Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα εδώ και μία εβδομάδα περίπου έκανα εγκατάσταση τα Windows 8.1 στο PC μου. Και πήγα να ξανά κατεβάσω όλα τα προγράμματα που είχα πριν και τα χρειαζόμουν και από τα 70-80 προγράμματα που είχα στο υπολογιστή όταν είχα τα Windows 8, τώρα στα Windows 8.1 έχω μόνο τα 30 από αυτά γιατί τα περισσότερα από αυτά δεν έκανα εγκατάσταση και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα στην εικόνα (1). Και μερικά από αυτά τα 30 προγράμματα που έχω κάνει εγκατάσταση τώρα έπρεπε να τα μετακινήσω στο Τοπικός Δίσκος C:. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το πρόβλημα και πως μπορώ να το επιλύσω; Εκτός από αυτό έχω κατεβάσει και 2 παιχνίδια τα όποια πήγα να τα κάνω εγκατάσταση και μου έβγαζε Isdone.dll θα το δείτε στην παρακάτω εικόνα (2), τι είναι πάλι αυτό, παρακαλώ κάποιος ας με βοηθήσει! Όσο για το isdone.dll έψαξα να βρω κάποια λύση μέσα από βίντεο στο Youtube αλλά κανένα βίντεο δεν με βοήθησε!

post-283837-0-70794600-1421952996_thumb.png

post-283837-0-41509400-1421952997_thumb.png

Δημοσ.

ta win που εχεις ειναι 64? Αν ναι πρεπει να το βαλεις στο syswow64 φακελλο. Κανε και σκαν με malwarebytes γιατι μου βρωμαει ιος.

Δημοσ.

Ναι είναι 64bit και τα έχω κάνει όλα αυτά που μου λες και έχω κάνει scan με το ccleaner, προτείνεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για ιούς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...