Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι δεν έχει ένα τελευταίο είχε. Μου είπε θα παραγγείλει το κινητό από cosmote. Η προωθητική ενέργεια είναι της Microsoft. Τον ρώτησα αν έχει παιχνίδια και μου είπε ότι είναι για την απλή και άλλωστε οι άλλες με το fifa ή το assassin's έχουν εξαντληθεί. Πιστεύω ότι μπορεί να έχει στο cosmos επιπλέον απόθεμα.

Μπορεί κάποιος που παρέλαβε να μου πει τι γράφει η απόδειξη; 499 για το Νοκια και 0 για το One;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που παρέλαβε να μου πει τι γράφει η απόδειξη; 499 για το Νοκια και 0 για το One;

Συμφωνα παντως με τον συνδεσμο (και εικονα και κειμενο), ναι ετσι πρεπει λογικα να γραφει, ας σου επιβεβαιωσει παντως και οποιος το εχει αγορασει.

Έλα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου Windows Phone Lumia 930 µε έκπτωση από 599€ µόνο µε 499€, και µαζί να πάρεις ΔΩΡΟ την κονσόλα νέας γενιάς Xbox One 500GB αξίας 399€, για την απόλυτη εμπειρία gaming και διασκέδασης!

Δημοσ.

Το ρώταω γιατί θέλω να περάσω το κινητό στην επιχείρηση και όσο να πεις αν γράφει χ πόσο για την xbox στο τιμολόγιο δύσκολα το δικαιολογεί κανείς. Από την άλλη αν είναι δώρο όλα οκ.

Δημοσ.

Το ρώταω γιατί θέλω να περάσω το κινητό στην επιχείρηση και όσο να πεις αν γράφει χ πόσο για την xbox στο τιμολόγιο δύσκολα το δικαιολογεί κανείς. Από την άλλη αν είναι δώρο όλα οκ.

το κινητο αγοραζεις και η κονσολα ειναι 0 ευρω.. σε εμενα τουλαχιστον

Δημοσ.

Όχι δεν έχει ένα τελευταίο είχε. Μου είπε θα παραγγείλει το κινητό από cosmote. Η προωθητική ενέργεια είναι της Microsoft. Τον ρώτησα αν έχει παιχνίδια και μου είπε ότι είναι για την απλή και άλλωστε οι άλλες με το fifa ή το assassin's έχουν εξαντληθεί. Πιστεύω ότι μπορεί να έχει στο cosmos επιπλέον απόθεμα. Μπορεί κάποιος που παρέλαβε να μου πει τι γράφει η απόδειξη; 499 για το Νοκια και 0 για το One;

Ναι αγοράζει το κινητό και 100% έκπτωση το Xbox.

Δημοσ.

Αν και άργησα να το σκεφτώ, σε περίπτωση που ισχύει ακόμα η προσφορά και θέλει κάποιος να την εκμεταλευτεί σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, έχω και χαρίζω 3 δωροεπιταγές του Γερμανού, μία των 20€(για αγορές άνω των 100€) και 2 των 10€(για αγορές άνω των 50€) και ισχύουν μέχρι το τέλος του μήνα μόνο για τα καταστήματα Γερμανός που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα. Είμαι από Αθήνα.

• Like 3
Δημοσ.

Τεσπα ας περιμενουμε μεχρι τις 28 που λεει και καλα το φυλλαδιο μπας και φερει και σε κανενα αλλο ο Γερμανος και μετα να κλεισει το topic.

Δημοσ.

Κάλεσα 4 καταστήματα Γερμανός, και όλοι μου είπαν ότι είχαν το τηλέφωνο, γνώριζαν σχετικά για την προσφορά, και ότι μπορούν να το παραγγείλουν αν θέλω.

Απλά ενημερωτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
UncleKim, on 27 Jan 2015 - 2:13 PM, said:UncleKim, on 27 Jan 2015 - 2:13 PM, said:UncleKim, on 27 Jan 2015 - 2:13 PM, said:UncleKim, on 27 Jan 2015 - 2:13 PM, said:

Κάλεσα 4 καταστήματα Γερμανός, και όλοι μου είπαν ότι είχαν το τηλέφωνο, γνώριζαν σχετικά για την προσφορά, και ότι μπορούν να το παραγγείλουν αν θέλω.

Απλά ενημερωτικά.

Θα ήθελες να μας πεις ποια καταστήματα; Ήταν για παράδοση στο σπίτι;

Δεν το έχει κανένας. Πήρα στα κεντρικά, απόθεμα έχει τελειώσει. Μόνο ένα κατάστημα μου είπε ότι έχει διαθέσιμο για παραγγελία ένα ακόμα, στο κατάστημα της Κηφησιάς.

Όπως και να έχει, δεν το θέλω το XBOX ONE, οπότε όποιος θέλει να το πάρει ας στείλει pm. (Προφανώς και την δίνω στο μισό του ποσού.)

Παραλαβή μου είπαν αύριο ή μεθαύριο.

Επεξ/σία από Mourloz
Δημοσ.

Κάλεσα στα 4 καταστήματα Περιστερίου.

Όπως προείπα, όλοι γνώριζαν για την προσφορά, αλλά κανένας δεν είχε διαθέσιμη κονσόλα.

Με ενημέρωσαν για περιορισμένο απόθεμα, αλλά και του ότι μπορώ να το παραγγείλω κ να μου το φέρουν.

Μου είπαν οτι θα χρειαστεί προκαταβολή για να γίνει η παραγγελία.

Το σημαντικό όμως είναι, ότι κανένας δεν μου είπε ότι τελείωσε, δεν φέρνουμε κλπ κλπ. Όλοι ήταν ανοιχτοί στο να το παραγγείλουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...