Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά έχω πάρει το πακετο . όποιος θέλει το xbox one το δίνω 230€ για να φύγει

είναι χωρίς κάποιο παιχνίδι

είμαι θεσσαλονικη

Δημοσ.

Να επιβεβαιώσω κι εγώ οτι στο Γερμανό η αφαίρεση του 10% γίνεται άμεσα!

Επίσης συνεχίζει να δίνει και το 1% επιστροφής στην κάρτα!

Τέλος (αν θεωρηθεί διαφήμιση κατεβστε το) καλεστε στο κατάστημα γερμανός στην Πετρούπολη και έχετε αρκετές πιθανότητες να βρείτε την προσφορά!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπηρχε αμφιβολια/αντιρρηση από κανεναν για το αμεσα του 10% με πιστωτικη, αλλα για το αν μπαινει (αφαιρειται) και η 125αρα δωροεπιταγη όταν μιλαμε για αυτό το πακετο - που ΔΕΝ μπαινει.

Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος το xbox, θέλω το 930, από Αθήνα, αν έχει και κάρτα eurobank ακόμα καλύτερα. Αν δεν έχει, πιθανόν να βρω εγώ και να δώσουμε από 225 έκαστος.

Δημοσ.

Ξερεισ κανενασ αν γινετε να μπει και η δωροεπιταγη στηνπροσφορα και το 10 % επιστροφη??

Δημοσ.

^ Not sure if serious

Η απάντηση είναι 2 ποστ πιο πάνω και σε όλη την προηγούμενη σελίδα

Δημοσ.

Τι εννοείς? Και το xbox one και την δωροεπιταγή? Οχι δεν γίνεται! Ή το ένα ή το άλλο!

Το 10% γίνεται και στις 2 περιπτώσεις!

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το nokia lumia 930. Περιοχη Αθήνα κέντρο, επίσης διαθέτω και κάρτα eurobank.

Είμαι μέσα για το χβοχ one. Αν θέλεις επικοινωνούμε με pm.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για το nokia lumia 930. Περιοχη Αθήνα κέντρο, επίσης διαθέτω και κάρτα eurobank.

Δυστυχώς για το 10% επιστροφή, η προσφορά της Eurobank έληξε χθες:

Από 20 Μαρτίου έως 11 Απριλίου οι κάτοχοι καρτών Eurobank έχουν 10% επιστροφή σε Αττικά, Ικεα, Γερμανό, Intersport και Μαρινόπουλο.........

http://www.insomnia.gr/topic/556964-930-και-xbox-οne-499-γερμανος/page-12#entry53883723

Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω, επειδή τα έπαιξε το Nexus 4 μου και σκέφτομαι την στροφή σε Windows Phone και το Lumia 930 μου φαίνεται καλό, αν πάω την Τρίτη σε ένα κατάστημα Γερμανός (πχ Γλυφάδα που μένω) τι προσφορά ισχύ; 

Έχω κάρτα Eurobank και από ότι είδα έληξε η επιστροφή το Σαββάτο, η άλλη προσφορά με τα -225 ευρώ παίζει ή είναι too much να πάρω και 930 + xbone + -225? 

Αλλιώς ενδιαφέρεται κανείς από Γλυφάδα ή Νότια προάστια για το xbone? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...