Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε ένα πολυμετρο και μετρα τις τασεις στο molex για να βεβαιωθείς ποσο βγαζει στα 12 Volt

Πες μου πλζ τι σημαινουν επιτελους αυτα τα 12V!!!! Εχει καμμια σχεση με τα usb ναι ή οχι? Οδηγουμαστε καπου?? Δεν ειμαι τεχνικος, δεν εχω πολυμετρο, δεν ξερω τι σκατα ειναι, δε ξερω πως να χρησιμοποιω και δεν εχω το χρονο αλλιως δε θα ρωταγα καν. 

Βασικα χεστο :P Θα φωναξω τεχνικο.

Ποτε δεν βρεθηκε λυση σε κατι περα απο επιπεδου "google" απαντησεις σε αυτο το φορουμ. Ευχαριστω που προσπαθησατε!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και που θες να ξερω αν εχουν σχεση με το USB? Δεν είμαι ηλεκτρονικος

Προσπαθουμε να βγαλουμε ακρη αν δουλευει το PSU σου

Όταν στα +12 Volt σου δειχνει τα μισα στο προγραμμα, τοτε πρεπει να το μετρήσεις να βεβαιωθείς γιατι είναι υποπτο

Και εσυ όμως εχεις επιπεδου "google" δυνατότητες, μην περιμενεις περισσοτερη βοηθεια μεσα από μια οθονη

Δημοσ.

Πες μου πλζ τι σημαινουν επιτελους αυτα τα 12V!!!! Εχει καμμια σχεση με τα usb ναι ή οχι? Οδηγουμαστε καπου?? Δεν ειμαι τεχνικος, δεν εχω πολυμετρο, δεν ξερω τι σκατα ειναι, δε ξερω πως να χρησιμοποιω και δεν εχω το χρονο αλλιως δε θα ρωταγα καν. 

Βασικα χεστο :P Θα φωναξω τεχνικο.

Ποτε δεν βρεθηκε λυση σε κατι περα απο επιπεδου "google" απαντησεις σε αυτο το φορουμ. Ευχαριστω που προσπαθησατε!

Τι λες ωρε παλικαρι?Θα ειμαστε υποχρεωμενοι δια μεσω ιντερνετ να σου δωσουμε σαφη και σιγουρη λυση?Τα σκεφτεσαι οταν τα γραφεις?

Νομιζεις οτι θα βρεις μια σιγουρη λυση στο google?Τι ειναι το google,μαντης Τειρεσιας να μαντεψει και να σου πει πετα το  τροφοδοτικο σου?

Ευτυχως που μας ευχαριστησες που βοηθησαμε.

• Like 1
Δημοσ.

Σου ειπε κανεις οτι εισαι υποχρεωμενος να μου απαντησεις? Ναι ο τι σχολιαστηκε σε αυτο το post βγαινει αμα googlarw "usb suddenly not working" και αυτο εγραψα. Καταλαβαινω γιατι παρεξηγηθηκες παντως χαχα.

ps. Επιπλεον δεν ειπα "ευχαριστω που με βοηθησατε" αλλα "ευχαριστω που προσπαθησατε" εχει τεραστια διαφορα (διοτι μαλλον δε το καταλαβες ουτε αυτο, αλλα εγω ειμαι αυτος που δε σκεφτομαι οταν γραφω). Ασε που δε το ειπα ειρωνικα. Τα λεγαμε :P

Δημοσ.

εγω σ ειπα απ την αρχη να δεις αν τα usb δουλευουν στο bios ποτε δν μ απαντησες (απ οτι ειδα) επισης μπορεις να τρεξεις mini pe να δεις εκει αν δουλευουν για να μην ψαχνεις για αρχη αν ειναι το τροφ, αλλα μηπως απλα ειναι θεμα λειτουργικου (εκτος αν εχει υποθει καπου και δν το προσεξα). Παντως απ αυτα π σ ειπαν τα παιδια εχεις κανει ελαχιστα... κ περιμενεις να σ δωσουν λυση (εχουν ασχοληθει για το θεμα σ ποσα ατομα εχουν αφιερωσει χρονο κ συ τους κραζεις? ωραιος)

Δημοσ.

Εχεις πλακα τελικα,προσπαθησαμε αλλα δεν σε βοηθησαμε.

Με αυτην την φραση μπορει να παρεξηγηθει πολυς κοσμος,γιατι πολυς ειναι ο κοσμος που βρηκε λυση στο προβλημα του με βοηθεια απο το φορουμ,

Πηγαινε το σε τεχνικο να σου μετρησει το τροφοδοτικο,γιατι με μαντικες ικανοτητες οπως καταλαβαινεις δεν ειναι δυνατον να βγαλουμε πορισμα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε λογισμικό που να σου δείχνει το ακριβές σφάλμα.

Προτάσεις έγιναν.

Εφόσον δεν έχεις ούτε πολύμετρο ούτε τροφοδοτικό ούτε θέλεις να δοκιμάσεις ubuntu και εφόσον δεν έχεις όρεξη να τα δοκιμάσεις όλα αυτά, καλύτερα να το πας σε τεχνικό.

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε τις συσκευες που εχεις πανω σε usb2 στις θυρες usb3 και δες αν δουλευουν.

Επιπλεον μπορεις να βγαλεις ολες τις usb συσκευες με κλειστο υπολογιστη (εκτος απο ποντικι  και πληκτρολογιο) και μετα (με ανοιχτο υπολογιστη) να αρχισεις να βαζεις μια-μια ωστε να δεις αν θα τις δει. Μηπως λογω τροφοδοσιας δε μπορει να τις ανοιξει ολες μαζι. (μια υποθεση)

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις ούτε λογισμικό που να σου δείχνει το ακριβές σφάλμα.

Προτάσεις έγιναν.

Εφόσον δεν έχεις ούτε πολύμετρο ούτε τροφοδοτικό ούτε θέλεις να δοκιμάσεις ubuntu και εφόσον δεν έχεις όρεξη να τα δοκιμάσεις όλα αυτά, καλύτερα να το πας σε τεχνικό.

Roger!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...