Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πειραζει εγω που εχω θα μεινω με τα windows 8.1 RT :(

Εικασιες κανουν ολοι.

Η MS δεν ειπε οτι δε θα παρει windows 10,αλλα οτι η εκδοση της RT,θα ειναι ξεχωριστη απο αυτη των wp κ desktop/tablet(x86).

Αν δωσει συμβατοτητα στο νεο store,cortana κ notification center,ειναι αρκετα.Γιατι ολες υπολοιπες αλλαγες αφορουσαν το desktop που ετσι κι'αλλιως δεν το εκμεταλευεται η RT.

• Like 3
Δημοσ.

Τα Windows RT και η υλοποιηση της αρχιτεκτονικης ARM της Microsoft ηταν ηδη νεκρα οταν κυκλοφορησαν.

Δεν είναι θέμα υλοποίησης. Το marketing ήταν fail, αφού δεν υπήρχε καμία ένδειξη στην ονομασία των Windows RT ότι πρόκειται για μια έκδοση που δεν είναι συμβατή με αυτό που ο πολύς κόσμος αποκαλεί Windows, δηλαδή δεν προσφέρει συμβατότητα με Windows x86 εφαρμογές.

Ναι ξέρω, έκανε μπαμ απο το γεγονός ότι το ταμπλετάκι είχε ARM chip, ο πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά. Κανονικά στο σχολείο, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να λένε στα παιδία είναι "Compatibility is the exception, not the rule", και μετά να αρχίζουν να λένε στο μάθημα τι κάνει η CPU και τα λοιπά...

Ώστε να αποφεύγονται τέτοιες παρεξηγήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εικασιες κανουν ολοι.

Η MS δεν ειπε οτι δε θα παρει windows 10,αλλα οτι η εκδοση της RT,θα ειναι ξεχωριστη απο αυτη των wp κ desktop/tablet(x86).

Αν δωσει συμβατοτητα στο νεο store,cortana κ notification center,ειναι αρκετα.Γιατι ολες υπολοιπες αλλαγες αφορουσαν το desktop που ετσι κι'αλλιως δεν το εκμεταλευεται η RT.

Σωστός και πολύ σωστός !!!

Η λογική, του ότι κάποιος πήρε ένα προιόν που έτρεχε εφαρμογές μόνο από το Store και συνεχίζει το Store να του παρέχει εφαρμογές, στέκει. Άρα δε υπάρχει πρόβλημα .

Δημοσ.

Σωστός και πολύ σωστός !!!

Η λογική, του ότι κάποιος πήρε ένα προιόν που έτρεχε εφαρμογές μόνο από το Store και συνεχίζει το Store να του παρέχει εφαρμογές, στέκει. Άρα δε υπάρχει πρόβλημα .

Το θέμα είναι ότι πολλοί (ίσως οι περισσότεροι!) δεν ξέρανε τι ακριβώς πήρανε! Θα μου πεις αυτό είναι άλλο θέμα, ας κάνανε καλύτερη έρευνα αγοράς...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πολλοί (ίσως οι περισσότεροι!) δεν ξέρανε τι ακριβώς πήρανε! Θα μου πεις αυτό είναι άλλο θέμα, ας κάνανε καλύτερη έρευνα αγοράς...

Αυτοι την πληρωσαν ετσι κι'αλλιως απο την πρωτη μερα,οταν διαπιστωσαν οτι δεν τρεχει τα κανονικα windows.Τωρα μετα απο 3 χρονια,κλαιν μαιν.

Αυτοι που πηραν surface2 και Lumia 2520 ηξεραν οι περισσοτεροι τι ακριβως επερναν γιατι βγηκαν πολυ αργοτερα,που ειχε ηδη πεσει πολλη ενημερωση για τις διαφορες!

• Like 2
Δημοσ.

Οντως ως κατοχος lumia 2520 γνωριζα οτι δεν επαιρνα τα κανονικα windows, μεσω της πληροφορησης και απο το forum of course, αλλα ως απλο χρηστη δεν με χαλαει.Οποιαδηποτε αναβαθμιση καλοδεχουμενη,αλλα και στα 8.1 να παραμεινει no problem.Το θεμα ειναι τι θελεις και τι σου δινει ενα λογισμικο.Καθε εταιρια ποσο μαλλον μια microsoft δεν θα πρεπει να νεκρωνει και να κρεμαει λογισμικα οταν εχει πουλησει σε χιλιαδες κοσμο.Μεγαλη εταιρια σημαινει υποστηριξη after sale....

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα υλοποίησης. Το marketing ήταν fail, αφού δεν υπήρχε καμία ένδειξη στην ονομασία των Windows RT ότι πρόκειται για μια έκδοση που δεν είναι συμβατή με αυτό που ο πολύς κόσμος αποκαλεί Windows, δηλαδή δεν προσφέρει συμβατότητα με Windows x86 εφαρμογές.

Ναι ξέρω, έκανε μπαμ απο το γεγονός ότι το ταμπλετάκι είχε ARM chip, ο πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά. Κανονικά στο σχολείο, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να λένε στα παιδία είναι "Compatibility is the exception, not the rule", και μετά να αρχίζουν να λένε στο μάθημα τι κάνει η CPU και τα λοιπά...

Ώστε να αποφεύγονται τέτοιες παρεξηγήσεις.

Καλα το γεγονος το οτι η αρχιτεκτονικη ARM πετυχε παντου (Apple, Android κτλ) και πατωσε στην Microsoft ειναι μεγαλο επιτευγμα!

Αλλα περα απο το μαρκετινγκ που ηταν λανθασμενο εξ' αρχης, η προσεγγιση συνολικα της Microsoft (tablets που γινονται υπολογιστες κτλ) δεν τα βοηθησαν να επιβιωσουν.

Η αρχιτεκτονικη ARM φυσικα και δεν ειναι νεκρη, ειναι παντου και θα συνεχισει να υφισταται γιατι εχει σημαντικα πλεονεκτηματα εναντι της x86, απλα πλεον δεν ταιριαζει στην Microsoft και στο καινουργιο της business model που ακολουθει.

• Like 1
Δημοσ.

κατοχος 2520.δεν με χαλει καθολου ηξερα τι παιζει με rtκαι ηξερα οτι τα appsπου θελω υπαρχουν στο store οποιος πηρε ταμπλετ ρτ για πλοηγηση και internet δεν οτον χαλασε full flash player support χωρις τις θερμοτητες το βαρος και τις διαστασεις ενος surface pro.και μπαταρια αθανατη ενοοειται

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν μια βλακεία όταν πήρα το surface 1, τώρα έχω το τάμπλετ της τοσίμπα με 8.1 και πετάει, βλέπω μέχρι full HD ταινίες...και dolby..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...