Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα πάρε το τροφοδοτικό να είσαι καλυμένος. Στα έτοιμα συστήματα βάζουν τίποτα noname 250(μακαρι να ήταν και τόσα) watt.

Αν τα βάλεις τώρα έτσι χωρίς καινούριο τροφοδοτικό ρισκάρεις αρκετά :/ Δώσε τα 40 ευρώ να κοιμάσαι ήσυχος. Αν σου χρειάζονται τα λεφτά πούλα τα παλιά σου συστήματα (μητρική-επεξεργαστη για κανα 60άρι )

Αλλά προς Θεού άλλαξε τροφοδοτικό!

Και όσο για το ενδιαφέρον, χαρά μου :D

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα πάρε το τροφοδοτικό να είσαι καλυμένος. Στα έτοιμα συστήματα βάζουν τίποτα noname 250(μακαρι να ήταν και τόσα) watt.

Αν τα βάλεις τώρα έτσι χωρίς καινούριο τροφοδοτικό ρισκάρεις αρκετά :/ Δώσε τα 40 ευρώ να κοιμάσαι ήσυχος. Αν σου χρειάζονται τα λεφτά πούλα τα παλιά σου συστήματα (μητρική-επεξεργαστη για κανα 60άρι )

Αλλά προς Θεού άλλαξε τροφοδοτικό!

Και όσο για το ενδιαφέρον, χαρά μου :D

συνολο 170ευρω δηλαδη.. θα τα αλλαξω τοτε να τελειωνω... οι μνημες και ολα τα αλλα θα κανουν κανονικα ετσι?

Δημοσ.

απο το συγκεκριμενο πακετο, κανενας Pentium δεν ειναι καλυτερα..!!   πρεπει να παει σε i3 για να ειναι καλυτερα.  πραγμα που σημαινει και μεγαλυτερο κοστος...!!  

και ειναι Upgradeable, και η FM2+..!  

Δημοσ.

Σε gaming είναι ισόπαλοι, αλλές φορές πάνω, αλλές κάτω o AMD. Τώρα εγώ ως Intel fanboy :P προτεινα αυτό που πρότεινα.

Φυσικά, ο papado ας αγοράσει όποιο πακέτο θέλει, και το δικό σου πολύ καλό, απλά χωρίς τις μνήμες λόγω περιορισμού budget, αλλά το τροφοδοτικό που είπα ;)

Στον τομένα που είναι καλύτερος ο AMD είναι το multithreading, ενώ ο Intel σε Dual core gaming και overclocking (χαμηλότερη κατανάλωση-θερμοκρασίες).

Κάθε αποψη/πρόταση/διόρθωση φυσικά δεκτή! :)

Δημοσ.

Dual Core gaming για ποια χρονια μιλας?Για το 2014-2015?Ρωταω γιατι εγω βλεπω αρκετα παιχνιδια να απασχολουνε περισσοτερους απο τους 4 πυρηνες του 8320,φαντασου τωρα gaming με 2 πυρηνες.Α ξεχασα οι Intel εχουν φοβερο single core performance.

Δημοσ.

Dual Core gaming για ποια χρονια μιλας?Για το 2014-2015?

Και το λες τώρα αυτό για να υποστηρίξεις τον 8320 που έχει την ταχύτητα ενός celeron του 2011;;; Αυτός δηλαδή τι να κάνει σήμερα 3-4 χρόνια μετά την εποχή του;

http://www.anandtech.com/bench/product/698?vs=406

Ρωταω γιατι εγω βλεπω αρκετα παιχνιδια να απασχολουνε περισσοτερους απο τους 4 πυρηνες του 8320

Από που το βλέπεις αυτό;Από το task manager;Γιατί και εκεί πρέπει να ξέρεις τι βλέπεις...

Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται thread migration ουσιαστικά το λειτουργικό δεν τρέχει ένα νήμα πάντα στον ίδιο πυρήνα για να αποφύγει υπερθερμάνσεις και την φθορά του υλικού,έτσι αποκτά, κάποιος που δεν ξέρει, την εντύπωση ότι εκμεταλλεύονται παραπάνω πυρήνες από ότι στην πραγματικότητα.  

Ένα μοναδικό νήμα φαίνεται σαν να τρέχει σε δύο πυρήνες...

6uO0lZM.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ψαξε τις αγγελιες για κανα καλο πακετακι ι5 1155 σοκετ κοντα στα 150 ευρω και θα εχεις επιδοσεις διαστημικες σε σχεση με τα 2 προηγουμενα συστηματα δεν ειναι αναγκη να πας σε καινουριο. επισης προσπαθησε να πουλησεις μητρικη και επεξεργαστη στα 35-40ε να φυγουν και εισαι κομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...