Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η 3450 δεν θα εχει θεμα στα 1080Ρ..!  με τον αναλογο player, μπορει ανετα να ενεργοποιησει το Hardware acceleration και να γινεται η αποκωδικοποιηση στην καρτα..!!! 

αν και, -αν θυμαμαι καλα- και η 2400 μπορει να παιξει με H/A..! αλλα αφου εχεις την 3450, καλυτερα..!!  

ΥΓ. παντως (προσωπικη μου αποψη), εγω στη θεση σου, θα τα πουλουσα ολα, εκτος απο τροφοδοτικο και δισκους, και θα πηγαινα σε APU...!!!!

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 2
Δημοσ.

Αν παει σε μεταχειρισμενο τοτε μπορει και να συμφερει.Για καινουργιο APU που να εχει επεξεργαστικη ισχυ αισθητα καλυτερη του q6600 πρεπει να παει στον A8-5600K(80e) + μητρικη(42e)+ram(35e) = 160 ευρω..

Βαλε ποσο καιρο θα του παρει να πουλισει το υπαρχον hardware(αν το πουλησει),δεν νομιζω πως αξιζει η ολη βαβουρα για htpc...

Δημοσ.

Αν παει σε μεταχειρισμενο τοτε μπορει και να συμφερει.Για καινουργιο APU που να εχει επεξεργαστικη ισχυ αισθητα καλυτερη του q6600 πρεπει να παει στον A8-5600K(80e) + μητρικη(42e)+ram(35e) = 160 ευρω..

Βαλε ποσο καιρο θα του παρει να πουλισει το υπαρχον hardware(αν το πουλησει),δεν νομιζω πως αξιζει η ολη βαβουρα για htpc...

να την κάνει τι την επεξεργαστικη ισχύ το 6600?με αυτό πχ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τα περισσότερα αρχεία 

Δημοσ.

να την κάνει τι την επεξεργαστικη ισχύ το 6600?με αυτό πχ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τα περισσότερα αρχεία 

Λογω κοστους λεω ρε παιδια.Μονο ενα κουτι του λειπει,γιατι να δωσει φραγκα?Εκτος και αν θελει κατι μικρο και κομψο που εκει οκ.Βεβαια αν τον νοιαζουν μονο τα αρχεια και λιγο browsing γιατι να μην παει σε ενα καλο tvbox σαν αυτο http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/computer/pipo-x7-media-player-%CE%BC%CE%B5-windows-81-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%E2%82%AC80-r8193

να του βγει και μικροτερο και φθηνοτερο?Anyway επιλογες εχει ο ανθρωπος,ας επιλεξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η 3450 δεν θα εχει θεμα στα 1080Ρ..!  με τον αναλογο player, μπορει ανετα να ενεργοποιησει το Hardware acceleration και να γινεται η αποκωδικοποιηση στην καρτα..!!! 

αν και, -αν θυμαμαι καλα- και η 2400 μπορει να παιξει με H/A..! αλλα αφου εχεις την 3450, καλυτερα..!!  

ΥΓ. παντως (προσωπικη μου αποψη), εγω στη θεση σου, θα τα πουλουσα ολα, εκτος απο τροφοδοτικο και δισκους, και θα πηγαινα σε APU...!!!!

Σωστός! Η 2400 ήταν η πρώτη low end που υποστήριζε hw acceleration, αν και όχι απροβλημάτισμα, τουλάχιστον το 2008 που την είχα δοκιμάσει. Η 3450 θα παίζει σχεδόν τα πάντα. Τώρα, διάφορα br rips των 20-30gb δεν γνωρίζω, μιας και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Από εκεί και πέρα παραπάνω ισχύ από τον q6600 δεν χρειάζεται.

Κουτάκι θα πήγαινα το λιγότερο σε κάτι όπως:

http://www.skroutz.gr/s/5368049/Sharkoon-CA-M.html

http://www.skroutz.gr/s/3554193/CoolerMaster-N200.html

Τα cube ωραία, αλλά αυτή η διάταξη με το psu πάνω από την ψύχτρα του cpu , ποτέ δεν με βόλεψε σε κανένα setup. (Εχω δοκιμάσει τέσσερα-πέντε διαφορετικά)

Επεξ/σία από argi_mix
  • Like 1
Δημοσ.

Λογω κοστους λεω ρε παιδια.Μονο ενα κουτι του λειπει,γιατι να δωσει φραγκα?Εκτος και αν θελει κατι μικρο και κομψο που εκει οκ.Βεβαια αν τον νοιαζουν μονο τα αρχεια και λιγο browsing γιατι να μην παει σε ενα καλο tvbox σαν αυτο http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/computer/pipo-x7-media-player-%CE%BC%CE%B5-windows-81-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%E2%82%AC80-r8193

να του βγει και μικροτερο και φθηνοτερο?Anyway επιλογες εχει ο ανθρωπος,ας επιλεξει.

+1 για το pipo

Δημοσ.

Επειδή πολύ συχνά κάνω αλλαγές στο HW των η/υ μου πάντα θα μου βρίσκονται spare parts παλιότερων γενιών για αναβαθμίσεις. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω htPC και όχι μια έτοιμη λύση. Για αυτό θεωρώ ένα κουτί σαν επένδυση γιατί είναι κάτι που θα μείνει για αρκετά χρόνια...

Το κουτί (Sharkoon)που προτείνει ο φίλος argi_mix με βολεύει γιατί έχω όριο στο ύψος τους 35 πόντους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...