@chtheolo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους,εχω ενα λαπτοπ στο οποιο εχω σε ενα partition windows(7) σε ενα αλλο τα ubuntu(12.04). Χθες οταν πατησα να μπω απο windows ξαφνικα εκανε μονο του system restore των windows σε μια προηγουμενη κατασταση και απο τοτε σε οποιο λειτουργικο και να μαι πολλες φορες κολλαει και αργει.Π.χ. να μου φορτωσει μια συνιθισμενη σελιδα , ενα προγραμμα(π.χ. to adobe) και γενικα κολλαει οπουδηποτε! Εκανα memtest86 μηπως βρει καποιο προβλημα αλλα δεν εβγαλε καιποιο error. Μπορει καποιος να με βοηθησει??Ευχαριστω!
mixmixtouta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Απο όσα περιγράφεις μάλλον σκληρός δίσκος με πρόβλημα. Κατέβασε ένα Hd sentinel και θα σου πει σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος σου.
@chtheolo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Απο όσα περιγράφεις μάλλον σκληρός δίσκος με πρόβλημα. Κατέβασε ένα Hd sentinel και θα σου πει σε τι κατάσταση είναι ο δίσκος σου. Οντως το προγραμμα δειχνει οτι ειναι ο σκληρος. Ποσο αξιοπιστο ειναι ομως? Αναγραφει οτι εχω 15 μερες μεχρι να τα φτυσει ο σκληρος
mixmixtouta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλά αυτό με τις μέρες είναι πολύ φλού, το σημαντικό είναι πόσα bad sectors έχει ο δίσκος σου και αν αυτά έχουν αυξητική τάση. Το πρόγραμμα δε λέει του κεφαλιού του, διαβάζει το smart του δίσκου σου και στο δείχνει. Αυτό είναι όλο και όλο. Αν σου λέει bad sectors το πιστεύεις παίρνεις backup τα αρχεία σου όσο μπορείς ακόμα και αντικαθιστάς το σκληρό σου. Αν μετά έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τον ελαττωματικό σκληρό ώστε να τον διορθώσεις υπάρχουν επιλογές. 1
@chtheolo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 288 κατεστραμενοι τομεις , 17% υγεια του δισκου,ειναι πολλα???
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αν εχεις σημαντικά αρχεια που δεν θελεις να χασεις back up αμμεσα!! Και αλλα τον σκληρό το σηντομοτερο δυνατο!
@chtheolo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Αν εχεις σημαντικά αρχεια που δεν θελεις να χασεις back up αμμεσα!! Και αλλα τον σκληρό το σηντομοτερο δυνατο! Καλά αυτό με τις μέρες είναι πολύ φλού, το σημαντικό είναι πόσα bad sectors έχει ο δίσκος σου και αν αυτά έχουν αυξητική τάση. Το πρόγραμμα δε λέει του κεφαλιού του, διαβάζει το smart του δίσκου σου και στο δείχνει. Αυτό είναι όλο και όλο. Αν σου λέει bad sectors το πιστεύεις παίρνεις backup τα αρχεία σου όσο μπορείς ακόμα και αντικαθιστάς το σκληρό σου. Αν μετά έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τον ελαττωματικό σκληρό ώστε να τον διορθώσεις υπάρχουν επιλογές. Αρχισα ηδη και κανω back up τα αρχεια μου. ευχαριστω για την βοηθεια!!!
Jannis64 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου, με την εικόνα που βλέπω, είσαι τυχερός που πρόλαβες και πήρες back up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα