Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι να είμαι στο κατάλληλο topic,αν όχι με συγχωρείτε,είναι η πρώτη φορά που εκφράζω μια απορία μου εδώ....Λοιπόν έχω το/την εξής πρόβλημα/απορία.Κατά κύριο λόγο δεν γνωρίζω εξειδικευμένα πράγματα για Δίκτυα,παρα μόνο τα βασίκα....Έχω κάποιους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με ρεύμα..Θα ήθελα λοιπόν αν γίνεται με κάποιο τρόπο να τους μετατρέψω σε ασύρματους.Τι εννοώ; Να μην χρειάζεται να τους συνδέω με usb στο laptop αλλά αν υπάρχει κάποια λύση να συνδέονται μέσω usb προφανώς σε κάποια συσκευή η οποία να μπαίνει στο ρεύμα και να επικοινωνεί με το ασύρματο δίκτυο.Εδώ να προσθέσω πως το router είναι στο σαλόνι ενώ στο δωμάτιο είναι το laptop/δίσκοι (απόσταση σχεδόν 10/13μ).Θα ήθελα λοιπόν όλη αυτή η διαδικασία να γίνεται ασύρματα...Στο δωμάτιο έχω και πρίζα τηλεφώνου μιας που έχω και το ασύρματο τηλέφωνο...Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε απάντηση ή πιθανών λύση στο πρόβλημα μου....  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων....

Δημοσ.

Αγοράζεις εναν NAS τον συνδέεις στον ρουτερ σου, στην συνεχεία κολλάς στις εξωτερικές του USB και τους υπόλοιπους φορητούς που εχεις και έτσι είναι ολα προσβάσιμα απο παντού

• Like 1
Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις.....Να σε ρωτήσω κάτι όμως...Αυτός ο NAS συνδέεται και ασύρματα με το router να υποθέσω;Γιατί σκεφτόμουν να συνδέσω τους δίσκους πάνω στο NAS αλλά αυτό θα έχει μια απόσταση των 13μ περίπου,οπότε η διαδικασία σύνδεσης συσκευή (NAS) / Router θα είναι ασύρματη...Έυχομαι να σου έδωσα να κατάλαβες... :)

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι τους δίσκους θα ήθελα να τους έχω στο δωμάτιο εκει που βρίσκονται δλδ...Υπάρχει κάποιος τρόπος γι αυτό;Συγγνώμη αν σε κουράζω...

Δημοσ.

ok.. Πες μου λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να αγοράσω και τη διαδικασία αν θέλεις φυσικά και δεν σου κάνει κόπο... Μπορώ να έχω παραπάνω απο 3-4 δίσκους με τον τρόπο π λες η μόνο 1; Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου...ειλικρινά!!!!!!

Δημοσ.

Και φαντάζομαι μέ ενα usb hub σε μια θύρα του NAS  θα έχω παραπάνω απο 2-3 δίσκους....Σωστά η είπα βλακεία....;;;; :)

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο (μη με βρίζεις από μέσα σου) :-D  αυτό το NAS η μάλλον γενικότερα τα NAS λειτουργούν και ασύρματα χωρίς ethernet δλδ ;μέσω wifi ;

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο (μη με βρίζεις από μέσα σου) :-D  αυτό το NAS η μάλλον γενικότερα τα NAS λειτουργούν και ασύρματα χωρίς ethernet δλδ ;μέσω wifi ;

Οχι ο κανόνας ειναι να ειναι ενσύρματα, αλλα αν εχεις χρήμα για πέταμα υπάρχουν και wifi

http://www.skroutz.gr/s/3326754/Synology-DiskStation-DS213air.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...