Μαντσιος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας εχω εναν επεξεργαστη amd a8 600k σε idle το hw monitor μου διχνει 42 και στα bios βλεπω 41 τι να πιστεψω δεν ξερω.H ψυξη ειναι coolermaster seidon 120v με ενα corsair 120mm fan high static pressure pwm
rfc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Πιστεψε τα και τα 2. Η διαφορα ειναι ανευ αξιας συζητησης.
Μαντσιος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ναιιιι σορρυ Πιστεψε τα και τα 2. Η διαφορα ειναι ανευ αξιας συζητησης. 10 βαθμοι διαφορα ειναι ανευ αξιας?
spgkolem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ναιιιι σορρυ 10 βαθμοι διαφορα ειναι ανευ αξιας? Το παιδι μαλλον δεν ειδε τις εικονες και εμεινε στο 41-42.Γενικα κατεβασε και κανενα αλλο προγραμματακι,αλλα περισσοτερο εμπιστευσου το bios.
Μαντσιος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Απ οτι εχω διαβασει σε forum οσοι εχουν τον amd a8 6600k εχουν προβλημα με το να δουν τις θερμοκρασιες.
rfc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Το πιθανοτερο ειναι να ειναι ιδιες διοτι στα windows σε σχεση με το bios τρεχουν πολλες υπηρεσιες που θα ζεσταινουν τον επεξεργαστη.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν μια προσωπική εμπειρία σχετική με τις θερμοκρασίες επειδή έχουμε τον ίδιο επεξεργαστή Μάντσιε. Εμένα η μητρική μου πρέπει να έχει αισθητήρες ότι νάνε. Στο package σε full load για παράδειγμα μου βγάζει κάτι 80αρια ενώ στην πραγματικότητα στο asus ai suite και στο speed fan λέει 45 (μιλάω για την θερμοκρασία του επεξεργαστή). Σε idle πάλι δείχνει 50 το package ενώ παίζει 30. Έχω ακουμπήσει και την ψύκτρα τόσο σε idle αλλά και σε full load και αν ίσχυαν οι θερμοκρασίες που λέει το package του hw θα είχα πάθει έγκαυμα στο χέρι (σε idle ήταν σχεδόν κρύα η cnps5x και σε load χλιαρή).Επίσης την θερμοκρασία του επεξεργαστή την δείχνει εκεί που λέει motherboard και εκεί που λέει cpu λέει την θερμοκρασία της μητρικής στο hardware monitor . Τo έχω συμπεράνει έπειτα από πολύ ψάξιμο. Και στο hw info λέει ότι νάνε επίσης. Οι αισθητήρες θερμοκρασίας στα socket fm2/fm2+ είναι πραγματικά μπέρδεμα.
balourdiskakos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Πιστεψε οτι λεει ο απο πανω.. και γω ειχα θεμα με υψηλες θερμοκρασιες, περαν του οτι οι AMD ειναι λιγο πιο ζεστοι απο τους intel , τα προγραμματα δεν βοηθανε και δειχνουν καπως περιεργες θερμοκρασιες..συνιστω να κατεβασεις το speedfan ,εμενα τουλαχιστον οτι λεει το speedfan λεει και το bios..ακομα ενα καλο προγραμματακι για μενα ειναι και το performance tesτ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα