Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπηκες στον κοπο να διαβασεις τα υπολοιπα σχολια να δεις αν ισχυει ακομα η προσφορα ???

σύμφωνα με αυτά που γράφουν στη σελίδα τους "λογικά" ισχύει η προσφορά.Το θέμα είναι ότι απ ότι κατάλαβα δεν έχουν διαθέσιμα X1 αυτή τη στιγμή.. ενδέχεται για 35 μέρες ακόμα να μην υπάρχει τίποτα στα ράφια τους?  http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=8219&currentCMSArticleId=8219 *Η προσφορά ισχύει για απόκτηση του Lumia 930 µέχρι 28/02/2015 ή µέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ισχύει για περιορισμένο αριθµό τεµαχίων.

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι το γραφουν απο κατω περιορισμενα κομματια και μεχρι εξαντλησεων των αποθεματων.Η ημερομηνια δεν ισχυει γιατι οπως ειδαμε ειναι απιθανο να μεινει κατι Stock σε αυτη την τιμη.

Δημοσ.

Ναι το γραφουν απο κατω περιορισμενα κομματια και μεχρι εξαντλησεων των αποθεματων.Η ημερομηνια δεν ισχυει γιατι οπως ειδαμε ειναι απιθανο να μεινει κατι Stock σε αυτη την τιμη.

οπότε με τα πολλά έχουμε να κάνουμε με περιστατικό ανάλογο της Vodafone όταν έβαλε το Z3 με το Ps4..μπράβο και σε αυτούς..το θέμα είναι να πέφτουν κόκκινες κάρτες επιτόπου σε τέτοιες περιπτώσεις

Δημοσ.

Δεν προκειται ομως,γιατι δεν ποσα ατομα παραλαβανε το Wii U στην πολυ χαμηλη τιμη που το ειχε,ή δες ποσα παιχνιδια εχει βαλει σε πολυ χαμηλες τιμες. Δυστηχως στην Ελλαδα απο πλευρας gaming και προσφορων ειμαστε βαθια νυχτωμενοι γιαυτο και οποτε πεταγεται μια προσφορα σαν και αυτη γινεται οτι γινεται. Μια απο τα ιδια και με την Vodafone. Ας υπηρχε καλυτερος αναγωνισμος απο πολλα καταστηματα και θα σου ελεγα εγω αν ο γερμανος και η Vodafone τα κανανε αυτα.

οπότε με τα πολλά έχουμε να κάνουμε με περιστατικό ανάλογο της Vodafone όταν έβαλε το Z3 με το Ps4..μπράβο και σε αυτούς..το θέμα είναι να πέφτουν κόκκινες κάρτες επιτόπου σε τέτοιες περιπτώσεις

Ξερεις ποσες φορες το εχω δει να κραζουν πολλοι τα παραπανω καταστηματα και οτι δεν θα ξανααγορασουν τιποτα απο αυτα αλλα οταν παλι βαζουν μια προσφορα σαν και αυτη να τρεχουν μπας και προλαβουν??Αρκετες μπορω να σου πω :D

• Like 5
Δημοσ.

Στην κηφισια ηταν το δεύτερο που μου ειπαν το πρωι οτι έχει απόθεμα. Και ενα 3 ν.Ιωνία ή κάτι τέτοιο. Αλλα η προσφορά δεν είναι με το assassin. Μάλλον λαθος εκαναν...

Δημοσ.

Εκλεισα ενα σετακι για αυριο πρωι...Το Xbox one μαζι με το Assassin....Οποιος θελει μηνυμα να παμε μαζι αυριο....

Δημοσ.

Δεν εκαναν κανενα λαθος ειδα την προσφορα με τα ματια μου.Μπορουσες να παρεις το απλο xbox,το assasins creed unity bundle που πηρα εγω η το bundle με το forza και το fifa 15 που δεν υπηρχε διαθεσιμο

• Like 2
Δημοσ.

Γεια χαρά,

Αν περισσεύει σε κάποιο το Xbox One και θέλει 250 ευρώ και είναι από Αθήνα, ας μου στείλει pm.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Νομιζω δεν είχες το διαφημιστικο ου προωθητικού. Μακάρι αλλα άλλο γράφει. Μπορεί να το άλλαξαν μετα γιατί είχαν απο το απλό ελάχιστα... Δεν ξερω αλλά βιαστητε γιατί δε νομιζω να κρατησει πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι καποιος απο χιο και τον ενδιαφέρει η συσκευή, pm εγω θελω το one.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Εγώ βρήκα σε ένα εξαιρετικό κατάστημα της γειτονιάς μου διαθέσιμο. Και με το wii μου το είχε παραγγείλει και τώρα το ίδιο και πιστεύω ότι θα παραλάβω. Franchise είναι παιδιά μην τους τσουβαλιάζετε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...