igoods Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Υπαρχει τροπος με το συγκεκριμενο προγραμμα να μπορω εξ αποστασεως να εκκινω τον υπολογιστη οταν ειναι απενεργοποιημενος? Οχι σε αναμονη η αδρανοποιηση. Καπου ειχε παρει το ματι μου νομιζω οτι κατι ρυθμιζεις στο pc και γινεται..Αλλα δεν ξερω που..
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Wake on Lan Για remotely (aka εκτος τοπικου lan), θα πρεπει να γινει το καταλληλο port forwarding κτλ.
igoods Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αυτο που μου εστειλες ειναι για το ιδιο δικτυο?.. Εαν ναι μηπως μπορεις να μου πεις τι κινησεις πρεπει να κανω για να μπορω να εκκινω το pc και απο αλλο δικτυο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 [..]μηπως μπορεις να μου πεις τι κινησεις πρεπει να κανω για να μπορω να εκκινω το pc και απο αλλο δικτυο? Κανεις port forward για το WoL. Προφανως εξαρταται απο το router σου ποια ειναι τα ακριβη βηματα. Ενα παραδειγμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα