Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Είδα αυτή την προσφορά: http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?selectedCategoryId=2181&id=8219&attributeToSort=5&banner=12445

Y.Γ: Αν δεν πρόκειται για ένα από τα γνωστά κόλπα του Γερμανού. Κρατάμε μικρό καλάθι.

Επεξ/σία από matrixxx
δεν επιτρεπονται αγγελιες στην ενοτητα
  • Like 2
  • Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γλιτώνεις σαν πακέτο 200-250 ευρώ... Αξίζει...

Και αν βρεθούν και δύο άτομα κάθετε πολύ καλά και στους δύο!

Επεξ/σία από matrixxx
  • Moderators
Δημοσ.

Είναι προσφορα που έτρεχε από αρχές Δεκέμβρη στα 599, αλλα παρότι δεν υπάρχει τιμή σε τίτλο αλλα και ποστ, βλέπω οτι έπεσε από 599 στα 499.

http://www.insomnia.gr/topic/551963-lumia-930-και-xbox-one-599ε-στον-γερμανό/?hl=%2Bxbox#entry53678556

Βάζω στον τίτλο λοιπον τιμή και καθάρισα το πρωτο ποστ - θυμίζω ότι αγγελίες στην ενότητα δεν επιτρέπονται.

• Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφερομαι για το 930 απο Αθηνα...Aν ενδιαφερεται καποιος για το Xbox one να μου στειλει...Εχουν παραλαβει αρκετοι απο οτι εχω δει στις αγγελιες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερομαι για το 930 απο Αθηνα. xxxxxxxxxx. Ευχαριστώ.

Βάζω στον τίτλο λοιπον τιμή και καθάρισα το πρωτο ποστ - θυμίζω ότι αγγελίες στην ενότητα δεν επιτρέπονται.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι αγγελεία...!! προς Θεού... τι ορισμός της αγγελείας είναι αυτή; Φυσικά και θα συννενοηθούμε μέσω παρόντος forum πριν αγορασει κάποιος. Πού είναι η αγγελεία ακριβώς για κάτι που δεν έχει αγοραστεί;;;

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι απο Αθηνα. Θελω το Lumia 930. Αν καποιος θελει το XBOX ας στειλει μνμ.

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι απο αθήνα. Παίζει να θέλω το Xbox αλλά σε ουσιαστικά χαμηλότερη τιμή από μισό μισό. Όποιος θέλει το 930 ας στείλει ένα pm :-P

Δεν με ενδιαφέρει για τιμή μισό μισό, γιατί δεν έχω να διαθέσω τα μισά για κάτι που δεν έχω ανάγκη ούτε με νοιάζει να αποκτήσω ιδιαίτερα. Κοινώς κοιτάξτε πρώτα αλλού. :-)

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Errik
  • Like 2
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το Xbox.

Φθηνότερη τιμή skroutz για το 930 είναι 330 €

Φθηνότερη τιμή skroutz για το Xbox One είναι 359€

Οπότε, θεωρώ ότι να δώσουμε από μισά είναι λογικό (Δεν θα τα χαλάσουμε όμως και για 10€ πάνω ή κάτω)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Μιας και ενδιαφέρομαι τρελά για το X1.Αν κάποιος άλλος ψάχνεται για το 930,ας μου στείλει ένα pm.</p>

Ειμαι Αθήνα και ενδιαφέρομαι για το lumia

Αν θέλεις στείλε μου pm

Οποίος ειναι Αθήνα ενδιαφέρομαι για την κονσόλα μόνο πληρώνουμε από μισά για το τηλ <br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Ενδιαφέρομαι για το lumia

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...