kostas.K Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μου χάλασε το λαπτοπ που ειχα και πήγε και πηρα ένα (hp 15r100-nv) με σκοπό να του περάσω xp επειδή θέλω να τρέχω συγκεκριμένα προγραμματα Το προβλημα που έχω είναι ότι ενώ έχω κάνει partition μπουταρω από στικακι για να περάσω τα xp και είτε κολλάει εκεί που έχει φορτώσει τους drivers είτε την ώρα που τους φορτώνει μπλε οθόνη με κωδικό 0x0000007E acpi.sis(δε θυμάμαι ακριβώς την κατάληξη) Τι μπορώ να κάνω γιατί το θέμα πρέπει να φτιαχτεί άμεσα γιατί δεν μπορώ να δουλεψω, Ευχαριστω
thelos257 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πλεον και τα 8.1 ειναι συμβατα με ΟΛΑ τα προγραμματα φιλε μου δεν βρισκω τον λογο να πας σε xp. Πρεπει να βρεις windows xp pro sp3 + sata drivers αλλα δυσκολο το βλεπω στις μερες μας. Καλυτερα βαλε τα 7άρια.
kostas.K Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου δεν δουλεύουν όλα τα προγράμματα στα 7 ποσό μάλλον στα 8.1 συν του ότι το πρόγραμμα συνεργάζεται με interface το οποίο θέλει drivers τα οποία υπάρχουν μόνο για xp
mixmixtouta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε μια πρόσφατη κόπια των XP που να περιέχει πρόσφατους οδηγούς. Το πρόβλημα σου προκύπτει γιατί η κόπια σου δεν αναγνωρίζει τις συσκευές του καινούριου λαπτοπ.
SPANK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε να βάλεις απο το Bios τους δίσκους σε ide mode αν ειναι οτιδήποτε αλλο και ξανα δοκίμασε επίσης δοκίμασε και με cd γιατι μπορεί να μην εχει γραφτεί καλα το usb stick
thelos257 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου δεν δουλεύουν όλα τα προγράμματα στα 7 ποσό μάλλον στα 8.1 συν του ότι το πρόγραμμα συνεργάζεται με interface το οποίο θέλει drivers τα οποία υπάρχουν μόνο για xp Μπορεις φιλε μ να τρεχεις εφαρμογες που λες οτι δεν ειναι συμβατες με τα windows 8.1 σαν συμβατες αυτο εδω δηλ: και μια ΧΑΡΑ συμβατη θα ειναι η εφαρμογη σου ΑΠΛΟΣ εχεις φαει κολλημα με τα XP οπως και εγω καποτεεεεεεεεε τωρα το ξεπερασα
GBorb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φορτωσε 7 ή 8 και μετα σηκωσε ΧΡ σε virtual μεσα απο τα windows. 1
thelos257 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φορτωσε 7 ή 8 και μετα σηκωσε ΧΡ σε virtual μεσα απο τα windows. +1 και αυτο ειναι μια λυση.
kostas.K Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις φιλε μ να τρεχεις εφαρμογες που λες οτι δεν ειναι συμβατες με τα windows 8.1 σαν συμβατες αυτο εδω δηλ: Χωρίς τίτλο.jpg και μια ΧΑΡΑ συμβατη θα ειναι η εφαρμογη σου ΑΠΛΟΣ εχεις φαει κολλημα με τα XP οπως και εγω καποτεεεεεεεεε τωρα το ξεπερασα φίλε μου δεν ξέρω γιατί επιμένεις τόσο. έχω 4 υπολογιστές στο σπίτι δυο με 7ρια και εναν με 8,1 και ενα με xp (αυτο που χαλασε) και ιδιο προγραμμα δεν τρεχει στα 7 και 8 ενω στα xp δουλευει το virtualbox θα ειναι η τελευταία μας επιλογή καθώς δε βολεύει και τόσο. Δοκίμασε να βάλεις απο το Bios τους δίσκους σε ide mode αν ειναι οτιδήποτε αλλο και ξανα δοκίμασε επίσης δοκίμασε και με cd γιατι μπορεί να μην εχει γραφτεί καλα το usb stick δοκίμασα και με cd με φίλε μου, το ιδιο κανει.Δεν εχει επιλογή στο bios για ide και achi mode 1
thelos257 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 φίλε μου δεν ξέρω γιατί επιμένεις τόσο. έχω 4 υπολογιστές στο σπίτι δυο με 7ρια και εναν με 8,1 και ενα με xp (αυτο που χαλασε) και ιδιο προγραμμα δεν τρεχει στα 7 και 8 ενω στα xp δουλευει το virtualbox θα ειναι η τελευταία μας επιλογή καθώς δε βολεύει και τόσο. δοκίμασα και με cd με φίλε μου, το ιδιο κανει.Δεν εχει επιλογή στο bios για ide και achi mode Για το δικο σου το καλο επιμενω φιλε Κωστα γιατι αν κανεις φορματ και βαλεις αλλα παλιοτερα περασμενα windows τοτε δεν θα εχεις χανεις αυτοματος την εγκυηση του λαπτοπ σου το σερβιρσ και τα recovery partition οδηγους δεν θα βρεις για τα ....... xp..
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια μην επιμενετε. Πραγματι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ με κανενα τρόπο σε νεοτερο λογισμικό... Ειχα και εγω αντίστοιχο πρόβλημα αλλα επειδη τις χρησιμοποιώ <8 ωρες την εβδομάδα τις πέρασα σε vm με xp... @ts οπως ηδη ειπωθηκε το θέμα σου 99% ειναι τα sata drivers 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα