voltmod Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Η Microsoft εργάζεται πάνω σε μία αναβάθμιση για το Surface (Windows RT) η οποία θα του προσφέρει “κάποια από την λειτουργικότητα” των Windows 10, αλλά αυτό που γνωρίζουμε από τώρα, είναι ότι το λειτουργικό σύστημα Windows RT είναι ήδη νεκρό.Ποιο συγκεκριμένα, ο Paul Thurrott, founder του γνωστού Supersite για τα Windows λέει: “Από την στιγμή που αυτές (Surface RT/2) είναι και μοναδικές συσκευές Windows RT που πούλησαν σε μετρήσιμες ποσότητες, δύο είναι τα συμπεράσματα. Οι άλλες συσκευές Windows RT δεν πρόκειται καν να αναβαθμιστούν (το υποσύνολο ενημερώσεων Windows 10 μπορεί να αφορά δηλαδή μόνο τις συσκευές Surface RT/2) και πως τα Windows RT είναι νεκρά”. Όπως είναι γνωστό, η πλατφόρμα Windows RT δεν είχε απήχηση, κυρίως εξαιτίας της αδυναμίας τους να τρέξουν κανονικές/ παραδοσιακές εφαρμογές Windows. Η Microsoft ξεκαθάρισε: “Το Surface Pro 3 (και όλη η σειρά Surface Pro) θα αναβαθμιστεί στα Windows 10. Εργαζόμαστε πάνω σε μία αναβάθμιση για το Surface (Windows RT), που θα προσφέρει ορισμένη από την λειτουργικότητα των Windows 10. Σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες”. Site: Thurrott Site: Engadget
basilis5 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 κακος σχεδιασμος και βεβιασμενες κινησεις. κριμα ια οσους το πηραν γιατι το support δεν καλυψε τον αναμενόμενο κυκλο ζωης νομιζω.
Zandim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 τα RT ηταν fail εξ αρχης. ολοι το ηξεραν, ολοι το προεβλεψαν, ακομα δεν εχω πειστει για την κινηση της ms να βγαλει τα rt. Υποτιθεται οτι ηταν πιο φτηνα, αλλα πλεον σημερα αγοραζεις x86 tablet με 150€, ενω οταν βγηκαν τα rt ηταν απλα 100€ φθηνοτερα απο τα Χ86..... 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τελικά, οι μόνοι ριγμένοι της υπόθεσης είναι αυτοί που πήρανε (πολλοί εν αγνοία τους) συσκευές με windows RT...
kbull Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 κακος σχεδιασμος και βεβιασμενες κινησεις. κριμα ια οσους το πηραν γιατι το support δεν καλυψε τον αναμενόμενο κυκλο ζωης νομιζω. Τι λες τώρα? Αυτοί που το πήραν χωρίς windows 10 δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους? Τόσο καιρό τι έκαναν? Τι κρίμα και βλακείες! 1
evkar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 άλλο ένα φάουλ από την Ms , μετά τα λάθη με τα wp7 , whs home server κλπ. έχει δώσει ο άλλος ένα σκασμό λεφτά και τον αφήνει ξεκρέμαστο.
ektor7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το μονο που θα επιρεαζε την RT ειναι η μη συμβατοτητα στο νεο store,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Χωρις αυτη την προυποθεση, εγω θα ελεγα οτι την εχει βγαλει καθαρη η RT,αν σκεφτουμε οτι στα 10 εχουν φυγει πολλα απο τα tablet features! Αν ερθει και δωσει και cortana+notification center.Kομπλε!!! 1
Oxygene Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Νεκρό ήταν από την ώρα που βγήκε, εδώ ζημίωσε την M$ το Pro, πόσο μάλλον το RT
alextrela172 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 DOA ήταν απο την αρχή. Η Intel και οι OEM το αποτελείωσαν πριν τη γεννά του. Στο καλό δεν θα μας λείψει! Sent from my iPad using Insomnia
basilis5 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τι λες τώρα? Αυτοί που το πήραν χωρίς windows 10 δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους? Τόσο καιρό τι έκαναν? Τι κρίμα και βλακείες! αφου τεκμηριωσα την αποψη μου, γιατι κανεις επιθεση;
Hetfield Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Όπως είναι γνωστό, η πλατφόρμα Windows RT δεν είχε απήχησηΕνω το surface ειχε τρομερη απηχηση ας πουμε! Τα Windows RT και η υλοποιηση της αρχιτεκτονικης ARM της Microsoft ηταν ηδη νεκρα οταν κυκλοφορησαν.
dazoo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 αφου τεκμηριωσα την αποψη μου, γιατι κανεις επιθεση; Να'χει να λέει απλά.
bill81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον της έγινε μάθημα και δεν θα ξαναασχοληθει και εκείνη ζημιώθηκε και αυτοί που αγόρασαν τα RT
thelos257 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δεν πειραζει εγω που εχω θα μεινω με τα windows 8.1 RT 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα