Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Ξερετε σε πιο καταστημα πρεπει να παω ενα lg l9ii που φουσκωσε η μπαταρια ξαφνικα για service στη Θεσσαλονικη?Εχει εγγυηση 17 μηνες ακομα αλλα δεν γνωριζω πιο καταστημα αναλαμβανει να το επισκευασει εφοσον ειναι στην εγγυηση ακομα.

Δημοσ.

Γιατι δεν το πας στο καταστημα απο το οποιο το αγορασες?

Το κινητο το ειχα παρει απο αγγελια εδω στο insomnia και εχω την αποδειξη και ενα χαρτι με imei κτλ.Το καταστημα ειναι στην Αθηνα για αυτο ψαχνω Θεσσαλονικη.

Δημοσ.

Το κινητο το ειχα παρει απο αγγελια εδω στο insomnia και εχω την αποδειξη και ενα χαρτι με imei κτλ.Το καταστημα ειναι στην Αθηνα για αυτο ψαχνω Θεσσαλονικη.

Πάρε την procordia τηλέφωνο, θα σε στείλουν κούριερ θα έρθει να το πάρει και τούμπαλιν εφόσον είσαι στην εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε την procordia τηλέφωνο, θα σε στείλουν κούριερ θα έρθει να το πάρει και τούμπαλιν εφόσον είσαι στην εγγύηση

Μπηκα στο site τους αλλα βλεπω ειναι μονο Αθηνα.Εχουν υποκαταστημα και Θεσσαλονικη?

Δημοσ.

Μπηκα στο site τους αλλα βλεπω ειναι μονο Αθηνα.Εχουν υποκαταστημα και Θεσσαλονικη?

Ρε αδερφέ τι σε ενδιαφέρει; αφού θα στείλουν κούριερ να το παραλάβει, και με κούριερ θα στο στείλουν πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε αδερφέ τι σε ενδιαφέρει; αφού θα στείλουν κούριερ να το παραλάβει, και με κούριερ θα στο στείλουν πίσω.

Ναι αλλά είναι στην Αθήνα το service και όχι στη θεσσαλονικη! :P

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι στην Αθήνα το service και όχι στη θεσσαλονικη! :P

Τα κούριερ στην Ελλάδα δουλεύουν μόνο εντός πόλης; Στην Κύπρο πάνε σε όλες :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απαραδεκτη και η lg και η procordia.Το κινητό έχει κανονικά 2 χρόνια ακόμα εγγύηση αλλά δεν το φτιαχνουν γιατί θέλει αλλαγμα η πλακέτα λενε.Ουτε υγρασία ουτε κάτι άλλο έχει.Καταγγελία μπας και βαλουν μυαλό.

Δημοσ.

@king2009 Με ποια δικαιολογια δεν το φτιαχνουν φιλε μου? Τι ακριβως σου ειπαν? Γιατι και να θελει αλλαγη η πλακετα οφειλουν να το κανουν. Για καποιο λογο το εβγαλαν εκτος εγγυησης. Σου εξηγησαν γιατι?

• Like 1
Δημοσ.

@king2009 Με ποια δικαιολογια δεν το φτιαχνουν φιλε μου? Τι ακριβως σου ειπαν? Γιατι και να θελει αλλαγη η πλακετα οφειλουν να το κανουν. Για καποιο λογο το εβγαλαν εκτος εγγυησης. Σου εξηγησαν γιατι?

Ειπαν απλα οτι θέλει αλλαγή πλακέτας και με 150 ευρώ φτιαχνετε(το κινητο καινούργιο είναι φθηνότερο).Δεν ειπαν γιατί δεν το καλύπτουν.Το κινητό είναι λίγων μηνών.Ξαφνικα φούσκωσε η μπαταρία και βραχυκυκλωσε χωρίς να ξέρω γιατί.Ηταν με official kk και είχε το πρόβλημα με τις κλησεις που έχουν όλα τα l9ii.

Δημοσ.

Ειπαν απλα οτι θέλει αλλαγή πλακέτας και με 150 ευρώ φτιαχνετε(το κινητο καινούργιο είναι φθηνότερο).Δεν ειπαν γιατί δεν το καλύπτουν.Το κινητό είναι λίγων μηνών.Ξαφνικα φούσκωσε η μπαταρία και βραχυκυκλωσε χωρίς να ξέρω γιατί.Ηταν με official kk και είχε το πρόβλημα με τις κλησεις που έχουν όλα τα l9ii.

Ρώτα τους το λόγο.

Δημοσ.

Ειπαν οτι η πλακετα δεν περιλαμβανετε στην εγγυηση.100% ηταν ελλατωματικο προϊόν μιας και η μπαταρια που φουσκωσε ξαφνικα πρεπει να χαλασε και την πλακετα η το αντιθετο.Οπως και να εχει απαραδεκτο service αν και ειχα ακουσει καλα λογια.

Δημοσ.

Ειπαν οτι η πλακετα δεν περιλαμβανετε στην εγγυηση.100% ηταν ελλατωματικο προϊόν μιας και η μπαταρια που φουσκωσε ξαφνικα πρεπει να χαλασε και την πλακετα η το αντιθετο.Οπως και να εχει απαραδεκτο service αν και ειχα ακουσει καλα λογια.

Μου φαινεται πολυ περιεργο φιλε μου καθως πριν λιγους μηνες μου εγινε κανονικα αντικατασταση πλακετας σε συσκευη LG απο την Procordia.

Μην το αφηνεις ετσι. Επεμενε να σου πουν τον λογο για τον οποιο στο εβγαλαν εκτος εγγυησης. Γιατι αυτο εκαναν. Δεν υπαρχει "η πλακετα δεν περιλαμβανεται στην εγγυηση". Αν ειναι ετσι ας σου αντικαταστησουν την συσκευη,

Μιλησες απευθειας με Procordia η με LG Hellas?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...