Προς το περιεχόμενο

Best smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παλουκαρια...θελω να κανω μια ερώτηση..σκεφτομαι να αγοράσω ενα κινητο..το θέμα ειναι οτι δεν θελω να κανω λάθος επιλογή..οποτε θελω την γνώμη σας για το ποιο κινητο ειναι καλύτερο..οχι στην αγορά..αλλα γενικά..καλύτερο λειτουργικό..οχι λαγκ..και τετοια..(ειμαι κάτοχος iphone 5s απλα θελω να δω πως ειναι και τα πλεον συγχρωνα κινητά )

Δημοσ.

Πολύ γενικό το ερώτημα. Καλύτερο στις πόσες ίντζες; στα πόσα χρήματα; επειδή αν εγώ έχω 3 παιδιά το Φερράρι χρυσό να μου το κάνεις το scoda octavia καλύτερο θα μου φανεί.

Συγκεκριμενοποίησε τις απαιτήσεις σου σε μέγεθος οθόνης, βάλε όριο χρημάτων και πλατφόρμας. Με αυτά θα ναι πολύ ευκολότερο κάποιος να σου κάνει τις προτάσεις του

Δημοσ.

πανω απο 4.5-5 ίντσες και ενταξει μην ειναι 1000 ευρω οπως το iphone plus

Πολύ γενικό το ερώτημα. Καλύτερο στις πόσες ίντζες; στα πόσα χρήματα; επειδή αν εγώ έχω 3 παιδιά το Φερράρι χρυσό να μου το κάνεις το scoda octavia καλύτερο θα μου φανεί.

Συγκεκριμενοποίησε τις απαιτήσεις σου σε μέγεθος οθόνης, βάλε όριο χρημάτων και πλατφόρμας. Με αυτά θα ναι πολύ ευκολότερο κάποιος να σου κάνει τις προτάσεις του

Δημοσ.

Ξεκίνα από το Note 4 στα 584Ε, (κορυφαίο για μένα 5.7 ίντζες) Nexus 6 στα 628 στις 6 ίντζες, μετά συνεχίζοντας σε phaphlets πάμε στο LG G3 314E στην έκδοση των 2ραμ, 404 σε αυτήν των 3 5.5 ίντζες, και μετά πάμε για κάτω από 5.5 σε galaxy S5 411 5.1 ;inch, Z3 E467 5.2 και ΗΤC M8 459 5 ίντζες.

Αν σε παίρνει πας στο Note 4. Αν όχι G3 2ram είναι στην χαμηλότερη του τιμή που ήταν ποτέ, και είναι πολύ συμφέρουσα αγορά. Όλα όμως τα τηλέφωνα που ανάφερα πάνω είναι εξαιρετικά που αλλού υπερρέχουν και αλλού χάνουν του ανταγωνισμού.

Δημοσ.

Ειναι καλο το νοτε ; Η θα μου κολλάει;γιατι για την Samsung δεν εχω ακουσει τα καλυτερα

Ξεκίνα από το Note 4 στα 584Ε, (κορυφαίο για μένα 5.7 ίντζες) Nexus 6 στα 628 στις 6 ίντζες, μετά συνεχίζοντας σε phaphlets πάμε στο LG G3 314E στην έκδοση των 2ραμ, 404 σε αυτήν των 3 5.5 ίντζες, και μετά πάμε για κάτω από 5.5 σε galaxy S5 411 5.1 ;inch, Z3 E467 5.2 και ΗΤC M8 459 5 ίντζες.

Αν σε παίρνει πας στο Note 4. Αν όχι G3 2ram είναι στην χαμηλότερη του τιμή που ήταν ποτέ, και είναι πολύ συμφέρουσα αγορά. Όλα όμως τα τηλέφωνα που ανάφερα πάνω είναι εξαιρετικά που αλλού υπερρέχουν και αλλού χάνουν του ανταγωνισμού.

Δημοσ.

Σήμερα που μιλάμε είναι το καλύτερο τηλέφωνο ανεξαρτήτως πλατφόρμας όπως ήταν όλα τα Note την εποχή τους. Τα θέματα τους είχαν να κάνουν με το μέγεθος τους, και την τιμή τους. Αν αυτά δεν σε απασχολούν πάρτο με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

Ωραια σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου..!! Μιας και που σε βρήκα ομως θελω αν μπορεις να μου πεις γιατι τοσο κοσμος μισοί τα iphone

Σήμερα που μιλάμε είναι το καλύτερο τηλέφωνο ανεξαρτήτως πλατφόρμας όπως ήταν όλα τα Note την εποχή τους. Τα θέματα τους είχαν να κάνουν με το μέγεθος τους, και την τιμή τους. Αν αυτά δεν σε απασχολούν πάρτο με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

Ο κόσμος δεν μισεί ακριβώς τα iphone, τα βρίσκει υπερτιμημένα για όσα προσφέρουν. Πχ το iphone 6 έχει ίδιο hardware με Nexus 4 του 2012. Είναι επίσης και η μικρή οθόνη που είχαν παλιά, αλλά και η κλειστή φύση του Ios. Μπαίνοντας στον κόσμο του android με λίγο ψάξιμο θα ανακαλύψεις πως μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο τηλ σου,αλλάζοντας ρομ κλπ. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο.

Οι κάτοχοι iphone πουλούσαν επίσης και φιγούρα, ακριβό τηλ για την καφετέρια. Επαναλαμβάνω όμως, κανένας δεν τα θεωρεί κακά. Υπερτιμημένα τα θεωρούμε.

Δημοσ.

Χμμμ...τι γινεται ομως με το γεγονός του "κολλήματος" ; Τα android απ'οσο ξερω κολλάνε..γιαυτο κιολας φοβάμαι να δωσω λεφτα για υο σαμσουνγκ..

Επισης βλεπω οτι τα iphone εχουν χαρακτηριστικά κομμένα στη μέση (π.χ αντί για 2-3 gb ran εχουν 1) και παρόλα αυτα λειτουργούν άψογα ..σίγουρα ειναι υπερτιμημένα , πληρώνεις για το λογότυπο 200 ευρω και άνω..αλλα βρε παιδι μου..ειναι αξιόπιστο..δεν θελω να γίνομαι βαρετός ..απλα δεν θελω να κανω λάθος επιλογή..γιατι σκεφτομαι να πουλησω το iphone για ενα note 4...η κάμερα ασπουμε του νοτε ειναι 16 ενώ του iphone 8 ..και παρόλα αυτα οι φωτο του iphone ειναι σαν 16 και αυτες

Ο κόσμος δεν μισεί ακριβώς τα iphone, τα βρίσκει υπερτιμημένα για όσα προσφέρουν. Πχ το iphone 6 έχει ίδιο hardware με Nexus 4 του 2012. Είναι επίσης και η μικρή οθόνη που είχαν παλιά, αλλά και η κλειστή φύση του Ios. Μπαίνοντας στον κόσμο του android με λίγο ψάξιμο θα ανακαλύψεις πως μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο τηλ σου,αλλάζοντας ρομ κλπ. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο.

Οι κάτοχοι iphone πουλούσαν επίσης και φιγούρα, ακριβό τηλ για την καφετέρια. Επαναλαμβάνω όμως, κανένας δεν τα θεωρεί κακά. Υπερτιμημένα τα θεωρούμε.

Δημοσ.

Τα σημερινά android από 200Ε+ ΔΕΝ κολλάνε. Είναι ένας μύθος που έμεινε. Εδώ το Moto G να πάρεις 180Ε, και πάει σφαίρα, πόσο μάλλον ένα τέρας σαν το ΝΟΤΕ. Στο θέμα αξιοπιστίας γιατί όλοι δίνουν 2 χρόνια εγγύηση η apple 1? Δεν θα το μετανιώσεις αδερφέ.Θα πάρεις το τηλέφωνο και θα το χαρείς πολύ, ειδικά όταν μάθεις και την χρήση της γραφίδας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είμαι σε ψάξιμο αυτή την εποχή και σκεφτόμουν για iPhone Plus 16, συνειδητοποίησα ότι κάποιος που έχει κάποιες προχωρημένες γνώσεις λειτουργικού και θέλει να την ψάξει πάει σε Android, κάποιος που θέλει ένα απλοποιημένο λειτουργικό πηγαίνει σε iOS. 

Αν το φτάνεις να πας σε Note 4 το οποίο και εγώ έχω ερωτευτεί. Αν εξαιρέσουμε το ανεπάισθητο lag που έχει αυτό το τέρας Hardware, σε όλα τα υπόλοιπα είναι νικητής με άνεση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οθόνη, κάμερα, μικρόφωνο, παραμετροποίηση, απέχουν πολύ από τα υπόλοιπα κινητά αυτής της κατηγορίας.

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.

Αν θες να παρεις το πλας θα σου ελεγα να παρεις το 64αρι..δεν αξίζει το 16 ..σου αφήνει 11 gb ελεύθερα..επιπλέον εχουν σταματήσει να λυγανε;

Επειδή είμαι σε ψάξιμο αυτή την εποχή και σκεφτόμουν για iPhone Plus 16, συνειδητοποίησα ότι κάποιος που έχει κάποιες προχωρημένες γνώσεις λειτουργικού και θέλει να την ψάξει πάει σε Android, κάποιος που θέλει ένα απλοποιημένο λειτουργικό πηγαίνει σε iOS.

Αν το φτάνεις να πας σε Note 4 το οποίο και εγώ έχω ερωτευτεί. Αν εξαιρέσουμε το ανεπάισθητο lag που έχει αυτό το τέρας Hardware, σε όλα τα υπόλοιπα είναι νικητής με άνεση σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οθόνη, κάμερα, μικρόφωνο, παραμετροποίηση, απέχουν πολύ από τα υπόλοιπα κινητά αυτής της κατηγορίας.

Δημοσ.

Μπορείς να δεις και το Ζ3 που έχει οθόνη 5,2 , καλή κάμερα και το πιο δυνατό του είναι η μπαταρία του που διαρκεί πολύ περισσότερο από τα άλλα στην κατηγορία του 

Δημοσ.

αν λες για xperia συγγνωμη φίλε μου αλλα δεν θα παρω...ειχα πάρει 2 στο παρελθόν..και με απογοήτευσαν ..ηταν μια πλήρη αποτυχία..

Μπορείς να δεις και το Ζ3 που έχει οθόνη 5,2 , καλή κάμερα και το πιο δυνατό του είναι η μπαταρία του που διαρκεί πολύ περισσότερο από τα άλλα στην κατηγορία του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...