιά μεριά, Να μην πίνετε και οδηγήτε και μεθαύριο να ψηφήσετε υπεύθηνα ΥΓ: Αγαπητή Apple <3 : Στο iphone μου το τελευταίο update που πήρε ήταν το ios6 και θα μείνει σ' αυτο. Επήσεις για πανάκριβη συσκεβή, βγήκε απίστευτο μπουρδέλο σε περίοδο 2 ετών. προβληματικά home & power button, ξεκόλλησε η βαση της μπαταρίας, το socket της πισω καμερας, το wifi chip. Έτυχε θα μου πείς. Να πάς να πνιγείς θα σου απαντήσω. Οταν πουλάς 600 & 700αρια το ios σε συμβατή συσκεβή, το hardware περπει να είναι ανταξιο του Software.Για να εξηγούμαστε, Λατρέβω το ios αλλα σιχαίνομαι το ηλεκτρονικο κουράδι ονόματι iphone.Οταν τελικά καποια στιγμή το αντικαταστήσω, πιθανότατα θα πάω σε καποιο windows phone Αν είχες λεφτά θα έπαιρνες το iPhone 6 κ όχι android, προφανώς δεν έχεις. Της κοντής ψ@@@@ της φταιν οι τρίχες .....
kgkatzi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Είναι γεγονός ότι το iOS 8 δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό... Σε iphone 6 Plus με την τελευταία εκδοση παρουσιάζει συνέχεια μικροκολλήματα, από το να με πετάνε έξω οι εφαρμογές ( που ίσως είναι ευθύνη και των εφαρμογών) μέχρι να να κολλαει το gui ( να το ανοιγω και να μην αποκρίνεται στην αφή και να πρέπει να το βάλω σε sleep και να το ξανανοιξω για να δουλεψει, καθώς και διαφορά άλλα glitches). <br><br> Να κολλαει σε προηγούμενα μοντέλα πες το καταπίνεις, αλλά να παρούσιαζει προβλήματα το τελευταιο μοντέλο και μάλιστα ενώ εχουν βγει αρκετές αναβαθμίσεις είναι ενοχλητικό στην καλύτερη περίπτωση...<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
ANTiL00P Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αν είχες λεφτά θα έπαιρνες το iPhone 6 κ όχι android, προφανώς δεν έχεις. Της κοντής ψ@@@@ της φταιν οι τρίχες ..... Ποιός είσαι εσυ ρε φίλε που θα μου πεις οτι είμαι άφραγκος και μικροτσούτσουνος; Με ξέρεις ρε; ε; Λεγε ρέ με ξέρεις; Ναι παιδιά!! Μετα το iOS 5 που δεν ειχε ουτε την καμερα στο lock screen [κλάην μάην] όλο προβλήματα [Πές ένα], bugs[Όχι κάνεις λάθος είναι το μοναδικό bugfree os στο σύμπαν], crashes[ποτέ], επαννεκινησεις[όχι λέμε], υπερθερμάνσεις[ναι καλά είδαμε και τα επόμενα στο θέμα αυτό], και υπερκαταναλώσεις[Ειδηκά σε cheerios και gummybears] ειναι τα iOS!!! Πήρε την κατηφόρα η apple παει για κλείσιμο!!![Μάγος είσαι;;; Ο.ο?] Το "έτσι θέλω" ποιο ειναι; Εκείνο το κόκκινο στρογγυλακι στο εικονίδιο των ρυθμίσεων που σου λέει οτι υπαρχει αναβάθμιση και ΑΝ θες την κάνεις; Sent from my iPhone using Insomnia Αφού δυσκολέυεσαι α σε βοηθήσω: Το "έτσι θέλω" είναι το "αποφασίζωμεν και διατάσωμεν" της apple να καταστρέψει το υπάρχον καλαίσθητο look του interface του ios με ενα που μιάζει στο Android. Οι εφαρμογές που σιγα σιγα θα απαιτούν ios7 θα σε σπρωξουν να κανεις το update. To ίδιο λάθος που έκανε και η microsoft στο xbox360 που αντικατέστησε το κορυφαίο xblades dashboard με εκεινη τη δυσλειτουργική μαλακία με πλακίδια και διαφημήσεις που ονόμασε nxe. Αλλά ας τη ms και το xbox. Η apple το μόνο που είχε να κάνει, ηταν να αντιγράψει λίγη απο την καλή λειτουργικότητα του Android οπως σωστα έκανε, και να βγάλει και μια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη γι' αυτους που τη θέλουν, οπως επήσεις σωστά έκανε. Το νέο look ειναι πισωγύρισμα για το ios. Θα μπορούσε να ειναι προεραίτικο, για όσους το θέλουν.