vagoskonti Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Γεια χαρα σε ολους.Λογω αλλαγης σπιτιου θα χρειαστω ιντερνετ και απεριοριστες κλησεις προς σταθερα και συνεπως μια εταιρεια που να τα παρεχει αυτα.Ψαχνωντας στο ιντερνετ και κοιταζοντας τις τιμες ειδα οτι η φθηνοτερη ειναι η wind και παρεχει τις υπηρεσιες που χρειαζομε δηλαδη το ιντερνετ και τα απεριοριστα προς σταθερα(αν και δεν γραφει τιποτα για αναγνωριση κλησεων που εχουν οι υπολοιπες εταιρειες).Θελω να μου πειτε βασιζομενοι στις δικες σας εμπειριες τη γνωμη σας προς αυτη την εταιρεια η καποια αλλη καλυτερη αντι προταση που θα μπορουσατε να εχετε η κανα παραπονο απο καποια εταιρεια.Παλαιοτερα ασχολουμουν και με gaming,πλεον εχω σταματησει εδω και αρκετα χρονια αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα ασχοληθω οποτε ας ληφθει και αυτο υποψην.Στο τωρινο μου σπιτι εχω forthnet,βεβαια πανε πολλα χρονια που ειμαι συνδρομητης της(γυρω στα 10) και εχω μεινει ευχαριστημενος εκτος απο τις αρχες(βεβαια καταλαβαινεται οτι μιλαω πολλα χρονια πισω) οπου γινοντουσαν αποσυνδεσεις και lag στα παιχνιδια που επαιζα τοτε.Κατι τελευταιο, να συμπληρωσω οτι εχω δικο μου ρουτερ το οποιο το ειχα παρει 80 ευρω απο πλαισιο και μου χει βγει πολυ καλο οποτε δεν νομιζω να χρησιμοποιησω το δωρεαν ρουτερ οποιασδηποτε εταιρειας βαλω.Σας ευχαριστω για την οποιαδηποτε απαντηση.
BritGreek Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εγω θα κοιταζα και τις προσφορες της HOL. Έχω 3 γραμμες double play και δεν εχω προβληματα. Σημαντικο ρολο παιζει η περιοχη σου ως προς την ποιοτητα του δικτυου.
PAVMK3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 κάνε μια ερωτήση.......σε κάποιον γνωστό σου, απο την γειτονιά.........έαν είναι συνδρομητής σε έναν απο τους παρόχους, που ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς..... δες ταχύτητα internet και ποιότητα τηλεφωνίας........και αποφάσισε. Μην μένεις στις υπόσχέσεις των εταιρειών........πρόσφατα μου στοίχησε 190€ η λάθος επιλογή μου σε πάροχο.( Διακοπή συμβολαιού).
zoumperman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 το double play της forthnet να κοιτάξεις που έχει και 12 ώρες δωρεάν από σταθερό σε κινητό http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296
vagoskonti Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 λοιπον σημερα το εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και ειδα οτι στη wind κατω κατω με μικρα γραμματα[τα γνωστα τρικ] λεει οτι 20 ευρω ειναι για τους συνδρομητες καρτοκινητης της.Οποτε για οσους δεν ειναι η τιμη διαμορφωνεται σε 20 τον πρωτο χρονο και 25 τον 2ο.Οποτε καθισα και τα υπολογισα και ειδα οτι δεν με συμφερει.Κλινω προς hol η cyta.H hol ειναι παλια και θυμαμαι οτι τοτε που ειχε προτοερθει ειχαν ολοι προβληματα με αυτη.Τωρα λενε πως εχουν διορθωθει.Απ την αλλη η cyta καινουργια σχετικα στον χωρο,εχει ιδιο παγιο με την hol(22 ευρω/μηνα) με λιγοτερα λεπτα προς κινητα(που δεν με ενδιαφερουν και τοσο) λεει επισης οτι εχει δωρεαν ενεργοποιηση(αν καταλαβα καλα αυτο εχει να κανει οτι δεν προπληρωνεις τους πρωτους μηνες οπως γινεται συνηθως) και επισης λεει οτι εχει αναγνωριση κλησης κατι που στην hol δεν ξερω αν συμπεριλαμβανεται,δεν το βρηκα να το λεει καπου η hol οσο εψαξα.Κατα τα αλλα δεν βλεπω καποια αλλη διαφορα. Εγω θα κοιταζα και τις προσφορες της HOL. Έχω 3 γραμμες double play και δεν εχω προβληματα. Σημαντικο ρολο παιζει η περιοχη σου ως προς την ποιοτητα του δικτυου. πλεον φιλε μου ειναι μεσα στις επιλογες μου αφου ειδα οτι η wind δεν συμφερει. κάνε μια ερωτήση.......σε κάποιον γνωστό σου, απο την γειτονιά.........έαν είναι συνδρομητής σε έναν απο τους παρόχους, που ενδιαφέρεσαι να συνεργαστείς..... δες ταχύτητα internet και ποιότητα τηλεφωνίας........και αποφάσισε. Μην μένεις στις υπόσχέσεις των εταιρειών........πρόσφατα μου στοίχησε 190€ η λάθος επιλογή μου σε πάροχο.( Διακοπή συμβολαιού). η αληθεια οι περισσοτεροι απ αυτους που γνωριζω εχουν forthnet και καποιοι εξ αυτων μαλιστα πριν βαλουν με ειχαν ρωτησει και μενα και τους ειχα πει οτι ημουν ευχαριστημενος.Τωρα ομως πλεον υπαρχουν καλυτερες προσφορες γι αυτο το ψαχνω.Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα αν ειχα κοσμο να απευθυνθω δεν θα υπηρχε λογος να ρωτησω και εδω περα. το double play της forthnet να κοιτάξεις που έχει και 12 ώρες δωρεάν από σταθερό σε κινητό http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296 forthnet εχω και γω στο τωρινο μου σπιτι γι αυτο και εγγραψα οτι εχω μεινει ευχαριστημενος αλλα σαν τιμη ειναι πιο ακριβη και δεν με πολυ ενδιαφερουν κιολας τα λεπτα προς κινητα και με 1-2 ωρες το μηνα προς κινητα μου ειναι υπερ αρκετες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα