Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο μερικους μηνες εφτιαξα ενα pc και εβαλα εναν intel core i3 4160 και μια gtx 750 ti.Σε απλη χρηση ο cpu ειναι στους 30 βαθμους κελισιου.Οταν παιζω παιχνιδια,οπως borderlands 2 ή far cry 4,ο επεξεργαστης φτανει εως και 80 βαθμους κελισιου...πρεπει να ανησυχω?

Δημοσ.

Εχω αυτο το κουτι:
http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Turbo-X-Pegasus-III-Mini-Tower-Black-LP-220502.htm
Επειδη δεν ειμαι ειδικος με pc building...ποια ψυκτρα μου προτινετε για αυτο το κουτι?(30-40 ευρω το πολυ αν γινεται)
Το socket του επεξεργαστη ειναι LGA1150

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν θέλω να ακούω ανοησίες άκου εκεί να αγοράσει ψήκτρα σε 54w tdp cpu.Φίλε κοίταξε μήπως δεν πατάει η ψήκτρα σου καλά, δες λίγο και την πάστα.Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει περίπτωση ένας i3 που είναι διπύρηνος με 53watt tdp να σηκώνει τέτοιες θερμοκρασίες.   

• Like 5
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν θέλω να ακούω ανοησίες άκου εκεί να αγοράσει ψήκτρα σε 54w tdp cpu.Φίλε κοίταξε μήπως δεν πατάει η ψήκτρα σου καλά, δες λίγο και την πάστα.Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει περίπτωση ένας i3 που είναι διπύρηνος με 53watt tdp να σηκώνει τέτοιες θερμοκρασίες.   

Ειναι αν ειναι Haswell :D. Αλλωστε η ψυκτρα των Intel ουτως ή αλλως ειναι χαλια αρα τα 23ευρω που κανει η Themis παραπανω ειναι οτι πρεπει.Το κουτι σου παλι δεν ειναι και οτι το καλυτερο.

Δημοσ.

Αυτό δεν το είπα στην τύχη φίλε....ένα φιλαράκι μου έχει ι3 4130 με prime95 53 βαθμούς είχε αν θυμάμαι καλά.Και μην μου πεις τπτ για τα 200mhz που έχει παραπάνω ο 4160 αμελητέα διαφορά

Και στο κάτω-κάτω ας υποθέσουμε ότι είναι σωστό αυτό που λες ι5 και ι7 με 84w και 88w tdp και τετραπύρηνοι πόσο έπρεπε να είχαν 200 βαθμούς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...