Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 1000 ευρώ πάνω κάτω

Χρήση υπολογιστή : Εκτός από τα καθημερινά, gaming, πιθανώς simulations στο μέλλον (επάγγελμα μηχανικός/research)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: matlab/simulink

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι (Μελλοντικά θα οδηγεί 2 μονιτορ + βιντεοπροβολέα όλα σε 1920x1080)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ελβετία

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Διαφορετικά, δεν έχει σημασία

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμάς

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι

Το μηχάνημα είναι για φίλο. Καθότι είμαι εκτός της αγοράς εδώ και κάμποσα χρόνια θέλω και μερικά 2α μάτια σε μια πρόχειρη σύνθεση που έκανα.

Link.png Site: http://pcpartpicker.com/p/WFkPcf

Επειδή οι αγορές θα γίνουν εξωτερικό και πολύ πιθανόν οι περισσότερες εντός Ελβετίας οι τιμές παίζουν και δεν είναι τόσο σημαντικό. Περισσότερο θέλω να ακούσω γνώμες για το τι θα αλλάζατε και γιατί.

Πχ αξίζει η mobo ή να δώσει κάτι έξτρα και να πάει σε ASUS H97 PLUS? Τέτοια πράγματα.

Παρεπιπτόντως δεν προορίζεται για κανενός είδους OC. To μόνο που θέλει πραγματικά είναι longetivity (όσο γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο τελος πάντων).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...