Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer, Youtube κτλ σε Xbox 360 χωρίς Xbox Live GOLD;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για live,αξίζει να πάρω συνδρομή Gold;;Αύριο μου έρχεται το πρώτο μου Xbox 360 και λέω να πάρω καμιά συνδρομή για το online κυρίως και όχι τόσο για τα δωρεάν παιχνίδια...

Δημοσ.

Εξαρτάται τι παίζεις. Αν θες να παίζεις online δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και για τα δωρεάν παιχνίδια μόνο, πάντως, αξίζει, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι η υπηρεσία σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι παίζεις. Αν θες να παίζεις online δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και για τα δωρεάν παιχνίδια μόνο, πάντως, αξίζει, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι η υπηρεσία σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

Κυρίως αθλητικά παιχνίδια παίζω (Pro,Nba) αλλά επειδή είδα και το Forza Horizon 2 και μου άρεσε μάλλον θα πάρω μια του ενός μηνός ή 3μηνη για αρχή και μετά βλέπουμε...
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να πας με τη μία σε ετήσια από το goldxbox.gr. Δε συμφέρουν οικονομικά καθόλου οι μικρότερης διάρκειας. 

Με τα παιχνίδια που παίζεις θα τα βγάλει τα λεφτά της σίγουρα.

• Like 2
Δημοσ.

Κυρίως αθλητικά παιχνίδια παίζω (Pro,Nba) αλλά επειδή είδα και το Forza Horizon 2 και μου άρεσε μάλλον θα πάρω μια του ενός μηνός ή 3μηνη για αρχή και μετά βλέπουμε...

μην ξεχασεισ να παιξεισ  το allan wake!!!!! απιστευτο παιχνιδι.. εαν φυσικα δεν το εχεισ παιξει.. 

• Like 1
Δημοσ.

μην ξεχασεισ να παιξεισ  το allan wake!!!!! απιστευτο παιχνιδι.. εαν φυσικα δεν το εχεισ παιξει.. 

Τίποτα δεν έχω παίξει από Xbox 360 ;) Μόνο στο πρώτο Xbox είχα παίξει το πρώτο Forza,το Halo και φυσικά το Hitman Blood Money...Έχω πολύ πράμα να παίξω στο 360!!

Δημοσ.

Καλή διασκέδαση, τότε, έχεις όντως αρκετά παιχνίδια μπροστά σου.

Να δεις επίσης τα Kameo και Shadow Complex. Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα που θα πρότεινα έχουν βγει τουλάχιστον και για PC, και, απ' ό,τι βλέπω στην υπογραφή σου, δεν έχεις μπρίκι, οπότε δεν αρχίζω να προτείνω πράγματα που μπορεί να έχεις παίξει ήδη :P

• Like 2
Δημοσ.

Τίποτα δεν έχω παίξει από Xbox 360 ;) Μόνο στο πρώτο Xbox είχα παίξει το πρώτο Forza,το Halo και φυσικά το Hitman Blood Money...Έχω πολύ πράμα να παίξω στο 360!!

Alan Wake και τα μυαλα στο μπλεντερ!!!Δεν υπαρχει αυτη η παιχνιδαρα. Ηταν ο πρωτος τιτλος μου στο 360. Βασικα, ηταν ο κυριος λογος για τον οποιο εφυγα περιχαρης,απο υποκαταστημα γνωστης αλυσιδας τη Μεγαλη Πεμπτη του'12, εχοντας μολις αγορασει την κονσολα...

• Like 2
Δημοσ.

Alan Wake και τα μυαλα στο μπλεντερ!!!Δεν υπαρχει αυτη η παιχνιδαρα. Ηταν ο πρωτος τιτλος μου στο 360. Βασικα, ηταν ο κυριος λογος για τον οποιο εφυγα περιχαρης,απο υποκαταστημα γνωστης αλυσιδας τη Μεγαλη Πεμπτη του'12, εχοντας μολις αγορασει την κονσολα...

Το Alan Wake (μαζί με Halo 4) το τσίμπησα πριν καν μου έρθει η κονσόλα μιας και παντού διάβασα τα καλύτερα για αυτό...μία ερώτηση μόνο,εγώ έχω την 4GB Slim έκδοση.Αξίζει/είναι αναγκαίο να πάρω σκληρό δίσκο;;

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις κάνα στικάκι ή κανέναν εξωτερικό σκληρό σε FAT32 ίσως να τη βγάλεις με αυτά ΟΚ. Απλώς να ξέρεις ότι υπάρχει όριο στα 32 GB, αν θυμάμαι σωστά, για εξωτερικό storage. Χωράνε αρκετά παιχνίδια, όμως, οπότε δε θα έχεις θέμα λογικά.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ σωστα μεχρι 32gb υποστηριζει, ειτε απο στικακι ειτε απο σκληρο. Με ενα στικακι μια χαρα θα εισαι.

Έχω ένα περισσευούμενο 64άρι...θα χρησιμοποιήσω αυτό για τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...