Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Yπαρχει αυτος ο οδηγος κατω ο οποιος ειναι για Νοte 3, δεν ξερω αν θα σε βοηθησει. Στη θεωρια δεν ειναι παραλογο να λειτουργησει παντως.

Εννοειται πως ο,τι κανεις το κανεις με δικη σου ευθυνη, προσωπικα δεν το εχω κανει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471421

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλά και την απάντησή σου το κοίταξα αλλά απο ότι μου φαίνεται αυτός είχε ROM και ήταν το κινητό του Brick τώρα είτε ήταν απλό είτε βαρύ.

Δημοσ.

Φίλε σε παρακαλώ πολύ αυτό το βίντεο με έχει τυραννήσει και στο παρελθόν και τώρα για πολύ καιρό όταν κατάλαβα ότι υπάρχει ένα flash κουτί που κάνει όλη τη δουλειά και τώρα τραβάω τα μαλλιά μου. Έχω μπει σ' αυτά τα site και έχω εκτελέσει κάθε εντολή τους αλλά τίποτα.Πάντως σε ευχαριστώ

Δημοσ.

τι εννοεις ακριβως  σε εχει τυραννησει? φαινεται πολυ απλο.

τι προβλημα ειχες με αυτη τη μνεθοδο?

Bρε συ φίλε οταν  πρωτοειδα αυτο το βιντεο με το Ζ3Χ το εψαχνα να βρω τι ειναι αρχικα το προγραμμα για να το κατεβασω και αργοτερα η συνειδητοποιηση πως επρεπε να εχω αγορασει και το κουτι αυτο που εδω δεν το βρισκεις.

Δημοσ.

Γειας και Χρονια Πολλα θα ηθελα  να ρωτησω κατι επειδη εχω ενα GT-Ι9300 και ειναι ροοταρισμενο μονο χωρις ρομ μου δειχνει διαφορετικο ΙΜΕΙ και Serial Number τωρα λοιπον θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ή να γραψω παλι το ΙΜΕΙ και Serial Number μου ? 

δεν ξερω αν υποθηκε διοτι δεν διαβασα τα σχολια των παιδιων.

αλλα δοκιμασε να περασεις την stock rom του κινητου σου αφου κανεις τα περι wipe data/factory reset.

Δημοσ.

δεν ξερω αν υποθηκε διοτι δεν διαβασα τα σχολια των παιδιων.

αλλα δοκιμασε να περασεις την stock rom του κινητου σου αφου κανεις τα περι wipe data/factory reset.

Κι αν το κάνω θα μπορέσω να γράψω το ΙΜΕΙ , S/N κτλ. φίλε 

euxoulhs
Δημοσ.

δεν ξερω αν θα μπορεσεις απλα ειδα (οσον αφορα τουλαιχστον για κινεζικα androids)

πως σε αυτους που χανουν τα imei,με το περασμα της stock rom (ολα στοκ ρε παδι μ :P) επαναφερεται 

και το εργοστασιακο imei..

δεν εχεις παντως να χασεις τπτ,

σημειωνω πως για να περασεις στοκ ρομ σε samsung ειναι πολυ ευκολο (googlare το και θα δεις).

Αποκει και περα αν δεν σε βοηθησει αυτο τοτε ψαξε οπουδηποτε ytube/google/etc τροπο ωστε με καποιες εντολες να δωσεις εσυ το εργοστασιακο imei (εφοσον το εχεις οπως ανεφερες)

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα μπορεσεις απλα ειδα (οσον αφορα τουλαιχστον για κινεζικα androids)

πως σε αυτους που χανουν τα imei,με το περασμα της stock rom (ολα στοκ ρε παδι μ :P) επαναφερεται 

και το εργοστασιακο imei..

δεν εχεις παντως να χασεις τπτ,

σημειωνω πως για να περασεις στοκ ρομ σε samsung ειναι πολυ ευκολο (googlare το και θα δεις).

Αποκει και περα αν δεν σε βοηθησει αυτο τοτε ψαξε οπουδηποτε ytube/google/etc τροπο ωστε με καποιες εντολες να δωσεις εσυ το εργοστασιακο imei (εφοσον το εχεις οπως ανεφερες)

To είχα δοκιμάσει και παλαιότερα για WFI ADRESS γιατι ειχα και εκει προβλημα αλλα τιποτα δεν αλλαξε.

Δημοσ.

τωρα ομως ειναι για imei οχι για wifi adress ;)

Κοιταξε ουτως ή αλλως αμα ειναι να αλλαξω ΙΜΕΙ θα αλλαξω και S/N , WIFI ADRESS , BLUETOOTH ADRESS , ακομη λαθος WIFI ADRESS δεν σο επιτρεπει προσβαση στο διαδικτυο ουτε καν να βρει δικτυα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σήμερα πήγα σε κάποιον για επιδιόρθωση του βύσματος του τηλεφώνου που το φορτίζει και επειδή έχω αυτό το γνωστό πρόβλημα του το ανέφερα και μου είπε πως πρώτα θα κάνουν ένα format όπως γίνεται στους υπολογιστές και μετά θα πρέπει να τους δώσω τα στοιχεία μου για να τα βάλουν και να παίξει αλλά επειδή η τιμή που <<πέταξε>> έφτανε στις τιμές της SAMSUNG (εκρηκτικές τιμές) για να τα κάνει όλα γιατί μου είπε 20 ευρώ το βύσμα και 53 ευρώ για το πρόβλημα με ΙΜΕΙ και S/N είναι κάπως για αυτή την εποχή. ΤΟ ΛΟΙΠΌΝ τωρα που μάθαμε περίπου τι γίνεται θα ήθελα να με βοηθήσετε για να βοηθηθούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...