lion2486 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, διάβασα το θέμα αυτό αλλά δεν βρήκα κάποια καλή λύση ακόμα.., προσπαθώ να στήσω 2 ip κάμερες σε ένα χώρο και έναν υπολογιστή. Όταν το χρειάζομαι, θέλω να εκπέμπω ζωντανά μια συγχωνευμένη εικόνα στο κανάλι στο ustream (έχω συνδρομή και όλα μια χαρά με αυτό). Προς το παρόν, έχω επιλέξει το OBS (Open Broadcaster Software) για να φτιάχνω τη σκηνή μου, να ρυθμίζω από που θα δέχεται τον ήχο κτλ.. Για να δώσω σαν source τις Ip camera έψαξα και κατάφερα να το κάνω με το λογισμικό από εδώ http://alax.info/blog/1216αλλά του είχα δώσει πηγή σε JPEG ScreenShot. Οι κάμερες είναι 2 LevelOne fcs6010, βρίσκονται στο ίδιο switch με τον υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο να πάρω σε άλλη μορφή τη ροή του βίντεο (έχω ψάξει και δοκιμάσει διάφορα αλλά μαντεύοντας ψάχνω..), και η συχνότητα ανανέωσης τώρα είναι κάτω από 1καρέ το δευτερόλεπτο. Καμια ιδέα για καλύτερη ποιότητα; Το Upload γίνεται από ADSL γραμμή, και είναι 100Mbps Switch, οπότε πιθανόν σε πολλά fps και από τις 2 κάμερες έχω αρκετή συμφόρηση στο δίκτυό μου.. Υ.Γ.: Προηγούμενη προσωρηνή λύση είχα να έχω ανοιχτή την κονσόλα της LevelOne και να κάνω capture το πεδίο από το παράθυρο. Η ποιότητα ήταν καλή αλλά λίγο μερίπλοκο στον χειρισμό. Υ.Γ.2: Δοκίμασα και το Ustream producer αλλά δεν δέχεται τις δικιές μου κάμερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα