keto Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας,θα αγορασω απο το minideal για πρωτη φορα και παραθετω τις αποριες μου: 1)Υπαρχει περιπτωσει να παει κατι στραβα και να με κλεψουν? 2)Να πληρωσω με debit η με paypal? 3)Θα παραγγειλω δυο ιδιες συσκευες μαζι παιζει ρολο?γιατι καπου διαβασα οτι πρεπει να τα παραγγειλεις ενα-ενα 4)Αν και τα μεταφορικα γραφουν δωρεαν,οταν ερχεται η στιγμη να διαλεξω μεταφορικα μου βγαζει 3 courier το πρωτο επι πληρωμη,το δευτερο δωρεαν οπως και το τριτο με την μονη διαφορα πως το τριτο ειναι αν το κινιτο βρισκεται ειδη στην Ευρωπη.Εγω επιλεγω το δευτερο παρολα αυτα οταν παω να πληρωσω αντι για 260 που κανουν τα κινιτα μου τα βγαζει 290,γιατι γινεται αυτο? 5)Εχω ακουσε οτι πληρωνεις και τελωνεια αλλα αυτοι το βαζουν σαν gift και οτι κανει 30$ για να γλιτωσεις τα τελωνεια,ισχυει?
nickmanak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Το καταστημα ειναι οκ παντως. Διαλεξε singapore post. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα