Προς το περιεχόμενο

Internet Explorer, Youtube κτλ σε Xbox 360 χωρίς Xbox Live GOLD;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,είχα διαβάσει παλαιότερα (πριν κάτι μήνες) ότι η MS σταμάτησε να απαιτεί Xbox Live GOLD λογαριασμό για μερικές υπηρεσίες της όπως το IE,Youtube,Netflix κτλ.Ισχύει όντως αυτό;;Θα τσιμπήσω ένα Xbox 360 αυτές τις μέρες και θα με ενδιέφερε να το χρησιμοποιώ και για κάνα χαζόβιντεάκι στο Youtube ή να διαβάσω καμιά σελίδα στο Internet...

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν διάφορες εφαρμογές, αρκετές για την ακρίβεια, οι οποίες δεν απαιτούν πλέοn live gold συνδρομή, αλλά έναν απλό δωρεάν live silver λογαριασμό.

Μερικές από αυτές είναι:

ΙΕ, youtube, vevo, muzu, netflix (απαιτεί όμως συνδρομή στο Netflix), twitch, xbox live events και διάφορες άλλες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι υπάρχουν διάφορες εφαρμογές, αρκετές για την ακρίβεια, οι οποίες δεν απαιτούν πλέοn live gold συνδρομή, αλλά έναν απλό δωρεάν live silver λογαριασμό.

Μερικές από αυτές είναι:

ΙΕ, youtube, vevo, muzu, netflix (απαιτεί όμως συνδρομή στο Netflix), twitch, xbox live events και διάφορες άλλες.

Ωραία,καλό αυτό!Μακάρι να παραμείνει έτσι και να μην κάνουν καμιά κουτσουκέλα και το αλλάξουν στο μέλλον :P

Δημοσ.

Ωραία,καλό αυτό!Μακάρι να παραμείνει έτσι και να μην κάνουν καμιά κουτσουκέλα και το αλλάξουν στο μέλλον :P

Για τα επομενα χρονια δε θα αλλαξει. Ισα - ισα που καθε μηνα προστιθενται εφαρμογες και ειναι αρκετες.

Καποια στιγμη μελλοντικα - αλλα αυτη η στιγμη ειναι τοποθετημενη αρκετα χρονια μακρια - θα σταματησουν τα online services της MS για το xbox360 και τοτε λογικα θα σταματησουν και οι διαφορες εφαρμογες.

Αυτο ομως θα αργησει αρκετα και σχεδον σιγουρα θα γινει μετα απο το αντιστοιχο κλεισιμο του psn για το ps3.

Το καλυτερο ειναι να ανοιγεις το vevo και να επιλεγεις ενα μουσικο genre - πχ. electro,rock, pop, κτλ - και να παιζει.

Δημοσ.

Παιδιά remote play έχει η κονσόλα;

Όχι δεν έχει remote play αλά ps4/ps vita ή wii u/wii gamepad ή xbox one/win10 devices, υποστηρίζει όμως το Xbox Smartglass.

Με το Smartglass, μπορείς να συνδέσεις το account με ένα tablet/smartphone με Windows Phone ή Android και να χειριστείς το μενού μέσω αυτού. Επίσης σε κάποια παιχνίδια δίνει έξτρα χειρισμό ή π.χ. βγάζει χάρτη κτλ. Δηλαδή functions αλά wii u gamepad (αλλά πιο περιορισμένα).

Επίσης, μπορείς να stream-άρεις media από κάποιο Windows PC στο Xbox360 ή να χρησιμοποιήσεις ένα 2ο 360 ως media extender του πρώτου.

Δημοσ.

Όχι δεν έχει remote play αλά ps4/ps vita ή wii u/wii gamepad ή xbox one/win10 devices, υποστηρίζει όμως το Xbox Smartglass.

Με το Smartglass, μπορείς να συνδέσεις το account με ένα tablet/smartphone με Windows Phone ή Android και να χειριστείς το μενού μέσω αυτού. Επίσης σε κάποια παιχνίδια δίνει έξτρα χειρισμό ή π.χ. βγάζει χάρτη κτλ. Δηλαδή functions αλά wii u gamepad (αλλά πιο περιορισμένα).

Επίσης, μπορείς να stream-άρεις media από κάποιο Windows PC στο Xbox360 ή να χρησιμοποιήσεις ένα 2ο 360 ως media extender του πρώτου.

Που πάνε χωρίς remote play δεν μπορώ να καταλάβω! Έγινε ευχαριστώ φίλε πάω σε ps4 τελικά

Δημοσ.

Που πάνε χωρίς remote play δεν μπορώ να καταλάβω! Έγινε ευχαριστώ φίλε πάω σε ps4 τελικά

PS4;;  :blink: Το Xbox One έχει remote play,το X360 δεν έχει.Δεν υπάρχει σύγκριση του PS4 με το X360 οπότε αν σκέφτεσαι για εναλλακτική του PS4 κοίτα το αντίστοιχο της MS,το XB1...όχι το X360  :-D

Δημοσ.

PS4;; :blink: Το Xbox One έχει remote play,το X360 δεν έχει.Δεν υπάρχει σύγκριση του PS4 με το X360 οπότε αν σκέφτεσαι για εναλλακτική του PS4 κοίτα το αντίστοιχο της MS,το XB1...όχι το X360 :-D

Για το XB1 μιλάω φίλε προφανώς έγραψα σε λάθος thread. .

Αλλά δεν βρίσκω πουθενά remote play εγώ. Παίζει δηλαδή παιχνίδια κανονικά χωρίς lag;

Δημοσ.

Για τα επομενα χρονια δε θα αλλαξει. Ισα - ισα που καθε μηνα προστιθενται εφαρμογες και ειναι αρκετες.

Καποια στιγμη μελλοντικα - αλλα αυτη η στιγμη ειναι τοποθετημενη αρκετα χρονια μακρια - θα σταματησουν τα online services της MS για το xbox360 και τοτε λογικα θα σταματησουν και οι διαφορες εφαρμογες.

Αυτο ομως θα αργησει αρκετα και σχεδον σιγουρα θα γινει μετα απο το αντιστοιχο κλεισιμο του psn για το ps3.

Το καλυτερο ειναι να ανοιγεις το vevo και να επιλεγεις ενα μουσικο genre - πχ. electro,rock, pop, κτλ - και να παιζει.

Εχει πάρει το μάτι μου κάτι φήμες (φήμες από την άποψη ότι έχω δει να το ποστάρουν άτομα με απόλυτη σιγουριά, αλλά χωρίς πηγές) ότι το Live θα κλείσει στο 360 το '16. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι θα το κλείσουν τόσο γρήγορα. Ξέρεις κάτι παραπάνω και λες για αρκετά χρόνια μετά ή κάνεις λογική υπόθεση κι εσύ; 

Δημοσ.

Εχει πάρει το μάτι μου κάτι φήμες (φήμες από την άποψη ότι έχω δει να το ποστάρουν άτομα με απόλυτη σιγουριά, αλλά χωρίς πηγές) ότι το Live θα κλείσει στο 360 το '16. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι θα το κλείσουν τόσο γρήγορα. Ξέρεις κάτι παραπάνω και λες για αρκετά χρόνια μετά ή κάνεις λογική υπόθεση κι εσύ; 

Κάπου το διάβασα και εγώ αλλά αμφιβάλω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο.Πιθανότατα τότε θα σταματήσει να παράγεται η κονσόλα (το διάβασα και αυτό).Όταν κλείσει πάντως το Xbox Live για το 360,θα μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το IE και το YouTube;;;

Δημοσ.

Αμφιβάλλω. Σε αντίθεση με το PS, στο 360 (λέω για το 360, επειδή γι' αυτό ξέρω μόνο σίγουρα, για το Χ1 ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει) πρέπει να είσαι signed in στο Live για να χρησιμοποιήσεις αυτές τις εφαρμογές. Ισως και να το αλλάξουν, αυτό, βέβαια, τότε.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση, για 2016.

Παρε οπως θες την απαντηση μου, δεν έχει σημασία αν ξέρω κάτι ή αν είναι λογική υπόθεση...παντως μεινε ησυχος, στο εγγυώμαι ;)

Μερικά στοιχεία :

Στο 360 βγάζουν ακόμα exclusives και console exclusives, πρόσφατα παραδείγματα του 2014:

Forza Horizon 2, Fable Anniversary, Titanfall, Tropico 5, The Crew, Max: The Curse of Brotherhood, Fantasia: Music Involved

Και κάποια δυνατά multiplatform με καλύτερο τον τεχνικό τομέα στο 360 έναντι του ps3, τα οποία είναι σαφέστατα καλές εκδόσεις με πολύ καλά γραφικά για κονσόλα του..2005, όπως:

Destiny (ίσως το κορυφαίο παιχνίδι σε γραφικά για το 360 φέτος και επιπλέον μπορείς να παίξεις single player campaign χωρίς XBL Gold, αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο Internet και να είσαι signed-in με live silver)

Call of Duty: Advanced Warfare

Farcry 4

Alien: Isolation

Wolfenstein: New Order

To 2015 υπενθυμίζω έρχονται ως console exclusives για 360 τα:

Rise of The Tomb Raider, Project Spark (TBA), Ori and The Blind Forest, Snipers (online shooter), Screamride μέχρι τώρα

Επίσης βγαίνει καινούριο CoD στο τέλος του χρόνου και καινούριο Battlefield το Μάρτιο.

Τέλος, η κονσόλα έγινε redesigned (Xbox 360 E) για 2η φορά πέρυσι.

Θα παράγεται για πολύ καιρό ακόμα και η MS στοχεύει σε 20 εκατομμύρια πωλήσεις επιπλέον των τωρινών, από τις οποίες οι μισές θα αφορούν αντικατάσταση/συμπλήρωμα τωρινών κατόχων και οι άλλες μισές νέους κατόχους.

Αμφιβάλλω. Σε αντίθεση με το PS, στο 360 (λέω για το 360, επειδή γι' αυτό ξέρω μόνο σίγουρα, για το Χ1 ας το επιβεβαιώσει κάποιος που το έχει) πρέπει να είσαι signed in στο Live για να χρησιμοποιήσεις αυτές τις εφαρμογές. Ισως και να το αλλάξουν, αυτό, βέβαια, τότε.

Ναι πρέπει να είσαι signed-in στο live  - με απλό live silver account για τις περισσότερες πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, ρε, αυτό λέω κι εγώ, δεν παίζει, ενώ υπάρχει τόση κίνηση ακόμα στην κονσόλα από άποψη παιχνιδιών, να κλείσουν το Live του χρόνου. Απλώς το έχω δει τόσες φορές να ποστάρεται αυτό για το κλείσιμο, που απορώ από πού έχει ξεφυτρώσει η φήμη, επειδή για να την πιστέψω αποκλείεται :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...