Ορισμένοι λένε οτι το flat ειναι cool, ορισμένοι οτι είναι ξενέρα και ορισμένοι λένε κλαην μαην 1
dpilio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πόσο λάθος έκανα που πήγα σε 7... Το ipad 2 που έχω με το 6 πήγαινε σφαίρα, ενώ με το 7 είναι απλά λειτουργικό. Άσε που έχασα και μια εφαρμογή που είχα χρυσοπληρώσει και δεν έχει πια υποστήριξη. Ευτυχώς δεν έκανα ξανά το λάθος να πάω σε 8. Μια χαρά με το 7. μην μιλας καθολου τι να πουμε κι εμεις που βαλαμε το 8 (και σεεεεεερνεται)
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δε καταλαβαίνω γιατί το iOS γίνεται διαρκώς βαρύτερο την ώρα που τα υπολοιπα λειτουργικά προσπαθούν για το αντίθετο.. (και τα καταφέρνουν)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αν είχες λεφτά θα έπαιρνες το iPhone 6 κ όχι android, προφανώς δεν έχεις. Της κοντής ψ@@@@ της φταιν οι τρίχες ..... Δε μιλάς όμορφα... Αν είναι να λες τέτοια καλύτερα μη συμμετέχεις. Σεβασμός σε όλους είναι απαραίτητο
nickelodeon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν είχες λεφτά θα έπαιρνες το iPhone 6 κ όχι android, προφανώς δεν έχεις. Της κοντής ψ@@@@ της φταιν οι τρίχες ..... Ναι γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι που το αγοράζουν με το επίδομα εναργείας. Δεν αποτελεί ένδειξη οικονομικής άνεσης, αυτό είναι γνωστό σε όλους πλέων, από προσωπικές εμπειρίες. Κάτι φραγγάτους που γνωρίζω πάντως, ακόμα με το Nokia είναι :-) . Εκείνο που θα ήθελα κάποτε να το κουβεντιάσω με κάποιον που το πίρε για να δείξει ότι έχει λεφτά, πώς αισθάνεστε όταν βλέπει τον σερβιτόρο στην αγαπημένη του καφετέρια να έχει το ίδιο κινητό με αυτόν ή την καθαρίστρια που καθαρίζει την πολυκατοικία του. Απλοί άνθρωποι δηλαδή, όπως όλοι μας, δίπλα σε κάποιον που έχει λεφτά και δεν πήρε android όπως λες. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2015 από nickelodeon
dali13gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δε καταλαβαίνω γιατί το iOS γίνεται διαρκώς βαρύτερο την ώρα που τα υπολοιπα λειτουργικά προσπαθούν για το αντίθετο.. (και τα καταφέρνουν) Μάλλον πρόκειται για το γεγονός ότι ήταν υπερβολικά βαρύ το Android μέχρι τώρα και φαίνεται η βελτίωση. Φυσικά, ξεχνάμε ότι οι συσκευές που "σέρνονται" είναι συσκευές του '11 με 512ΜΒ RAM. Πιστεύεις πως αν βάλεις Android 4 ή 5 σε συσκευή του '11 με 512ΜΒ RAM, δεν θα έχει την ίδια απόδοση με το iOS 8; Την ίδια θα έχει... Χώρια που το λαγκάρισμα προέρχεται από τα animation που δυσκολεύεται να σηκώσει η GPU και όχι τόσο από την RAM ή την CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα