Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιτλος :P

Παιζει να θελω αλλη μητρικη?!@#!#  Το πισι της υπογραφης μου εχω

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικα δεν μας ειπες τι λογισμικο εχεις πανω στο pc. Δοκιμασε να δεις αμα παιζουν τα usb με ubuntu live cd να επιβαιωσουμε οτι δεν ειναι θεμα λογισμικου. Και απο εκει και περα βλεπουμε... Αλλα και εσυ ρε παιδι κατευθειαν ο νου σου στο χειροτερο !

• Like 1
Δημοσ.

Τι ubuntu χαχαα δε παιζει να κανω φορματ για να δω αν παιζουν τα usb εχουμε και δουλειες :P

Τα μισα πισω ξαφνικα. Οι σκληροι που ειχα πανω ξαφνικα σταματησαν να δουλευουν. Τα μπροστα ειχαν παντα θεμα. Γενικα παντα ειχα θεμα με τα usb τα μπροστινα και δεν ηξερα αν ειναι του κουτιου, του καλωδιου για τα 3.0 μπροστα η της μητρικης.. γιαυτο πλεον πιστευω πως μπορει να ειναι μητρικη... Γνωμες? Φορματ, το ξεχναμε εκτος αν δε δουλευει κανενα οπου τοτε θα παω στην asus και θα τους την φερω στο κεφαλι διοτι οταν ειχα πει τοτε στο support οτι εχω θεμα και θελω refund, μου ειπαν να στειλω τη μητρικη στην ιταλια η που στο πεος και να μου γυρισει σε κανα μηνα εναμιση :P

Δημοσ.

3.0 εχω κατεβασει ομως τα παντα και κατι fixes κτλ και δεν αλλαξε ποτε τιποτε :( Παντως ναι σωστη παρατηρηση μονο τα 3.0 εχουν θεμα!

Δημοσ.

Τι ubuntu χαχαα δε παιζει να κανω φορματ για να δω αν παιζουν τα usb εχουμε και δουλειες :P

Προφανως ο Dexterpap ,εννοει να τρεξεις ubuntu απο το cd και οχι εγκατασταση.

• Like 2
Δημοσ.

<p>3.0 εχω κατεβασει ομως τα παντα και κατι fixes κτλ και δεν αλλαξε ποτε τιποτε :( Παντως ναι σωστη παρατηρηση μονο τα 3.0 εχουν θεμα!</p>

αν είναι μόνο τα 3.0 είναι μάλλον λογισμικού το θέμα και λίγο δύσκολο για μητρική

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

αν είναι μόνο τα 3.0 είναι μάλλον λογισμικού το θέμα και λίγο δύσκολο για μητρική

Sent from my iPad using Insomnia

I wish αλλα και τι να κανω που δεν δουλευουν σωστα ουτε μετα απο φορματ? Τα μπροστινα μονιμα προβλημα κανουν αποσυνδεσεις. Τα πισω πρωτη φορα αυτο να μη διαβαζουν με τιποτα τους δισκους. Λειτουργουν τωρα τα 2/6 περιπου απο οσα εχει πισω. Τι να κανω ομως? Και τεχνικο να φωναξω και να το παω καπου απλα θα πληρωσω για να μου πει να αλλαξω μητρικη? Εδω δεν υπαρχει κατι αλλο να γινει απο ο τι καταλαβαινω περα απο το να εχω σωστους drivers. Μηπως παιζουν αλλοι εκτος Asus που ειναι ασ πουμε global για usb 3.0? thanx

Προφανως ο Dexterpap ,εννοει να τρεξεις ubuntu απο το cd και οχι εγκατασταση.

Προφανεστατα ναι lol. Δε θα ποσταρα καν αν ηταν ολα τοσο προφανη :P

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικο εχεις?

Θα πρεπει να μετρηθουν ολες οι τασεις του τροφοδοτικου πριν αλλαξεις μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...