Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα !! 19 δεκεμβριου περασα τις πρακτικες εξετασεις για διπλωμα αυτοκινητου .. Αυτος που εχει την σχολη μου ειπε σε κανα μηνα επειδη μεσολαβουν και τα χριστουγεννα οτι θα εκδωθει ... Περασα χθες απο την σχολη μιας και ηταν στον δρομο μου να ρωτησω τι παιζει και μου λεει το κορυφαιο .... Υπαρχει καποιο θεμα με την αστυνομια τις ταυτοτητες και τα διαβατηρια κλπ κλπ (δεν πολυκαταλαβα να σας πω την αληθεια) ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!! Ρε σεις ειμαστε σοβαροι ?! Ποια αστυνομια λεει ?! Αφου τα διπλωματα τυπωνονται στο υπουργιο !!! (διορθωστε με αν κανω λαθος) Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο ?! Αν ναι ξερετε μηπως ποσο παραπανω θα κανει να εκδοθει ?! ευχαριστω πολυ !!  

Δημοσ.

Αφου τα διπλωματα τυπωνονται στο υπουργιο !!! (διορθωστε με αν κανω λαθος)

Κάνεις λάθος, στο γραφείο διαβατηρίων της αστυνομίας εκτυπώνονται. Υπομονή...

Δημοσ.

και εγω εδωσα πριν τα χριστουγεννα (2011) και μου ηρθε φλεβαρη...

Τετοια λεγε μου !!! 

Κάνεις λάθος, στο γραφείο διαβατηρίων της αστυνομίας εκτυπώνονται. Υπομονή...

Γραψε λαθος τοτε !! :Ρ μακαρι να βγει τωρα το φλεβαρη οπως του φιλου απο πανω ... !! -.- 

Δημοσ.

Για δες εδώ http://ns2.yme.gov.gr:16010/ αν εχει τυπωθεί πας με τη ταυτότητα στη περιφέρεια σου και το παίρνεις!

Δεν έχει καταχωρηθεί αίτηση εκτύπωσης με τα παραπάνω στοιχεία. Παρακαλώ ελέγξτε τα στοιχεία που έχετε εισάγει και ξαναπροσπαθήστε !

Αυτο τι ακριβως σημαινει γιατι μου ηρθε καπως αποτομο ?! 

Τα στοιχεια ειναι εγκυρα και μου το βγαζει αυτο !! Τα τσεκαρα καμια δεκαρια φορες γραμμα προς γραμμα !! 

Δημοσ.

Γράψε μόνο  τα πεδία με αστερίσκο [ονομα, επώνυμο, ημ γέννησης] ασε κενο τον Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος , μετά θα σου ζητήσει να βάλεις : Εισάγετε Αρ. 'Αδειας ή συνδυασμό Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος-Περιφερειακή Ενότητα !

Δημοσ.

Γράψε μόνο  τα πεδία με αστερίσκο [ονομα, επώνυμο, ημ γέννησης] ασε κενο τον Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος , μετά θα σου ζητήσει να βάλεις : Εισάγετε Αρ. 'Αδειας ή συνδυασμό Αρ. Πρωτοκόλλου/Έτος-Περιφερειακή Ενότητα !

Αυτο εκανα και μετα μου ζηταγε αυτα τα δυο και εβαλα μονο τον αριθμο πρωτοκολλου/ετος και την περιφεριακη ενοτητα και μου εβγαλε αυτο που εγραψα παραπανω !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...