Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας και Χρονια Πολλα θα ηθελα  να ρωτησω κατι επειδη εχω ενα GT-Ι9300 και ειναι ροοταρισμενο μονο χωρις ρομ μου δειχνει διαφορετικο ΙΜΕΙ και Serial Number τωρα λοιπον θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω ή να γραψω παλι το ΙΜΕΙ και Serial Number μου ? 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δειχνει διαφορετικο ΙΜΕΙ και Serial Number σε σχεση με τι?

Σε σχεση με τα στοιχεια που βρισκονται στο κουτι του και πισω απο το τηλεφωνο.

Δημοσ.

Του εκανα ρουτ και μετα βλεπω στις ρυθμισεις μου οτι το ΙΜΕΙ και ο Σειριακος ειναι τελειως διαφορτικοι απο αυτα που βρισκονται πισω απο το κινητο . Το κινητο ειναι αγορασμενο απο υποκαταστημα της ΟΤΕ.

Δημοσ.

Το διάβασα αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα με RESTORE . Τώρα αρχίζω και πείθομαι ότι το τηλέφωνο μου τα έχει φτύσει.  :fear:  :fear:  :fear:  :fear: Πάντως έχει πάρει το αυτί μου κάτι για προγράμματα γραψίματος ΙΜΕΙ αντίστοιχα για RESTORE 

Δημοσ.

Ωραια, ακολουθεις κατα γραμμα τις οδηγιες στο λινκ του mitsosbmx και θα εισαι ενταξει.

Άμα κοιτάξεις το post #7 λέω ότι δεν έγινε τίποτα και ότι έχει πάρει κάτι το μάτι για προγράμματα γραψίματος ΙΜΕΙ ,σβήσιμος φακέλου efs και δημιουργία ενός καινούριου.

• Moderators
Δημοσ.

Άμα κοιτάξεις το post #7 λέω ότι δεν έγινε τίποτα και ότι έχει πάρει κάτι το μάτι για προγράμματα γραψίματος ΙΜΕΙ ,σβήσιμος φακέλου efs και δημιουργία ενός καινούριου.

Πες μου κατι, το ΙΜΕΙ που εχεις τωρα ποιο ειναι? Αυτο που λεει η συσκευη και οχι το κουτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μου κατι, το ΙΜΕΙ που εχεις τωρα ποιο ειναι? Αυτο που λεει η συσκευη και οχι το κουτι.

Aυτό που ισχύει συνήθως σε όσους έχουν πάθει αυτή την ζημιά, το 0049/1

Επεξ/σία από stefant24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...