Giorgos65ert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας , μολις εβαλα τα win 8.1 και ετρεξα το HWMonitor και ενα game ταυτοχρονα και βλεπω 90 βαθμους??? τι λετε να παιζει , ειμαι με stock. mobo: A88XM-A case:bitfenix comrade midi-tower δεν εχω κανει o/c
selianx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Με στοκ ψύκτρα και συχνότητες; Η ψύκτρα είναι "κουμπωμένη" / πατάει καλά; Γυρνάει το ανεμιστηράκι (Λογικά θα πρέπει να ακούγεται σα τρελό, μιας και τα στοκ είναι πολύ θορυβώδες, ειδικά στις υψηλές στροφές); μπας και είναι τίγκα στη σκόνη;Δοκίμασε και με κάποιο άλλο πρόγραμμα να δεις τι σου λέει, μπας και έχει σκαλώσει το Hwmonitor. Δες HWINFO ή το πρόγραμμα που δίνει ή ASUS ή speccy πχ.
Giorgos65ert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 οχι δεν εχει σκονη ειναι ολοκαινουριο , συχνότητες 3.7ghz cpu (1.3 volt) , η ψυκτρα δεν ακουγετε πολυ. θα δοκιμασο με HWINFO
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 μαλλον λαθον ειναι επρεπε να ειχε κλεισει καπου στους ~75
Giorgos65ert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 γιατι? κιταξτε στα παιχνιδια παει καπου ~80
Sakiz105 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 μαλλον λαθον ειναι επρεπε να ειχε κλεισει καπου στους ~75 Στους 90 κλεινει αν δεν το ρυθμισεις παρακατω αλλα ναι ειναι λαθος θερμοκρασιες. Επισης επειδη εχει ενα θεμα η amd με τις ενδειξεις (duh) δες τες εδω http://www.techspot.com/downloads/4645-amd-overdrive.html
Giorgos65ert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Στους 90 κλεινει αν δεν το ρυθμισεις παρακατω αλλα ναι ειναι λαθος θερμοκρασιες. Επισης επειδη εχει ενα θεμα η amd με τις ενδειξεις (duh) δες τες εδω http://www.techspot.com/downloads/4645-amd-overdrive.html οκ δοκιμαζω και ανεβαζω photo
cabdik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 στην εικονα που δινεις, εγω γιατι βλεπω ΜΙΝ 47,8 και ΜΑΧ 68,6 ....? βαλε το AMD Overdrive και κοιτα τι margin σου δινει.
Giorgos65ert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 στην εικονα που δινεις, εγω γιατι βλεπω ΜΙΝ 47,8 και ΜΑΧ 68,6 ....? βαλε το AMD Overdrive και κοιτα τι margin σου δινει. φαντασου αυτα ειναι μονο με windows που να δεις με games 93 παει σε λιγο ανεβαζω και με games ος τωρα καλα παμε παιδια θα παιριμενετε λιγο γιατι πρεπει να εγγαταστησο το παιχνιδι
Sakiz105 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν μου φενεται για idle αυτο.Για να δεις idle πρεπει να κλεισεις τα παντα και να περιμενεις και λιγο.
Giorgos65ert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 τελος παντον καλα ημαστε σε 35 τωρα να δουμε με game ποσο παει. επισης σιγουρα πρεπει να κανουν λαθος τα αλλα προγραματα γιατι η ψυκτρα δεν ακουγετε πολυ. δοκιμαζω full load και βαζω photo επισης γιατι λεει οτι δουλεβει σε 3800-3990 mhz? λετε να ειναι σε turbo ?
AiWaaa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν εισαι 35.. Εισαι 35 βαθμούς απο το θερμικο οριο του επεξεργαστη σου. 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Αυτή τη στιγμή που γράφω στρεσάρω με prime95 τον επεξεργαστή μου σε στοκ μορφή χωρίς turbo και με την ψύκτρα-πάστα της υπογραφής. Στο full load που είναι τώρα εδώ και 10 λεπτά 45 βαθμοί το thermal margin είναι στο 38. Άρα εσύ πρέπει να παίζεις γύρω στους 49-50 idle και load πρέπει να φτάνεις τους 70 και όχι 93. Αν πήγαινε 93 απλά θα έσβηνε, οι amd έχουν θερμικό όριο σε πιο χαμηλή θερμοκρασία από τους intel. Λοιπόν επειδή έχεις την στοκ ψύκτρα, σου μεταφέρω όσα είχα γράψει σε ένα παιδί που είχε παρόμοιο πρόβλημα με τον επεξεργαστή σου από ένα άλλο θέμα (στα εισαγωγικά είναι τα λόγια που μεταφέρω). " Πήγαινε στο bios, πάτα f7 για να μπεις στο advanced mode. Έπειτα πήγαινε εκεί που λέει advanced (το advanced βρίσκεται μεταξύ των κατηγοριών monitor δεξιά και ai tweaker αριστερά και πάτα cpu configuration. Στις ρυθμίσεις που έχει, θα δεις και μία που ονομάζεται cpb (core performance boost) η οποία είναι στο auto. Άλλαξε το auto σε disabled, κάνε restart και πες μας εντυπώσεις. Στην ουσία το turbo είναι περιττό." Μόλις το κάνεις αυτό, θα είσαι 5 βαθμούς κάτω σίγουρα σε idle και λίγο λιγότερους σε load (πες 2-3) κατά πολύ γενική προσέγγιση βέβαια. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια ψύκτρα για να είσαι καλυμμένος από όλες τις πλευρές. Συμπεράσματα σχετικά με την αγορά ψύκτρας βγάζεις από τα όσα έχουμε απαντήσει στο θέμα που έχεις ανοίξει για το πια ψύκτρα να πάρεις.
Giorgos65ert Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 θα κανω και αυτο που ειπαις και να μετα απο 20-30 λεπτα gaming on cod black ops δεν ειναι και κανα υπερβαρη game αλλα αυτο ειχα αυτο εβαλα. ...το βλεπω σε idle να πιγενει 60 ακουστε τωρα τι γινετε οταν εχω το cpb(απενεργοπιημενο) παει σε 50 ide ενω οταν το κανω auto παει 30 και στο auto οταν εχει full load 70 ενω cpb 70-80 .
cabdik Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 AN δεν εχεις καταλαβει, το THERMAL MARGIN που σου δινει το AMD Overdrive, ΔΕΝ ειναι η θερμοκρασια του επεξεργαστη, αλλα ποσους βαθμους εχεις περιθωριο, για να πιασεις το ανωτατο θερμικο οριο του επεξεργαστη...!!! αρα στην τελευταια φωτο, που γραφει 60,8 -60,9, αν υποθεσουμε οτι το θερμικο οριο του επεξεργαστη σου ειναι οι 90β, τοτε αφαιρωντας το Thermal Margin (-60.8), βλεπεις (εστω και στο περιπου) οτι η θερμοκρασια σου ειναι στους 29,2β...!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα