sokinsohim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Όπως λέει ό τίτλος αγορά μεταχειρισμένου sw diesel. Έχω δει διάφορα μοντέλα κ εχω καταλήξει κυρίως σε Ford Focus sw Skoda Fabia sw Opel Astra sw Suzuki Ignis Ιταλικά η γαλλικά δεν τα εμπιστεύομαι πολύ είναι η αλήθεια μήπως κάνω λάθος? Πιo θεωρείτε πως είναι η καλύτερη επιλογή?
gdriver Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 από αυτά που παρέθεσες μόνο το focus sw πιστέυω πως αξίζει να ασχοληθείς. το ignis από την άλλη δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τα άλλα με εξαίρεση to fabia. γενικότερα με τα τρία κάτω από το focus δε θα ασχολιούμουν καν εκτός και η διαφορά τιμής είναι μη αμελητέα.
elvisjedi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 και εγω δεν εμπιστευομαι ιταλικα κ γαλλικα αλλα στους κινητηρες diesel εχουν την πρωτια renault - fiat, δεν ειναι τυχαιο οτι τα diesel μοτερ τους τα δινουν σε mercedes, nissan, opel Το fabia παντως σιγουρα δεν θα το επαιρνα γραψε και το μπατζετ σου για να σου κανουμε προτασεις 1
sokinsohim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το Ignis μπαίνει μόνο για το οικονομικό του θέματος κ γιατί έχει κ μπάρες οροφής(απαραίτητο), είχα βρει κάποιο με 6300 ενώ τα άλλα είναι γύρω στα 8500-9500. Χρονολογία νομίζω θα ήταν καλύτερα από το 10κ μετά γιατί όσο περισσότερο είναι δουλεμένα στο εξωτερικό(κυρίως αλατια κ φθορά) τόσο θα ανεβαίνουν οι ζημιές. Μέχρι τώρα από αυτά που έχω δει Το Astra είναι πολύ βαρύ 1550 κιλά Το focus μ'αρέσει γενικά αφού κ μέχρι τώρα σχεδόν 20 χρόνια ένα Φορντ εσκορτ στεισον είχαμε κ μόνο τα ηλεκτρικά του λόγο ηλικίας είχαν ζημιές κ το πάμε για απόσυρση. Το Fabia είναι απλό κ λιτό κ σχετικά ελαφρύ 1050 κιλά κ μπορώ να πω πως δεν είναι άσχημο. Αλλά γιατί Όχι Fabia σε καμία περίπτωση? Βγάζουν ζημιές?
41ex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το ίδιο ακριβώς ψάχνω κι εγώ. Έχει και η Peugeot κάτι ωραία sw και ωραίο και μεγάλο είναι και το megane και το scenic. Να σε ρωτήσω ψάχνεις ελληνικής αντιπροσωπείας ή εισαγωγής, από ιδιώτη ή μαντρά? Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω βρει μαντρά που να μου γεμίζει το μάτι, έχεις υπόψη σου κανέναν καλό;
sokinsohim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Από ότι έχω δει δεν υπάρχει ελληνικό ντίζελ σε στεισον βαγκον σχεδόν κανένα. Όλα εισαγωγής Γερμανία Γαλλία Ολλανδία κτλπ Και που είναι λογικό γιατί κάποιος να πουλήσει το οικονομικό ντίζελ σε τέτοιες εποχές.Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι βέβαια είτε από μάντρα είτε από ιδιώτη. Ο άλλος ήθελε να υπογράψουμε προσύμφωνο πως αν στον έλεγχο μου πουν ότι κ αυτός τότε να προχωρήσουμε σε αγορά με εγγύηση 100 ευρώ κ που ξέρω εγώ μετά αν θα μου φάει τα λεφτά Ε ρε κάτι επαγγελματίες του ...
41ex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αμιγώς ελληνικό όντως δε θα βρεις, μπορεί να βρεις κάποιο που να έχει έρθει από εξωτερικό «μικρό» να είναι ελλάδα όλα τα χρόνια και να έχει κάνει τα σέρβις εδώ. Για κριτικές για μαντράδες δες κι εδώ: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=51500&start=75 επειδή δε θέλω να κάνω δυσφήμιση αν βρεις κάποιον καλό πες μας να τον έχουμε υπόψη.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μονο aud.....γαμανε.... αλλα ειναι ακριβα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5896838/
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ένας φίλος έχει ένα octavia sw και είναι πολύ ευχαριστημένος. Ρίξε μια ματιά και προς τα κει αν θες
sokinsohim Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τα Octavia ανεβαίνουν αρκετά σε τιμή τα Audi απλά δεν τα θεωρώ καλά Πέρα από την πλάκα τα Skoda αξίζουν σαν αυτοκίνητα γενικά?
elvisjedi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 τα σκοντα (οπως και ολο το γκρουπ vw) σε γενικες γραμμες ειναι οκ αλλα τα ντιζελ μοτερ τους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο (σε σχεση με ρενο-φιατ) ενω σε συντηρηση (ανταλακτικα) ζητανε οτι θελουνε, πολυ πιο πανω απο τα υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα