vrwmiaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δείτε και διάφορες υπηρεσίες για διαχείριση των κωδικών σας που αυτοματοποιούν τη διαδικασία login εγώ χρησιμοποιώ το dashlane Είναι για να τους αποθηκευθεί ς μόνο ή κάνεις sync μέσω πισι και μπαίνεις κανονικά και από το τηλέφωνο; να μην ρωτά πάλι κωδικό εννοώ στο τηλέφωνο, και τούμπαλιν αν γίνεται
Hal9000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Είναι για να τους αποθηκευθεί ς μόνο ή κάνεις sync μέσω πισι και μπαίνεις κανονικά και από το τηλέφωνο; να μην ρωτά πάλι κωδικό εννοώ στο τηλέφωνο, και τούμπαλιν αν γίνεται Τα πάντα βασικά και όχι μόνο για κωδικούς αλλά και για συμπλήρωση κάποιας φόρμας με τα στοιχεία σου ή μια πληρωμή με πιστωτική κάρτα όπου βάζεις μόνο τον τριψήφιο κωδικό. Για τα android κινητά έχει δικό του browser όπου κάνει τα ίδια αλλά θέλει συνδρομή. Στο iPhone μπορείς να κάνεις login ακόμα και με το touchid.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τα πάντα βασικά και όχι μόνο για κωδικούς αλλά και για συμπλήρωση κάποιας φόρμας με τα στοιχεία σου ή μια πληρωμή με πιστωτική κάρτα όπου βάζεις μόνο τον τριψήφιο κωδικό. Για τα android κινητά έχει δικό του browser όπου κάνει τα ίδια αλλά θέλει συνδρομή. Στο iPhone μπορείς να κάνεις login ακόμα και με το touchid. Απλά τι Θέλω Εγώ, κάνω μια έγγραφη κάπου,πχ PayPal από το σταθερό, Όταν πάω με το κινητό να μπω Θέλω να με βάζει κατευθείαν μέσα.Αλλά άμα θέλει δικό του περιηγητή για να τι κάνει αυτό άστα να πάνε μπανε που λέγαμε
lagman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 προσωπικα δεν εχω γινει ποτε μελος σε site με κωδικο που εχω χρησιμοποιησει και αλλου και ολοι μου οι κωδικοι ειναι αλαμπουρνεζικοι του τυπου 33ddf93f&^(&)&&$FH@$F. Χρησιμοποιω το Keepass 10 χρονια τωρα για να φτιαχνω τυχαιους κωδικους ανω των 16 χαρακτηρων και τους αποθηκευω εκει μεσα σε συνδιασμο με το roboform που τους εισαγει αυτοματα στα site. (ειναι οι 2 μονοι κωδικοι που ξερω απο εξω και ειναι ιδιαιτερα ισχυροι) επισης το keepass ειναι multiplatform για καθε πιθανη και απιθανη πλατφορμα οποτε μπορει να χρησιμοποιηθει παντου. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει λένε, αν σου ζητήσω να μου στείλεις το κρυπτογραφημένο αρχείο με τους αποθηκευμένους κωδικούς σου θα μου το έστελνες ; Φαντάζομαι πως όχι . http://www.antoine-cervoise.fr/2013/02/12/bruteforce-a-keepass-file/?lang=en
Conan2046 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ομολογώ πως στα περισσότερα δεν έχω "σοβαρούς" κωδικούς. Έχω δύσκολους σε λογικό βαθμό στα e-banking που χρησιμοποιώ (αφού με διασφαλίζει ή αποστολή μηνυμάτων για την εκτέλεση συναλλαγών και το token) Έχω δύσκολους στα μέιλ και σε μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ στην δουλειά και στο paypal. Σε όλα τα άλλα χρησιμοποιώ ένα-δυο προφανείς για μένα κωδικούς κοινούς για όλα. Και στην vodafone που μπαίνω για να βλέπω τον λογαριασμό επειδή ζητάει παράξενα και θέλει και να τον αλλάζω συχνά τον έχω αποθηκεύσει σε ένα txt με τον τίτλο κωδικός vodafone. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται παράνοια σε αυτό το θέμα και νομίζω ότι πολλοί δεν βάζουν εύκολους κωδικούς γιατί αγνοούν ότι μπορεί να σπαστούν εύκολα αλλά γιατί θεωρούν ότι δεν αξίζει την ταλαιπωρία. 2
paparovic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για να θυμηθώ ποιό ήταν για ένα φεγγάρι το root password στον NFS/NIS server στην σχολή μου το 99... α ναι... root11 , γραμμένο σε χαρτάκι κάτω από το πληκτρολόγιο.
mariosCS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι αν γρατζούνισε την οθόνη με την τσιμπίδα μέχρι να βγάλουν την φωτογραφία που θέλανε για να είναι ευθυγραμμισμένη
beastgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει λένε, αν σου ζητήσω να μου στείλεις το κρυπτογραφημένο αρχείο με τους αποθηκευμένους κωδικούς σου θα μου το έστελνες ; Φαντάζομαι πως όχι . http://www.antoine-cervoise.fr/2013/02/12/bruteforce-a-keepass-file/?lang=en Καλά αν χρησιμοποιείς για master password λέξεις του τύπου pass ε τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Δε σε σώζει ούτε το keePass ούτε τίποτα. Θα ήθελα να δω πως θα κάνει crack ένα κωδικό με 40+ χαρακτήρες που έχει από όλα
Porg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 έχω το "password123456" παντού και ποτέ δεν είχα πρόβλημα
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 έχω το "password123456" παντού και ποτέ δεν είχα πρόβλημα και εγω 1Password φυσικα Liars
vrwmiaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 εχω το safe on cloud password ,δεν ξερω εαν θα με προσφερει περισσοτερα γιατι ειδα οτι υελει πλερουα για το κατι παραπανω
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Liars Νομίζω ότι εννοούσε το πρόγραμμα 1Password
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω ότι εννοούσε το πρόγραμμα 1Password Α!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα