crazy_gamer21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Για ρίξε μια ματιά εδώ κάτι βρήκα:http://www.tomshardware.co.uk/forum/328129-30-asus-p9x79-deluxe Sent from my iPad using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ποιο τροφοδοτικο εχεις? Θα πρεπει να μετρηθουν ολες οι τασεις του τροφοδοτικου πριν αλλαξεις μητρικη. AX1200 corsair Πως θα το κανω αυτο? ολα ειναι κομπλε απο βιος, drivers ktl ktl Μονο αυτο μενει για να αποκλεισω το ενδεχομενο αλλαγης μητρικης
Rod@X Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Πιο ευκολο θα ηταν να δοκιμασεις με αλλο δανεικο ,αποδεδειγμενα λειτουργικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπαρχει. Δε μπορω να το ελεγξω μεσω software η με ο τι εχω εδω? Αυτο θελω να ξερω... Μπορω να κανω κατι εδω ναι η οχι? Πρεπει να το παω να το δει τεχνικος δηλαδη?? Γιατι φτασαμε να συζηταμε για το τροφοδοτικο που πιθανοτατα δεν εχει καμμια σχεση @Roger: πεσμου mate εσυ που το προτεινες πως να το κανω πλζ !!!!!
Roger Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μην το λες οτι δεν εχει σχεση,μεχρι να αποδειχθει. Αφενος το τροφοδοτικο ειναι καλης ποιοτητας,αφετερου θα πρεπει να μετρηθει.Το τροφοδοτικο το μετραμε με πολυμετρο και συμφωνα με το pinout θα πρεπει να μας δειχνει τα παρακατω http://www.smpspowersupply.com/connectors-pinouts.html Και ολα αυτα θα ρωτησεις καποιος γιατι?Γιατι καποια υποπτα τροφοδοτικα(βλεπε turbox)μπορει να λειτουργουν κανονικα εναν υπολογιστη,χωρις να δουλευουν οι usb θυρες διοτι η μωβ γραμμη ειναι τσιμπημενη στα 8v ή 9v και εχει καψει τον controller Αν αγοραστει καινουργια μητρικη χωρις να μετρηθει το τροφοδοτικο,θα καψει και την καινουργια μητρικη(παθοντας)
ppetr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπαρχει. Δε μπορω να το ελεγξω μεσω software η με ο τι εχω εδω? Το Speedfan σου δειχνει τασεις Αλλιως με ένα πολυμετρο και το μηχανημα σε λειτουργια (για να εχει φορτιο το PSU) μετρας τις τασεις στους ελευθερους ακροδέκτες Στο link στο #20 βλέπεις που θα βαλεις τους ακροδεκτες
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Το Speedfan σου δειχνει τασεις Αλλιως με ένα πολυμετρο και το μηχανημα σε λειτουργια (για να εχει φορτιο το PSU) μετρας τις τασεις στους ελευθερους ακροδέκτες Στο link στο #20 βλέπεις που θα βαλεις τους ακροδεκτες https://www.dropbox.com/s/wh233gj0iezo2k2/Capture.JPG?dl=0 Τι βλεπς?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Στα ελληνικα? Βασικα εχει σχεση με τα usb? Γιατι γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με τπτ στο pc 2 χρονια που το εχω. Δεν crasharei σε hardcore καταστασεις φαση βδομαδες rendering. To μονο που εχει συμβει καποιες φορες ειναι να μου βγαλει καποιο error σε drivers της gpu (stop responding εαν θυμαμαι καλα αλλα πολυ σπανιο), τους κανει reload instantly ομως. Εχω και 2 οθονες και γινεται ενα χαος οταν δουλευω.
overpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν υπαρχει. Δε μπορω να το ελεγξω μεσω software η με ο τι εχω εδω? Αυτο θελω να ξερω... Σου εχουν πει με ubuntu live cd, εσυ το προσπερασες.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ppetr αυτό που είπες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά μου το βγάζει και εμένα και επειδή δεν ξέρω από ηλεκτρολογικά με έβαλες σε σκέψεις . Τροφοδοτικό έχω το cx 430 το όχι modular, μητρική f2 a55m le και a8 6600k.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Σου εχουν πει με ubuntu live cd, εσυ το προσπερασες. αφου απαντησε ο ppetr και δοκιμασα αυτο πρωτα. Και μου βρηκε λεει και προβλημα. Και εαν ισχυει αυτο που λεει (περιμενω να με διαφωτισει καποιος) δεν εχει καποιο νοημα να δοκιμασω κατι αλλο. Ενα ενα. Θα φτασουμε και στα live cd. Πες μου τι ειναι το +12 εσυ τοτε Ppetr αυτό που είπες δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά μου το βγάζει και εμένα και επειδή δεν ξέρω από ηλεκτρολογικά με έβαλες σε σκέψεις . Τροφοδοτικό έχω το cx 430 το όχι modular, μητρική f2 a55m le και a8 6600k. Tπτ δε θα εχεις, οπως τπτ δε θα εχω και εγω λολ. Buggy προγραμματακια, εδω για να βγαλω ακρη με τα της asus να μη βαρανε -190 βαθμους false alarm περασα διαφορα... Επι του δικου μου θεματος, τσαμπα πιστευω ασχολουμαι με το τροφοδοτικο, η μητρικη θα εχει θεμα. Θα αλλαχθει οταν τελιωσω τις δουλειες μου. Εαν καποιος τωρα εχει να μας διαφωτισει περι του +12 καλως.
ppetr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 αφου απαντησε ο ppetr και δοκιμασα αυτο πρωτα. Και μου βρηκε λεει και προβλημα. Και εαν ισχυει αυτο που λεει (περιμενω να με διαφωτισει καποιος) δεν εχει καποιο νοημα να δοκιμασω κατι αλλο. Ενα ενα. Θα φτασουμε και στα live cd. Πες μου τι ειναι το +12 εσυ τοτε Παρε ένα πολυμετρο και μετρα τις τασεις στο molex για να βεβαιωθείς ποσο βγαζει στα 12 Volt
CMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα σε win 8.1 ενώ περνούσα drivers από τον κατασκευαστή δεν δούλευαν, έκανα win update και έπαιξαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα