geosko12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S3 4G (GT-I9305). Σήμερα έκανα αναβάθμιση από την 4.3 στην 4.4.4. Το τηλέφωνο είναι από Σουηδία και πήρε την αναβάθμιση κανονικά, δεν χρησιμοποίησα ODIN. Από την ώρα που έγινε η αναβάθμιση αντιμεςτωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Ενώ μπαίνω στις ρυθμίσεις και του ορίζω ότι ο τρόπος για να εντοπίζει την τοποθεσία μου είναι μέσω WiFi ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας χωρίς να χρειάζεται gps, αυτό από μόνο του γυρνάει στη μέθοδο εντοπισμού μεγάλης ακρίβειας που απαιτεί και gps. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με την 4.4.4; Εάν ναι, μπόρεσε να λύσειο το πρόβλημα; Πως; 1
johnniebgood Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, έχω S4 mini αγορασμένο από Γερμανία 4.4.4 έκδοση λειτουργικού, τα ίδια κάνει, αλλά δεν ξέρω ούτε΄γω τι να κάνω. 1
euxoulhs Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 επειδη και εγω ειχα τετοιο θεμα,προσπαθηστε να κανετε ενα factory reset/wipe data και αν συνεχισει το ιδιο περαστε μεσω odin stock firmware 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα