Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

έχω αρκετό καιρό τα tp-link powerlines(TL-PA4010P) μπορείτε να τα δείτε και εδώ , θέλω να πάρω το παρακάτω http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa4220-300mbps-av500-wifi-powerline-extender-p-PER.612708να το βάλω στο χωλ για ασύρματο αντί να αγοράσω router καθώς αυτό που έχω έχει προβλήματα με το wifi. Θα ήθελα να ρωτήσω, πρώτον αν είναι συμβατό με τα powerlines που ήδη έχω ή χρειάζεται τα πιο καινούργια με τα οποία κυκλοφορεί σε άλλο πακέτο μαζί, μην το πάρω άδικα δηλαδή. Δεύτερον, αν όντως λειτουργεί κανονικά, θα πρέπει να έχω ανοιχτό το wifi στο router συνέχεια ή μόνο την πρώτη φορά ώστε με το wps να αντιγράψει το ssid κ.λ.π; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι είναι συμβατά και το wifi του router μόνο την πρώτη φορά, αλλά αν θες μπορείς να βάλεις και διαφορετικά στοιχεία με το χέρι.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε διαφορετικές ταχύτητες θα παίζουν όλα με την μικρότερη. Κοινό χαρακτηριστικό η υποστήριξη του HomePlug AV Standard, που το έχουν όλα. (εκτός αν είναι καμία άγνωστη μάρκα αν και πάλι δύσκολο να μην υποστηρίζει το πλέον καθιερωμένο πρωτόκολλο...)

Δημοσ.

αν βαλεις το πιο γρηγορο (200mbps) στο ρουτερ ενα αλλο επισης γρηγορο (200mbps) σε μια πριζα και ενα πιο αργο (85mbps) σε αλλη πριζα τι γινεται;

Δημοσ.

Είπαμε θα δουλεύουν συνολικά στην χαμηλότερη ταχύτητα δηλαδή στα 85. Τα 200ρια θα παίζουν σε μεγαλύτερη ταχύτητα μόνο μεταξύ τους αλλά το 85αρι ενδεχομένως να τα  επηρεάζει. Επίσης τα 200ρια πόσο μάλλον το 85αρι θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα αφού παίζουν 1200ρια  στην αγορά. Εγώ δεν θα έβαζα τίποτα κάτω από 500-600.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...